Řídký čirý výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.11 21:02

Tak za týden bych měla dostat MS, takže teď je stejně ještě brzy testovat, ne? Ale opravdu jsem laik na tyhle věci ještě :mrgreen:

Tak pokud se to přes týden nezlepší, tak bych se objednala k doktorce a pokud by se MS nedostavila, tak zkusím ten test :wink:

• Citovat
  • Upravit
219
14.1.11 21:05

Pokud jsi otehotnela mesic predtim (teda teoreticky,spis snad ne) tak test by uz pozitivni byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 21:07
Linola píše:
Pokud jsi otehotnela mesic predtim (teda teoreticky,spis snad ne) tak test by uz pozitivni byl.

Ahaaa, tak já to teda zkusím co nejdřív… Stejně už jsem z toho nervózní 8-o

• Citovat
  • Upravit
16077
14.1.11 21:10

můžeš mít zánět něčeho vevnitř, když píšeš, že tě to trochu bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.1.11 21:11

Přesně tak, to že tady většina píšeme, že u nás to bylo těhu, u tebe být nemusí.
Pro svuj klid udělej test a pokud nic, zajdi k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katkakor
14.1.11 21:16

ahoj, mě napadá ovulace.. já měla hodně hodně řídký hlen a píchání v podbřišku..
(nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, jestli už jste o tom nedebatily)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 21:18

Tak nejlepší řešení bude, když se v pondělí objednám k doktorce.. Zjistí mi vše, ať už zánět, mykózu nebo i těhotenství (to snad zatím doufám ne), nebo ostatní problémy..

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
219
14.1.11 21:23
Anonymní píše:
Tak nejlepší řešení bude, když se v pondělí objednám k doktorce.. Zjistí mi vše, ať už zánět, mykózu nebo i těhotenství (to snad zatím doufám ne), nebo ostatní problémy..Zakladatelka

tak tak.
I když pokud bys nechtěla čekat na ortel dr a potvridt či vyvrátit těhotenství, test ukáže.
Držím palce, ať je to dle tvých přání a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
14.1.11 21:23

ahoj,mě trápilo to samé jako tebe a myslela jsem taky na inkontinenci,ale nakonec mi gynekolog řekl,že některé ženy více mažou a pak to takhle teče :roll: a ještě mi řekl,že můžu být ráda,že mažu,že jiné ženské s tím mají problémy.Ale v mém případě to je otravné-neustálé nosení intimek mě nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 21:27
zabkakvak píše:
ahoj,mě trápilo to samé jako tebe a myslela jsem taky na inkontinenci,ale nakonec mi gynekolog řekl,že některé ženy více mažou a pak to takhle teče :roll: a ještě mi řekl,že můžu být ráda,že mažu,že jiné ženské s tím mají problémy.Ale v mém případě to je otravné-neustálé nosení intimek mě nebaví :-(

Právě, že já jsem z té skupiny žen, které spíš mají ten problém, že málo mažou…

O to víc mně zaráří, že zničeho nic mi to takhle začalo.. :nevim:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
14.1.11 21:29

no ale zakladatelka psala že ji to teče i po noze ne?To nemůže být takový ovulační hlen ne?Ten by tolik snad netekl. Já měla vždy vlhko před ovulaci. Jinak jsem napjatá jak ta diskuze dopadne :lol:

• Citovat
  • Upravit
rencin
14.1.11 21:29
Anonymní píše:
mofiz píše:
Anonymní píše:
Dobrý den, mám na Vás takový dotaz.(nejsem těhotná, ani nemám děti) Snad mi některá poradíte, nechci jít hned s každou „banalitou“ k doktorovi, ale poslední zhruba 3 dny mám takový problém:

Je to nejspíš výtok, ale opravdu strašně „řídký“
:oops: zezačátku mi blesklo hlavou, „panebože, není to inkontinence? Vždyť jsem mladá.“ Ale včera jsem se chystala do postele a něco mně zastudilo na noze a tak jsem se podívala a viděla téct takové bílé čiré kapky po stehně…

Byla jsem večer ve sprše, ale opravdu nevím, co to je, nikdy se mi to nestalo… :nevim:

Omlouvám se, jestli je to hovadina, ale pro lepší spánek se zeptám…

Děkuji

bylo to jen večer po sprše nebo celý den? Ptám se jen proto, protože se může stát, že se ti při hygieně dostane trocha vody do pochvy a pak vyteče. Pokud se to opakuje i přes den tak budeš mít nejspíše nějakou infekci, nenastydla jsi někde? Dosti často souvisí gynekologické obtíže s močovými cestami

Příspěvek upraven 14.01.11 v 20:03
Ne, nenastydla, mám nyní zkouškové období, takže jsem zavřená vesměs doma.. Mám to už tak 3 dny v kuse, tedy i přes den. Dnes jsem si vzala intimku a pořád to cítím, že třeba 2× za den ze mně něco „vyteče“ jako bych si „cvrnkla“ :oops: Ale močí to nezapáchá… :nevim:

Videla bych to na infekci a nebo mozna jen vetsi vytok bez infekce, protoze ja to mam skoro kazdy zkouskovy - kdyz se gynekolog ptal, hned jak jsem rekla, ze mam zkouskovy, bylo mu to jasny - z toho, jak je clovek ve stresu, porad sedi a navic vetsinou i konzumuje vic sladkosti na obaleni nervu :) se objevuje infekce. Rozhodne zajdi k doktorovi, protoze nelecena infekce ti muze v tele nadelat peknou paseku. A nestyd se, musis to brat jako zdravotni komplikaci jako kazdou jinou, nekdy mas rymu, nekdy te boli hlava a nekdy mas vytok, tak se nestyd a upaluj :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 21:30
Linola píše:
Anonymní píše:
Tak nejlepší řešení bude, když se v pondělí objednám k doktorce.. Zjistí mi vše, ať už zánět, mykózu nebo i těhotenství (to snad zatím doufám ne), nebo ostatní problémy..Zakladatelka
tak tak.
I když pokud bys nechtěla čekat na ortel dr a potvridt či vyvrátit těhotenství, test ukáže.
Držím palce, ať je to dle tvých přání a dej vědět.

Určitě se ozvu, jak to všechno dopadlo :wink:

Děkuju moc za rady :kytka:

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 21:35

Tak pokud to do konce víkendu nepřestane, tak hned v pondělí se objednávám s tím, že doktorka ordinuje až ve středu :roll:

Ale 100% dám vědět, jak jsem dopadla, jestli to přešlo, nebo jaká je diagnóza :-)

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
31594
15.1.11 00:10

Já bych jen dodala, že ze mě ovulační hlen vysloveně šplouchal, bolebřich jsem měla teda hodně velký, k ovu se to stupňovalo (cca 5dnů) a pak to přestalo. Čistě teoreticky, kdybys na Nový rok vyzvracela ten prášek, že by se nějak záhadně přes noc nevstřebal, tak 14 dní je tak akorát na to, aby se tělo shrabalo k ovulaci :-?
Takže momentálně bych HA nepovažovala za spolehlivou, při sexu se chránila jinak, prášky normálně dober, udělej pauzu a čekej mrchu, když dorazí, tak v pohodě, když ne, tak testuj, případně při přetrvávajícím výtoku jdi k dr.
Držím palce. a pak napiš, budem napjatě očekávat, co to teda vlastně bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí