Bolest tam dole

478
27.8.10 08:43

bolest tam dole

Ahoj holky,
už včera večer, v noci i při každém otočení a stále to pokračuje… bolí mě celej podbříšek a jako celej spodek. Je možný, že miminko na to tak tlačí? Zatím je KP a doktorka říkala, že se bude snažit otočit a může to bolet, ale spíš to bolí, jako namoženéj sval. Zítra začínám 35tt. Pravda je, že jsem včera přenášela asi 20ti kilovéj chlaďák na pivo, ale jen kousek a nesla jsem ho opatrně :oops: Tak mě napadlo, zda to nemůže být i tím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tea
116
27.8.10 08:53

Tak já jsem teprve ve 21 tt a asi mám to samé. Měla jsem to ale i při prvním těhu. Prý je to normální, jak se natahujou vazy, miminko hodně rychle teď roste, tak se zvětšuje děloha. Ale pokud se ti nebude i nadále něco zdát, jdi raději k doktorovi, ať na tebe koukne. Lepší jít jednou zbytečně, než pozdě. Jinak přeju pohodový zbytek těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.8.10 08:53

Nosit takhle tezkou vecv tehotenstvi je opravdu velice nebezpecne. :cert: U nas nosil i prilis velkej pytel do popelnice manzel, hergot zenska, bys zaslouzila :evil:
Spis teda tipuju na namozeny sval, ale uprimne, nechala bych se nekde zkontrolovat, pri noseni takto tezkych predmetu je riziko predcasnehoodlouceni placenty.
At je vsechno vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.8.10 09:45

Majinko, s tím chlaďákem jsi teda pěkně riskovala!!! Být tebou, tak se raději nechám zkontrolovat doktorem. To bolení v podbříšku může být normální, ale taky nemusí :think: Držím pěsti, ať to všechno dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.8.10 10:37

NO TY MÁŠ TEDA ODVAHU SE V TĚHU TAHAT S TAK TĚŽKÝM NÁKLADEM :cert: :cert:

Zajdi si radši k dr.nemá cenu něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.8.10 11:30

:oops: holky, já vím, že to byla hloupost. Chtěla jsem manželovi udělat radost, že nemusí pro chlaďák jet 5kmdomů, že ho do auta naložím sama a dovezu mu ho. Místo toho jsem se dočkala taky výčitek a hubování. Vím, že to byla hloupost a na nějaký hrdinství už není vhodná doba, polepším se, slibuju :roll: To odloučení placenty… to by se ale projevilo třeba krvácením,ne? Já myslím, že je to jak píšete, že se děloha roztahuje a jestli se do toho ten capart snaží otočit, tak se asi není čemu divit… Každopádně děkuji za názory, i za hubování, už to vážně neudělám a uděluju si trest… až se prcek narodí, omluvím se mu a opusinkuju mu každéj milimetr tělička za to, že mu to mohlo vadit,ju? :lol: To bude hroznéj trest :wink: ale myslím, že ho zvládnu… i kdyždej den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.8.10 12:28

ahoj,já jsem teprve v 17tt a v podbřišku mě bolí snad pořád, i záda.Při prvním těhotenství mi to začalo až ke konci těhotenství. Je pravda,že bolest je horší,když se přepínám. Chce to odpočívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 14:11

Odloučení placenty krvácí hodně,během dvou minut jsem měla gatě durch až po kotníky, den před tím jsme dávali do kupy přebalovák(taky dost těžkej),bacha na to :wink: Radši bych frčela někam na kontrolu,aby tě to nepřekvapilo jako mě :roll:

• Citovat
  • Upravit
478
15.9.12 16:03

Ahoj holky, vracím se zpět :mrgreen: vše dopadlo dobře, 15.10.2010 jsem porodila syna, po vyvolání porou. Se mu nějak nechtělo ven, asi se bál toho opusinkování :P
Teď čekáme v prosinci holčičku, jsu 25tt a ta bolest zase… a tak daleko do porodu :( Holky, je možný, že u druhýho je to mnohem horší? Vždyť poprvý by to mělo nejvíc bolet, ne? Navíc od ospravdu drsnýho porodu mám práh bolesti kapku jinde, tak mě překvapuje, že mě to tak bolí. Fakt se za ty dva roky nevynalezlo něco, jak na to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí