Jsou těžké přijímací zkoušky na pedagogickou fakultu?

Anonymní
7.6.26 17:50

Je to náročné? VŠ

Dobré odpoledne, chci se zeptat ohledně přijímacích zkoušek na VŠ. Chtěla bych se hlásit příští rok na pedagogickou fakultu na obor biologie a k tomu asi fyziku nebo chemii. Jsou těžké přijímací zkoušky a celkově se tam dostat? Děkuji za každou odpověď a zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21704
7.6.26 18:30

Koukni se na konkrétní fakulty a statistiky z loňských let. Když nenapíšeš konkrétní školu, tak se dá těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.26 18:45
@nozu píše: Více

ZČU Plzen

• Citovat
  • Upravit
16990
7.6.26 18:55
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

ano je. Za mě je těžší se tam dostat jak udržet. Třeba v Brně jsou docela těžké TSP - ale pokud si je natrénuješ, tak to rapidně zvedá šance. V Olomouci jsou SCIA a i ta se dají natrénovat. Nicméně bývá nával - dej si více přihlášek. Držím pěsti :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6103
7.6.26 20:34

Byla jsem Olomouc biologie, chemie, ale chemie byla teda na mě hodně náročná a to jsem ji na střední měla ráda a odmaturovala jsem z ní na 1.
Nicméně možná mi to jen nesedlo a vybrala jsem blbě. Každopádně tu chemii zvaž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42462
7.6.26 20:52

Dostat se tam evidentně těžké není, berou každého druhého, tedy trochu víc než každého druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
7.6.26 21:14
@Markéta188 píše: Více

Jedině ped. F. Věda je v Olomouci těžká. Už znám několik studentů, kteří tam FF nebo přírodovědeckou nedali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6103
8.6.26 09:10
@truelly píše: Více

No patřím mezi ně. Ve druháku už jsem to nedala, nakonec jsem si udělala jen Vyšší odbornou…
Ale pravdou je, že Olomouc je jedna z nejtěžších v ČR, tak to bude jinde asi jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze