Jsou těžké přijímací zkoušky na pedagogickou fakultu?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Koukni se na konkrétní fakulty a statistiky z loňských let. Když nenapíšeš konkrétní školu, tak se dá těžko radit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
ano je. Za mě je těžší se tam dostat jak udržet. Třeba v Brně jsou docela těžké TSP - ale pokud si je natrénuješ, tak to rapidně zvedá šance. V Olomouci jsou SCIA a i ta se dají natrénovat. Nicméně bývá nával - dej si více přihlášek. Držím pěsti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem Olomouc biologie, chemie, ale chemie byla teda na mě hodně náročná a to jsem ji na střední měla ráda a odmaturovala jsem z ní na 1.
Nicméně možná mi to jen nesedlo a vybrala jsem blbě. Každopádně tu chemii zvaž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostat se tam evidentně těžké není, berou každého druhého, tedy trochu víc než každého druhého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Jedině ped. F. Věda je v Olomouci těžká. Už znám několik studentů, kteří tam FF nebo přírodovědeckou nedali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše: Více
No patřím mezi ně. Ve druháku už jsem to nedala, nakonec jsem si udělala jen Vyšší odbornou…
Ale pravdou je, že Olomouc je jedna z nejtěžších v ČR, tak to bude jinde asi jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré odpoledne, chci se zeptat ohledně přijímacích zkoušek na VŠ. Chtěla bych se hlásit příští rok na pedagogickou fakultu na obor biologie a k tomu asi fyziku nebo chemii. Jsou těžké přijímací zkoušky a celkově se tam dostat? Děkuji za každou odpověď a zkušenost