Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
xangel87 píše:Petra_a_Eli píše:Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazetNo ono copak to malování, ale ten uklid po tomJako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre
Jestli budeš jako já, tak pak chytneš nerva, protože nebudeš vědět kde začít, ale budeš moc dobře vědět, že do porodu zbývá měsíc
Ja jsem v klidu, s uklidem
Jednak ten mesic je mym soucasnym tempem tak akorat
a kdyby neco, tak babicky mimco do bordelu prijit nenechaj ![]()
Tak to máš super,my už máme bohužel jen jednu babičku a ta je mooooc zaměstnaná,takže bude muset kmitat tatínek
Já už se teda fakt honit nebudu ![]()
rozmary píše:
Tak to máš super,my už máme bohužel jen jednu babičku a ta je mooooc zaměstnaná,takže bude muset kmitat tatínekJá už se teda fakt honit nebudu
@sandey píše:
Ahoj těhulky,začínám 35 týden a jde na mě strach z porodu,tvrdne mi bříško,špatně se mi dýchá,jsem nemotorná,už bych to chtěla mít za sebou,jste na tom stejně,nebo jsem jenom já tak vyřízenáPřemýšlím jaké to bude,mám docela strach
![]()
no jsem na tom uplne stejne…a porodu se zacinam bat cim dal vice se to blizi.ale ono je to normalni a co sme cekaly ze? jednou jak je zena tehu to prid musi
ale jak tak koukam ty uz to mas pred2ma lety zasebou.....hm tak jake to bylo…
Ahoj holky oživuji diskusi
dnes jsem začala 35tt a jsem uplně hotová. Všechno mě bolí, špatně se mi dýchá. V noci tak 4× na wc krom dneška a včerejška to jsem byla jen jednou
a na porod ještě nemyslím ale už se těším až se nám malej narodí ![]()
Ahoj já jsem 34+0,ale celkem si to užívám, už mám doma jedno dítě a víc jak dvě děti neplánujem takže je toto moje poslední těhotenství ![]()
Já nevim, každej to prožívá asi jinak. Já jsem celkem v pohodě.
Záda mě bolí jen když déle sedim..
Ahoj tak já jsem 34+4 a už bych to chtěla mít za sebou
, už mě bolí snad všechno
Ahoj,
já jsem dneska 35tt…poslední tyden se cítím příšerně…v noci nemužu spat, taky chodím 4× za noc na zachod a jíst…začaly mi napuchat prsty na rukách a hrozně mně bolí záda…mála řádí někdy že to až bolí
ale tak co pro ty mrnousky nevydržíme…už to máme za pár a budou mezi námi
už se moc těšíme
Tak to mě snad bolí všechno. A čekáme první mimi tak se na něj moc těšíme ![]()