Poslíčci ve 32.tt – není to brzy? Měly jste je?

162
27.8.10 16:16

Poslíčci

Ahoj holky,jsem 32tta ráno když jsem vstala,tak mě hrozně bolelo v podbříšku,záda a tak trochu na zvracení.Taková ta bolest jako když se má rozjet porod 8-o .Můžou to být poslíčci takhle brzo před termínem? :think: Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucka1989
27.8.10 16:24

jj to jsou nejspiš posličci ja už je mam od 30 tydne no a a bych pravdu řekla neni to nic přijemneho co??

• Citovat
  • Upravit
3200
27.8.10 16:53

Ahoj,taky si myslím že jsou to poslíčci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
27.8.10 17:08

ahoj,
já to mám podobné, už večer… taky mi bylo divně od žaludku, pobolíval podbřišek a občas tvrdlo břicho. Skoro jsem nespala, furt jsem se pozorovala :lol:
Dnes dopoledne to bylo úplně stejný, hlavně mi bylo dost divně od žaludku. Teď po obědě už dobrý, jen občas tvrdne břicho. Ještě bych chtěla tak 2 týdny vydržet 2v1, pak už je mi to fuk :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.8.10 17:56

Takhle brzo klidně být můžou, já je mám cca od 27.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 17:58

Mám je taky od 30tt,časem si zvykneš :wink: Není to nic příjemného,souhlas

• Citovat
  • Upravit
6555
27.8.10 18:06

Jo ještě doporučení - jakmile na mě jdou, udělám si šumák z Magnesia, malinovej a tím je okamžitě zaženu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.8.10 19:13

Tak to je hezké,představa že mě ty bolesti budou držet ještě 8 týdnů je děsivá :-( i když to naštěstí není celý den.Jen doufám že to neznamená předčasný porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 19:20

xangel,tak to se máš že ti to pomáhá,mě to připadá že to piju jen tak,nemá to žádný efekt a to už mám dva denně :roll: začínám 35 týden,trápí mě to taky často, píšu si to,když je to častěji,mám to zhruba po 20 minutách,ale jenom tvrdnutí mírně bolestivé.K porodu by to asi byly hodně :nevim: bolestivé kontrakce

• Citovat
  • Upravit
6555
27.8.10 21:17
rozmary píše:
xangel,tak to se máš že ti to pomáhá,mě to připadá že to piju jen tak,nemá to žádný efekt a to už mám dva denně :roll: začínám 35 týden,trápí mě to taky často, píšu si to,když je to častěji,mám to zhruba po 20 minutách,ale jenom tvrdnutí mírně bolestivé.K porodu by to asi byly hodně :nevim: bolestivé kontrakce

Já musím brát tři Magneska v prášcích denně a stejnak ty poslíčky mám.Jakmile na mě přijdou, rozpustím k tomu ještě šumák a ten zabere hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 21:20

Já mám na to jenom magnosolv a gynopevaril,myslíš že to magnézko v práškách je účinější?

• Citovat
  • Upravit
6555
27.8.10 21:27

No mělo by být silnější - ale jak ti říkám, i přes 3 prášky denně večer poslíčky mívám.Šumák je slabší, ale zas má okamžitej efekt, takže asi proto mi poslíčky hned zažene - piju malinovej Magnesium 250 mg od Pharmavit..Když to na mě přijde, vyžahnu sklenku na ex a jsou pryč :-) Ted mi ale došlo, že mi to chlemtání Magneska za chvilku skončí, posl. měsíc se myslím pít nemá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 21:30

No jo,já už to mám taky posledních 14 dní,to teda nevim co bude potom,když teď je to po 20 minutách :roll: Leda že už by šla malá ven,ve 36tt už by to mělo být o.k. :wink:

• Citovat
  • Upravit
6555
27.8.10 21:35

To je máš jako několikrát denně ?? No to by byla moje smrt, mám je jednou večer a už skučím, at to jde pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 21:41

už od 30 týdne,ale teď se to stupňuje,tak si to občas píšu,například dneska jsem to měla pětkrát mezi 19-20hod.A takhle celej den,zítra zase třeba bude trošku útlum,ale vylézt schody do 1 patra je nadlidskej výkon,dvakrát mezitím musím zastavit a čekám až mi změkne břicho :-? lepší už to nebude,máme to za pár :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky