Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, kdy vám začali poslíčci a kdy jste rodili? Docela mě to zajímá protože kamarádka mi řekla že když mám poslíčky tak můžu každým týdnem rodit ![]()
@tynaa6 a v kolikátém jsi tt? Poslíčky můžeš mít od cca 7měsíce…neznepokojuj se…
Já začala mít poslíčky začátkem 7. měsíce a rodila jsem týden po termínu. Buď v klidu ![]()
Jsem ve 32tt, doktor mi řekl že mimčo nedonosím ani do 38tt tak mám obavy
@tynaa6 tak to jsme stejně
jsem 33tt…stejně buď v klidu, jestli už máš tedy doma všechno připravený
od teď jak říká Mudr. můžeš porodit zítra a nebo přenášet…záleží, kdy se bude chtít miminku ven
to je první??? Ty se roděj skoro přesně ![]()
Já měla poslíčky cca od 30tt. jednou jsme dokonce mysleli že rodím a radši jsme jeli
a rodila jsem 38tt+2
@Ladybird146 jj to je první
no doktor tomu moc nevěří že ho donosím.. pro jistotu jsem si už tašku zabalila ![]()
@tynaa6 tak hlavně, že to máš připravený…a když nedonosíš do konce, tak to alespoň budeš mít za sebou a my se tady budeme ještě trápit do 40tt
už chci abych jela…už je to vopruz ![]()
Ahoj, nevi nekdo proc se mi poslicci skoro zastavili?? Mela jsem je denne kazdou noc pravidelne a ted nejak vymizeli, termin mam dnes, jen nevim proc zmizeli…
@Vicky12 Protože se nad tebou nějaká vyšší moc smilovala a dává ti šanci si odpočinout ![]()
@Tunrida píše:
@Vicky12 Protože se nad tebou nějaká vyšší moc smilovala a dává ti šanci si odpočinout
@Tunrida jenze ja si je docela uzivam, neboli to ani nic jen jsem cekala ze se z nich stanou prave a ono prd. Zmizeli… aspon jsem si rikala hura porod je uz blizko a ted mam jen predstavu, ze dalsi dite bude pozdeji a zase budu muset na vyvolani..ach jo