Kdy to oznamit v praci?

466
27.8.10 08:30

Kdy to oznamit v praci?

Ahoj holky, jsem v osmem tydnu tehotenstvi ale na neschopence kvuli lehkemu spineni. Uz nevim, co si v praci vymyslet. Kdy si myslite, ze je idealni to v praci oznamit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
27.8.10 08:38

Tak neschopenku máš asi vystavenou od gynekologa, takže si myslím, že stejně asi v práci něco tuší :-D . Já jsem to v práci nahlásila ve chvíli, kdy mi vystavil doktor těhotenstkou průkazku. Tak ať je brzy lépe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.8.10 08:39

A v jakém týdnu si jí dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
27.8.10 08:41

Já konkrétně ve 12. týdnu, ale vím, že je to individuální, záleží na lékaři, protože kolegyně, která otěhotněla krátce po mně, tak jí dostala už v 8. týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 09:10

Ahoj,

já jsem to řekla v práci šéfovi v 7TT, ale jen z důvodu, že jsem taky na PN. Řekla jsem mu, že mám nějaké komplikace a že bych ho chtěla poprosit, aby to zatím nikde neříkal, abych to nemusela nikde vysvětlovat, kdyby… Zatím slovo dodržel. Jinak průkazku jsem dostala, když jsem byla 8+2.

Příspěvek upraven 27.08.10 v 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.8.10 09:21

Ty jo,no uvidime,bojim se to rict,kdyby to nevyslo,jak by se ke me chovai a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.8.10 09:27

Já to v práci šífce oznámila asi v 9tt, aby veděla, ostatním kolegyním až po 12tt. myslím, že je leší ,aby to věděli nadřízení. Jinak těhu průkajdu jsem dostala v 11tt na druhé kontrole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.8.10 09:29

Luuuciku já to v práci řekla jen nadřízené z důvodu PN a poprosila jsem ji ať to nikomu neříká. Ostatním jsem to řekla až po 12tt, i když všichni tušili co se děje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.8.10 09:45

Ahojte, ja som to tiez povedala v 7tt a zhodou nahod hned na druhy den som musela ist na PN…takze uz boli trochu pripraveny, ze sa take nieco moze stat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.8.10 09:46

Ahojky,

já jsem to v práci oznámila v 7.tt, jelikož jsem byla taktéž jako ty doma na neschopence a vůbec jsem nevěděla, co už mám říct. Nastoupila jsem na nemocenskou jen s podezřením na těhu a od praktika dostala neschopenku, jelikož jsem prozvracela vždycky celý dopoledne. A když jsem to měla oficiálně od gynekologa, tak jsem to řekla v práci. Ale já jsem doma na rizikovém těhu, tak jsem mohla oznamovat vesele, co jsem chtěla. Netuším, jak jsi na tom s vedoucím ty, ale já vím, že kdybych mu to řekla nějak brzo, vyhodil by mě. Jen díky nemocenské jsem to mohla oznámit. Pokud je šéf v pohodě a nic nehrozí, určitě mu to řekni, ocení tvůj přístup a důvěru k němu. Jinak průkazku jsem dostala na kontrole ve 12+3tt, takže 13.tt. A teď už o víkendu budeme začínat 35.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
27.8.10 09:50

Ahoj holky,jsem v prekérní situaci,od stredy jdu do nove prace,tam samo ze nic netusi,Jsem 9 tt,prace je super a bavi me,akorat nevim jak to mam pak zaonacit.Sef je tatuv kamos a tatovi se to moc nelibi.Tajit.Ale jinak by mi rekl jen nashledanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
27.8.10 09:54
Jůlinka T. píše:
Ahoj holky,jsem v prekérní situaci,od stredy jdu do nove prace,tam samo ze nic netusi,Jsem 9 tt,prace je super a bavi me,akorat nevim jak to mam pak zaonacit.Sef je tatuv kamos a tatovi se to moc nelibi.Tajit.Ale jinak by mi rekl jen nashledanou…

Tak to je fakt prekérka. Asi tě nepotěším. K nám do práce nastoupila také holčina a hned otěhotněla. Moc dobře se o ní pak nemluvilo a šéfová byla dost naštvaná, nakonec šla holka na rizikové, protože dostávala práci, která jí nebavila (víš jak to myslím) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
27.8.10 10:10

Já jsem obchoďák,takže mám samostatnou práci.Na rizikáč nepůjdu,budu férová.Mám tří měsíční zkušebku,tak snad mě alespon tady nechá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.8.10 10:12

ja taky oznavola v 8tt kdyz sem dostala tehu prukazku…sefa malem kleplo…ale my jsme kamosi v praci vsichni vic nez cokoliv jinyho..takze pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.8.10 10:13
vrobca píše:
Jůlinka T. píše:
Tak to je fakt prekérka. Asi tě nepotěším. K nám do práce nastoupila také holčina a hned otěhotněla. Moc dobře se o ní pak nemluvilo a šéfová byla dost naštvaná, nakonec šla holka na rizikové, protože dostávala práci, která jí nebavila (víš jak to myslím) :-(

vem to z druhe strany…u nas v praci se toto taky stalo…stalo nas spoustu casu ji zaucovat…vsechno naucit…a pak po trimesicni zkusebce nam rekla ze je ve 4 mesici…no byli sme nasrani vsichni a ani uz nevim jak to bylo…ale vyhodili ji…navic teda to bylo pak takovy vyhroceny…takze ja bych to rekla vcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí