Je to jen kamarádství ?

2
16.1.25 22:51

Je to jen kamarádství ?

Ahoj holky,
Mám teď dost smíšené pocity a potřebovala bych poradit. Jde o to, že jsem poznala skvělého kluka na vysoké škole. Známe necelý rok a poslední dobou je to mezi námi nějaké zvláštní. Jde o to, že pro mě začal dělat mnohem víc věcí než na začátku. Vždy po škole na mě čeká, aby mě odvezl domů. Snaží se o mě zjistit víc. Pomáhá mi v dost věcech, i když by nemusel. Zároveň, ale před mnou mluví o jiných holkách. Jsem z toho celá zmatená a úplně nevím, co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.1.25 23:38

@T169 nic, kdyby tě chtěl, už jste dávno spolu, znáte se rok, dávno by tě ojel, nejsi jeho typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.1.25 23:44

Taky mi to zní spíš, že tě bere jako kámošku a domů tě bere, že máte společnou cestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
17.1.25 02:01

Tak mu na nej sahni a uvidis, no. Bud ucukne nebo ne. Kazdopadne ty jsi do nej zamilovana hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
17.1.25 05:14

Ano, je to jen kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
17.1.25 06:07

Budes mu muset ty ostani holky vybouchat z hlavy ven. Obvykle se to dela tak, ze bude mit tolik sexu, ze na jine nebude mit ani pomysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
17.1.25 08:51

Všichni se tu shodují, že tě bere jako kamarádku, je to možné, ale mě osobně se občas děje, že se stýkám v práci apod. s nějakou dívkou a třeba za půl roku rok si všimnu, že se mi vlastně líbí 8o. A začnu se snažit víc. Také jsem s jednou takovou mluvil o jiných děvčatech, jakože abych zamaskoval svůj zájem :D.

No ale v tvém případě může jít opravdu jen o kamarádství, já bych to nechal plynout a časem se uvidí :). Pokud tě jeho zájem nijak neobtěžuje, tak to nech plynout. A třeba můžeš s ním mluvit o jiných klucích, třeba ho to v jednání posune! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.1.25 08:59
@T169 píše: Více

Kluci na VS už nejsou ani děti, natož hlupáci. Netrávil by čas s někým jen tak, natož ho vozit domu a ještě pomáhat. Prostě se mu libiš a je nejspíš jen stydlivý nebo nezkušený. Že mluví o jiných ženách není směrodatné, kluci se velmi rádi chlubí a to v jakémkoliv věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
17.1.25 13:08

Určitě má k tobě vztah. Ale jaký?
Přijde mi, že se k tobě vztahuje jako k sestře.( můj názor).
Sestra a kamarádka..= žádný sex.

Je ale možné, že se stydí a zatlouká svoje city, neví jestli do toho jít atd…v tom případě čas hrá proti tobě a taky, pokud se doteď k ničemu neměl, nejspíš už ani nic nebude..=žádný sex.

Když ho čapneš a odtáhneš do jeskyně, tak možná sex bude, ale pro něj je to takové nemužné.. :nevim:

Takže jedině ulovit na udičku, hezky se oblékat, líčit ( vždy pro něho speciál), mít narážky jak mu to sluší, naznačovat kde co, upírat dlouhé pohledy, vzdychat bez příčiny…a čekat!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.25 15:04

Nemáme společnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie