Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to být i vedlejší účinek HA. Je fuk, jak dlouho jibereš, mě začala HA dělat problémy po 3letech braní ![]()
Ještě mě napadlo, neměla jsi v poslední době nějaký průjem, zvracení, atb, zkrátka něco, co by mohlo snížit účinnost HA (pokud teda bereš prášky)? Protože mě napadnul i ovulační hlen ![]()
mofiz píše:
ano já jsem otěhotněla také docela záhadným způsobem..jak vidíš rada bude nejspíše jen test.
Nechtějte vědět, jak se mi teď zrychlil tep
Děti mám ráda, což o to, ale vlastní až pozděj ![]()
Gladys píše:
Může to být i vedlejší účinek HA. Je fuk, jak dlouho jibereš, mě začala HA dělat problémy po 3letech braníJeště mě napadlo, neměla jsi v poslední době nějaký průjem, zvracení, atb, zkrátka něco, co by mohlo snížit účinnost HA (pokud teda bereš prášky)? Protože mě napadnul i ovulační hlen
Zvracela jsem na Nový rok ráno
Bujaré oslavy
Jenže prášky beru vždy večer, takže se mi vstřebaly přes noc.
Pod hlenem si představím spíš něco hustšího, toto je opravdu jak čirá voda zabarvená do bíla ![]()
Ahoj, já to měla taky a nebylo to těhotenstvím,ale normální mykoza,brala jsem čípky a přestalo to
Stensa píše:
Ahoj, já to měla taky a nebylo to těhotenstvím,ale normální mykoza,brala jsem čípky a přestalo to
tak přeci mě asi návštěva Dr. nemine…
Já to mam teď v těhotenství taky..je to opravdu jako kdyby ze mě odtékala voda.Byla jsem s tím i u dr., protože jsem se bála co to je,tak prý je to normální vodový výtok-žádná infekce atd.
Jinak ještě takový výtok jsem mívala v období ovulace, ale pokud beres HA, tak ta by měla ovulaci bránít
Tak jsem trošku pohledala na internetu a nejčastější výsledky hledání byl buď ovulační nebo těhotenský výtok, tak tedy nevím…
Takže je možné, když jsem na Nový rok zvracela a mám cca 14 dní po MS, tak se mi dostavila ovulace???
Jsem z toho jelen, takové stavy vůbec neznám ![]()
Zakladatelka
Tak jsem trošku pohledala na internetu a nejčastější výsledky hledání byl buď ovulační nebo těhotenský výtok, tak tedy nevím…
Takže je možné, když jsem na Nový rok zvracela a mám cca 14 dní po MS, tak se mi dostavila ovulace???
Jsem z toho jelen, takové stavy vůbec neznám ![]()
Zakladatelka
ahoj zakladatelko, já to měla když jsme byla těhotná
ale..
kdyby tp byla mykoza: tak těto bude určitě svědit..
infekce: bolet podbřišek, pálit,atd. prostě cokoliv není normální..
Anonymní píše:
Tak jsem trošku pohledala na internetu a nejčastější výsledky hledání byl buď ovulační nebo těhotenský výtok, tak tedy nevím…Takže je možné, když jsem na Nový rok zvracela a mám cca 14 dní po MS, tak se mi dostavila ovulace???
Jsem z toho jelen, takové stavy vůbec neznám
Zakladatelka
píšeš, že bereš HA, ta funguje tak, že brání ovulaci ne????
Nooo inko…jediné, abys měla jisotu, zkus test.
Pravdou je, že takový výtok, jak popisuješ, se u mě v těhu objevil něco málo po vynechání MS
Tak je fakt, že mně trošku podbřišek bolí, ale není to taková bolest, ze které bych padla na kolena…
Mívám hodně bolestivou MS, takže když mně bolí jen trošku v podbřišku, tak to ani nevnímám. ![]()
Zakladatelka