Řídký čirý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
14.1.11 20:15

Může to být i vedlejší účinek HA. Je fuk, jak dlouho jibereš, mě začala HA dělat problémy po 3letech braní :nevim:

Ještě mě napadlo, neměla jsi v poslední době nějaký průjem, zvracení, atb, zkrátka něco, co by mohlo snížit účinnost HA (pokud teda bereš prášky)? Protože mě napadnul i ovulační hlen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 20:16
mofiz píše:
ano já jsem otěhotněla také docela záhadným způsobem.. :lol:jak vidíš rada bude nejspíše jen test.

Nechtějte vědět, jak se mi teď zrychlil tep :lol: Děti mám ráda, což o to, ale vlastní až pozděj :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 20:19
Gladys píše:
Může to být i vedlejší účinek HA. Je fuk, jak dlouho jibereš, mě začala HA dělat problémy po 3letech braní :nevim:Ještě mě napadlo, neměla jsi v poslední době nějaký průjem, zvracení, atb, zkrátka něco, co by mohlo snížit účinnost HA (pokud teda bereš prášky)? Protože mě napadnul i ovulační hlen :think:

Zvracela jsem na Nový rok ráno :oops: :oops: :oops: Bujaré oslavy :lol: Jenže prášky beru vždy večer, takže se mi vstřebaly přes noc.

Pod hlenem si představím spíš něco hustšího, toto je opravdu jak čirá voda zabarvená do bíla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1666
14.1.11 20:22

Ahoj, já to měla taky a nebylo to těhotenstvím,ale normální mykoza,brala jsem čípky a přestalo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 20:30
Stensa píše:
Ahoj, já to měla taky a nebylo to těhotenstvím,ale normální mykoza,brala jsem čípky a přestalo to

:think: tak přeci mě asi návštěva Dr. nemine…

• Citovat
  • Upravit
7631
14.1.11 20:31

Já bych se také přikláněla k mykóze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
14.1.11 20:39

Já to mam teď v těhotenství taky..je to opravdu jako kdyby ze mě odtékala voda.Byla jsem s tím i u dr., protože jsem se bála co to je,tak prý je to normální vodový výtok-žádná infekce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.1.11 20:43

Jinak ještě takový výtok jsem mívala v období ovulace, ale pokud beres HA, tak ta by měla ovulaci bránít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 20:47

Tak jsem trošku pohledala na internetu a nejčastější výsledky hledání byl buď ovulační nebo těhotenský výtok, tak tedy nevím… :nevim: Takže je možné, když jsem na Nový rok zvracela a mám cca 14 dní po MS, tak se mi dostavila ovulace???

Jsem z toho jelen, takové stavy vůbec neznám :cert:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 20:50

Tak jsem trošku pohledala na internetu a nejčastější výsledky hledání byl buď ovulační nebo těhotenský výtok, tak tedy nevím… :nevim: Takže je možné, když jsem na Nový rok zvracela a mám cca 14 dní po MS, tak se mi dostavila ovulace???

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
16077
14.1.11 20:53

ahoj zakladatelko, já to měla když jsme byla těhotná :mrgreen: ale..

kdyby tp byla mykoza: tak těto bude určitě svědit..
infekce: bolet podbřišek, pálit,atd. prostě cokoliv není normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.1.11 20:54
Anonymní píše:

Zakladatelka

píšeš, že bereš HA, ta funguje tak, že brání ovulaci ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.1.11 20:56

Ahoj,tak ja mela stejny problem taky v tehotenstvi,jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.1.11 20:58

Nooo inko…jediné, abys měla jisotu, zkus test.
Pravdou je, že takový výtok, jak popisuješ, se u mě v těhu objevil něco málo po vynechání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 20:58

Tak je fakt, že mně trošku podbřišek bolí, ale není to taková bolest, ze které bych padla na kolena…

Mívám hodně bolestivou MS, takže když mně bolí jen trošku v podbřišku, tak to ani nevnímám. :nevim:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí