Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem 32tta ráno když jsem vstala,tak mě hrozně bolelo v podbříšku,záda a tak trochu na zvracení.Taková ta bolest jako když se má rozjet porod
.Můžou to být poslíčci takhle brzo před termínem?
Děkuji za odpověď.
jj to jsou nejspiš posličci ja už je mam od 30 tydne no a a bych pravdu řekla neni to nic přijemneho co??
ahoj,
já to mám podobné, už večer… taky mi bylo divně od žaludku, pobolíval podbřišek a občas tvrdlo břicho. Skoro jsem nespala, furt jsem se pozorovala ![]()
Dnes dopoledne to bylo úplně stejný, hlavně mi bylo dost divně od žaludku. Teď po obědě už dobrý, jen občas tvrdne břicho. Ještě bych chtěla tak 2 týdny vydržet 2v1, pak už je mi to fuk
![]()
Mám je taky od 30tt,časem si zvykneš
Není to nic příjemného,souhlas
Jo ještě doporučení - jakmile na mě jdou, udělám si šumák z Magnesia, malinovej a tím je okamžitě zaženu..
Tak to je hezké,představa že mě ty bolesti budou držet ještě 8 týdnů je děsivá
i když to naštěstí není celý den.Jen doufám že to neznamená předčasný porod ![]()
xangel,tak to se máš že ti to pomáhá,mě to připadá že to piju jen tak,nemá to žádný efekt a to už mám dva denně
začínám 35 týden,trápí mě to taky často, píšu si to,když je to častěji,mám to zhruba po 20 minutách,ale jenom tvrdnutí mírně bolestivé.K porodu by to asi byly hodně
bolestivé kontrakce
rozmary píše:
xangel,tak to se máš že ti to pomáhá,mě to připadá že to piju jen tak,nemá to žádný efekt a to už mám dva dennězačínám 35 týden,trápí mě to taky často, píšu si to,když je to častěji,mám to zhruba po 20 minutách,ale jenom tvrdnutí mírně bolestivé.K porodu by to asi byly hodně
bolestivé kontrakce
Já musím brát tři Magneska v prášcích denně a stejnak ty poslíčky mám.Jakmile na mě přijdou, rozpustím k tomu ještě šumák a ten zabere hned ![]()
Já mám na to jenom magnosolv a gynopevaril,myslíš že to magnézko v práškách je účinější?
No mělo by být silnější - ale jak ti říkám, i přes 3 prášky denně večer poslíčky mívám.Šumák je slabší, ale zas má okamžitej efekt, takže asi proto mi poslíčky hned zažene - piju malinovej Magnesium 250 mg od Pharmavit..Když to na mě přijde, vyžahnu sklenku na ex a jsou pryč
Ted mi ale došlo, že mi to chlemtání Magneska za chvilku skončí, posl. měsíc se myslím pít nemá… ![]()
No jo,já už to mám taky posledních 14 dní,to teda nevim co bude potom,když teď je to po 20 minutách
Leda že už by šla malá ven,ve 36tt už by to mělo být o.k. ![]()
To je máš jako několikrát denně ?? No to by byla moje smrt, mám je jednou večer a už skučím, at to jde pryč ![]()
už od 30 týdne,ale teď se to stupňuje,tak si to občas píšu,například dneska jsem to měla pětkrát mezi 19-20hod.A takhle celej den,zítra zase třeba bude trošku útlum,ale vylézt schody do 1 patra je nadlidskej výkon,dvakrát mezitím musím zastavit a čekám až mi změkne břicho
lepší už to nebude,máme to za pár ![]()