Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ve většina případů kousance od štěnice nejsou poznatelé. Reakce se zejména objevuje až jako alergická.
Obrázky nejde zobrazit, ale pokud se jedná jen o 3, tipoval bych spíše blechu. Spát v štenicemi infikovaném prostředí znamená počet kousanců až několik stovek.
Je na místě kontrola lůžka na typické znaky přítomnosti štěnic. Zejména černota - zaschlá přetrávená krev v rozích a škvírách konstrukce postele. Pak detailní prohlídka postele a okolí na štenice.
@AlphaOmega nám štěnice přilezli od sousedů a vůbec to nebylo tak jak píšeš. Měla jsem třeba 1-2 kousance, ale rozhodně ne stovky. To už jsou ty štěnice asi přemnožené, aby jich bylo stovky. Dohnala jsem manžela k tomu, že rozebíral postel, skříně atd a nikde jsme je nenašly. Až v noci kdy jsem se někde dočetla, že maá člověk vylítnout z postele a rozsvítit, tak jsem jednu našla. Byla tam i po deratizaci.
Věštím tu z křišťálové koule. Proto taky píšu ve většině případů.
Informace ze kterých čerpám jsou od lidí co se specializují na likvidaci.
Taky mám zkušenost. A popravdě by nebyli ani na kožních schopní říct že je to od štěnice a léčili mě kortikoidama a dělali všelijaký testy. Když mi došla trpělivost zkontrolovala jsem koberec a rozbrečela se. Bydleli jste tehdy přechodně půl roku u tchána a nechtěla jsem tomu věřit. Nikdo kromě mě štípance za celou dobu neměl, proto asi nikoho nenapadly štěnice. Klíčový je zkontrolovat byt.
Edit - pravopisná chyba
@AlphaOmega Nj oni mi smazali obrázky že tam jsou citlivé informace
Kontroloval sem byt a nic ale ještě kouknu
@Draciik píše:
@AlphaOmega Nj oni mi smazali obrázky že tam jsou citlivé informaceKontroloval sem byt a nic ale ještě kouknu
Asi si neměla autorská práva k obrázkům svýho zadku, tak ti to podle nařízení EU smazali. ![]()
@AlphaOmega píše:
Asi si neměla autorská práva k obrázkům svýho zadku, tak ti to podle nařízení EU smazali.
Asi to tak bude
je fakt že pokožka mého těla a chlupy budou asi intimní
se začnu k vodě více oblékat
Kdybych našel zvířátko tak dam aspoň fotku zvířátka (a samozřejmě že mu zamažu obličej nebo se ho zeptam na souhlas) ![]()
Dobrý den, chci se zeptat zda se jedná o kousnutí štěnice nikdy jsem to neměla. A nikdo jiný to nemám děkuji