Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Mám teď dost smíšené pocity a potřebovala bych poradit. Jde o to, že jsem poznala skvělého kluka na vysoké škole. Známe necelý rok a poslední dobou je to mezi námi nějaké zvláštní. Jde o to, že pro mě začal dělat mnohem víc věcí než na začátku. Vždy po škole na mě čeká, aby mě odvezl domů. Snaží se o mě zjistit víc. Pomáhá mi v dost věcech, i když by nemusel. Zároveň, ale před mnou mluví o jiných holkách. Jsem z toho celá zmatená a úplně nevím, co si o tom myslet.
@T169 nic, kdyby tě chtěl, už jste dávno spolu, znáte se rok, dávno by tě ojel, nejsi jeho typ.
Taky mi to zní spíš, že tě bere jako kámošku a domů tě bere, že máte společnou cestu?
Tak mu na nej sahni a uvidis, no. Bud ucukne nebo ne. Kazdopadne ty jsi do nej zamilovana hodne.
Budes mu muset ty ostani holky vybouchat z hlavy ven. Obvykle se to dela tak, ze bude mit tolik sexu, ze na jine nebude mit ani pomysleni.
Všichni se tu shodují, že tě bere jako kamarádku, je to možné, ale mě osobně se občas děje, že se stýkám v práci apod. s nějakou dívkou a třeba za půl roku rok si všimnu, že se mi vlastně líbí
. A začnu se snažit víc. Také jsem s jednou takovou mluvil o jiných děvčatech, jakože abych zamaskoval svůj zájem
.
No ale v tvém případě může jít opravdu jen o kamarádství, já bych to nechal plynout a časem se uvidí
. Pokud tě jeho zájem nijak neobtěžuje, tak to nech plynout. A třeba můžeš s ním mluvit o jiných klucích, třeba ho to v jednání posune! ![]()
@T169 píše: Více
Kluci na VS už nejsou ani děti, natož hlupáci. Netrávil by čas s někým jen tak, natož ho vozit domu a ještě pomáhat. Prostě se mu libiš a je nejspíš jen stydlivý nebo nezkušený. Že mluví o jiných ženách není směrodatné, kluci se velmi rádi chlubí a to v jakémkoliv věku.
Určitě má k tobě vztah. Ale jaký?
Přijde mi, že se k tobě vztahuje jako k sestře.( můj názor).
Sestra a kamarádka..= žádný sex.
Je ale možné, že se stydí a zatlouká svoje city, neví jestli do toho jít atd…v tom případě čas hrá proti tobě a taky, pokud se doteď k ničemu neměl, nejspíš už ani nic nebude..=žádný sex.
Když ho čapneš a odtáhneš do jeskyně, tak možná sex bude, ale pro něj je to takové nemužné.. ![]()
Takže jedině ulovit na udičku, hezky se oblékat, líčit ( vždy pro něho speciál), mít narážky jak mu to sluší, naznačovat kde co, upírat dlouhé pohledy, vzdychat bez příčiny…a čekat!!!
![]()