Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky si myslím, že by to mohl být ovulační hlen. Žádná infekce to zřejmě nebude- to by jsi měla i další nepříjemné příznaky v pochvě. Preventivně si můžeš v lékárně koupit Fermalac- jsou to vaginální tobolky, které obsahují živé, zdraví prospěšné laktobacily, které obnovují přirozené fyziologické prostředí v pochvě a předcházejí infekcím, mírné formy i léčí. Stojí 200Kč, je jich 10 a stačí zavádět 3× týdně před spaním. Použij vložku, protože po „roztání“ se objeví slabý výtok podobný actimelu. www.fermalac.cz
Tak můj problém je vyřešen (snad).
Hned v neděli ráno nebylo po tom ani památky. ![]()
Jen jsem to nechtěla zakřiknout. Ale pokud se to bude opakovat, tak už se k té lékařce objednám.
Zakladatelka
Mám stejný problém momentálně, taky už 3. den. Dnes už při pátku nestihnu jít na prohlídku, ale jestli to nepřestane v pondělí tam naběhnu, docela dost mi to překáží..zas je ale pravda, že mi to začlo po trošku divočejším sexu
ale snad to bude jen tím a nic vážného…
Ahojky můžete mi někdo prosím poradit. mám už dlouhou dobu žlutý výtok. Měla jsem ho před těhotenstvím a i teď po porodu. Je jen žlutý někdy trochu hustší…používám slipové vložky jinak nic jiného děkuji za odpovědi
Já to měla taky takhle a doktorka mi dala poševní globule, prej to mám zánět, i když mě vůbec nic nepálilo, ani nesvědilo…takže šup k doktorce, ta poradí a vyléčí…
fifineček píše:
Já to měla taky takhle a doktorka mi dala poševní globule, prej to mám zánět, i když mě vůbec nic nepálilo, ani nesvědilo…takže šup k doktorce, ta poradí a vyléčí…
No jo..ale já už to mám fakt dlouho…asi tak od16let…doktor(gyndař) mi na to nikdy nic neřekl a to už mám mezi tím X vyšetření a cytologie taky v pořádku…tak jsem si myslela, že to nic není
měla bych teda jít k jinému gyndaři? Myslela jsem, že po porodu to bude lepší, ale pořád to mám, možná, že je to ještě o něco málo horší… ![]()
Dnes se mi stal stejný problém. Cítila jsem jak ze mě něco vyteklo, jako kdybych se počůrala nebo měla menstruaci. Na záchodě jsem zjistila, že to byl velký čirý výtok a bylo ho hodně. Výtoky mám celkem často, ale vždy bílý a málo. Myslela jsem si, že by to mohla být mykoza, ale vůbec mě to nesvědí ani nepálí. Tak co to může být?
@Labuť19 mám to samé, mykoza to neni, dostala jsem antibiotika Entizol, minulá gynekoložka mně zanedbala, furt tvrdila, že je to normální, ale nebylo.
@Anonymní píše:
@Labuť19 mám to samé, mykoza to neni, dostala jsem antibiotika Entizol, minulá gynekoložka mně zanedbala, furt tvrdila, že je to normální, ale nebylo.
A co to tedy je? Mám to ted taky ![]()
Si myslím, že to mám z veřejného wc v práci
.Už radši jen k nám na šatně..
Chci se zeptát měli jsme s přítelem anální styk a nevim jestli mu to nekdy nesjelo test jsem si nedělala ale mám posledni dobou až po měsíci nějaké průhledné a nekdy průhlednobile jako bílek výroky nevíte z čeho toje prosím?
Ženský neznají cervikální hlen, jeho podobu, období a jak vidno ani funkci dobrý no ![]()