Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vyměnit antikoncepci. Nebrala jsi nějaký antibiotika, nebylo nachlazení apod.?
Teda to az tolko krat? Teda na teba ta antikoncepia vobec nezabera…to ju nemusis brat.
Vyměnit antikoncepci - tos měla už po druhém těhotenství, ale ted už se nic nedá dělat, budu teda držet palce, at je ten těhu test vadnej a ty MS dostaneš ![]()
A co čekáš? Nech se klidně sterilizovat nebo to nějak řeš.
Upřímně? Snažíme se skoro 7 let a dneska jsem se dozvěděla, že ty 4 pozitivní testy bylo zase jen biochemický těhotenství a že zase nejsem těhotná. Je tohle spravedlivý? Každý má to svý.
@Anonymní píše:
Proč zrovna já? Beru horm. antikoncepci(poctivě!) a už potřetí(!) sem i přesto otěhotněla, nejprve sem si mimčo nechala ted máme doma 10 měsíčního chlapečka, pak 3 měsíce po porodu sem otěhotněla znovu, musela sem na potrat nemužem si další dítě dovolit, opravdu ne…A ted? Poslední měsíčky sem měla jen dva dny, sem nějaká unavená řekla sem si udělám si ze srandy test a ono tam sou dvě čárky… Je toto možné!!! Opravdu beru prašky poctivě proč zrovna já, vždycky pláču u deníčků maminek co nemužou mít děti, nebo co se už dlooouho snaží, sakra jak já bych si to s nima vyměnila a dala jim tu možnost!!!jako nvm nemusí to být ted stoprocentní, uvidím za 3 dny bych měla dostat MS tak doufááám..
změň antiko, buď to na tebe nepůsobí nebo já nevím
a co na to dr? to je divný že by takhle pořád, chápu jednou za X let, ale toto ![]()
Změnit antiko. Stalo se mi totéž, přes braní HA Belara těhu.. ale tedy se špatným koncem, nevím, jestli to bylo kvůli té HA. Změnila jsem a od té doby klid.
No jo no. To aby sis zařídila firmu Nemožné na počkání
.
Lidské tělo je individuální, to není nic nového. Holt asi tobě fakt antiko standardně nefunguje. ![]()
Hele já taky brala Belaru a otehotněla ale s dobrým koncem, byla jsem od dr hlídaná jako oko v hlavě. koukám že Belara je vadná
![]()
Holka ty máš štěstí zkus si jít vsadit ![]()
Né teď vážně, popovídej si o tom důkladně s dr a zkus horm. tělíško zatím používejte třeba spermicidní gel
Tak osobne trosku pochybuju, ze kdyz ji jedna antikoncepce selhala, ze ji tu samou dr nechal nebo se mylim? pokud ti ji gyndar nezmenil, tak bych zmenila jeho… a neuvazovalas treba o telisku (i kdyz take znam jednu, co otehotnela i s teliskem
)
Proč zrovna já? Beru horm. antikoncepci(poctivě!) a už potřetí(!) sem i přesto otěhotněla, nejprve sem si mimčo nechala ted máme doma 10 měsíčního chlapečka, pak 3 měsíce po porodu sem otěhotněla znovu, musela sem na potrat nemužem si další dítě dovolit, opravdu ne…A ted? Poslední měsíčky sem měla jen dva dny, sem nějaká unavená řekla sem si udělám si ze srandy test a ono tam sou dvě čárky… Je toto možné!!! Opravdu beru prašky poctivě proč zrovna já, vždycky pláču u deníčků maminek co nemužou mít děti, nebo co se už dlooouho snaží, sakra jak já bych si to s nima vyměnila a dala jim tu možnost!!!
jako nvm nemusí to být ted stoprocentní, uvidím za 3 dny bych měla dostat MS tak doufááám..