35.týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35420
29.8.10 09:29
xangel87 píše:
Petra_a_Eli píše:Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazet :lol: Jako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre :mrgreen:
No ono copak to malování, ale ten uklid po tom :) Jestli budeš jako já, tak pak chytneš nerva, protože nebudeš vědět kde začít, ale budeš moc dobře vědět, že do porodu zbývá měsíc :mrgreen:

Ja jsem v klidu, s uklidem :-) Jednak ten mesic je mym soucasnym tempem tak akorat :lol: a kdyby neco, tak babicky mimco do bordelu prijit nenechaj 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.8.10 10:35

Tak to máš super,my už máme bohužel jen jednu babičku a ta je mooooc zaměstnaná,takže bude muset kmitat tatínek :wink: Já už se teda fakt honit nebudu :wink:

• Citovat
  • Upravit
35420
29.8.10 11:45
rozmary píše:
Tak to máš super,my už máme bohužel jen jednu babičku a ta je mooooc zaměstnaná,takže bude muset kmitat tatínek :wink: Já už se teda fakt honit nebudu :wink:
:palec: spravne! at se chlapci snazi :-) Muj vymaloval cely byt, tak po nem nemuzu chtit, aby jeste uklizel :-) Ale musim ho porad povzbuzovat, jak je sikovnej, a chvalit a chvalit :mrgreen:
Tak me napada, k te chvale, docela me stve, jak se maly narodi, my ho celych 9 mesicu opecovavame a po porodu dalsich 18 let budeme a chlap bude ten, komu se dite povedlo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
9.11.12 11:07
@sandey píše:
Ahoj těhulky,začínám 35 týden a jde na mě strach z porodu,tvrdne mi bříško,špatně se mi dýchá,jsem nemotorná,už bych to chtěla mít za sebou,jste na tom stejně,nebo jsem jenom já tak vyřízená :?: Přemýšlím jaké to bude,mám docela strach :think: :wink:

no jsem na tom uplne stejne…a porodu se zacinam bat cim dal vice se to blizi.ale ono je to normalni a co sme cekaly ze? jednou jak je zena tehu to prid musi :D ale jak tak koukam ty uz to mas pred2ma lety zasebou.....hm tak jake to bylo…

• Citovat
  • Upravit
6444
14.3.13 17:57

Ahoj holky oživuji diskusi :mrgreen: dnes jsem začala 35tt a jsem uplně hotová. Všechno mě bolí, špatně se mi dýchá. V noci tak 4× na wc krom dneška a včerejška to jsem byla jen jednou :mrgreen: a na porod ještě nemyslím ale už se těším až se nám malej narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.3.13 18:52

Ahoj já jsem 34+0,ale celkem si to užívám, už mám doma jedno dítě a víc jak dvě děti neplánujem takže je toto moje poslední těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
14.3.13 18:56

Já nevim, každej to prožívá asi jinak. Já jsem celkem v pohodě. :mrgreen: :mrgreen: Záda mě bolí jen když déle sedim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.3.13 19:13

Ahoj tak já jsem 34+4 a už bych to chtěla mít za sebou :lol:, už mě bolí snad všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.3.13 20:45

@triada máš to už za pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
14.3.13 21:38

@chelsea001 Však ty taky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
14.3.13 22:12

Ahoj,
já jsem dneska 35tt…poslední tyden se cítím příšerně…v noci nemužu spat, taky chodím 4× za noc na zachod a jíst…začaly mi napuchat prsty na rukách a hrozně mně bolí záda…mála řádí někdy že to až bolí :P ale tak co pro ty mrnousky nevydržíme…už to máme za pár a budou mezi námi :srdce: už se moc těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.3.13 09:55

Tak to mě snad bolí všechno. A čekáme první mimi tak se na něj moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí