Je to normální, že nejsem pro dítě vzácná? :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.12 20:33
ivana-domca píše:
Afrodité píše:
ivana-domca píše:
Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.
Tata říkají dřív než mama, protože se jim to líp vyslovuje. Je to jednodušší. (Jako víc věcí na chlapech :mrgreen: ).
Afrodité píše:
ivana-domca píše:
Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.
Tata říkají dřív než mama, protože se jim to líp vyslovuje. Je to jednodušší. (Jako víc věcí na chlapech :mrgreen: ).
Jsou to sycaci mrnavy. Kdyz je neco boli a chteji pofoukat bebi, tak to hned bezi za maminkou :-D

Tím si ani nejsem vůbec jistá, že by běžel za mnou a ne za ní, nechám se překvapit......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 20:40
Davdan píše:
Zakladatelko, jestli jsi ta která si myslím že jsi tak dostaneš na zadek. :cert: :lol: :hug:
Neboj se, je to jen období, VYDRŽ, fakt bude líp. :hug:

No přemýšlela jsem, jestli napsat jen tobě osobně (vykecat se) nebo to hodit do diskuze :mrgreen: nějak to na mě dolehlo, no… teď už je to lepší :andel:

• Citovat
  • Upravit
6926
26.1.12 20:45

:hug:
Ono to občas tak dolehne, já vím… A je to pořád dokola jak na kolotoči - jednou lepší, podruhý na palici…
U druhýho to bude už jinak, uvidíš že JO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 20:50
Davdan píše: :hug:
Ono to občas tak dolehne, já vím… A je to pořád dokola jak na kolotoči - jednou lepší, podruhý na palici…
U druhýho to bude už jinak, uvidíš že JO!
:hug: :hug: :hug: díky :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
47759
26.1.12 21:06
Anonymní píše:
ivana-domca píše:
Afrodité píše:
ivana-domca píše:
Afrodité píše:
ivana-domca píše:
Jsou to sycaci mrnavy. Kdyz je neco boli a chteji pofoukat bebi, tak to hned bezi za maminkou :-D
Tím si ani nejsem vůbec jistá, že by běžel za mnou a ne za ní, nechám se překvapit......

Tak to za mnou kluk behal, kdyz mel bebi, tata mu rekl, ze je chlap, tak at nerve ( blb jeden ) a pred prarodici se mu nikdy nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
26.1.12 21:30

Taky jsem zhruba v tom obdobi mela uplne stejny pocit…jako matka jsem naprosto nezajimava, vsichni ostatni jsou lepsi, zabavnejsi, ke vsem se hrnul, ke me chodil jenom rvat… :mrgreen: . Korunou bylo, kdyz jsem bez nej byla 2 tydny, mel ho na starosti jenom manzel…kdyz jsem ho videla po tech 2 tydnech na letisti, tak jsem brecela dojetim a ten malej hajzlik, ne jenom, ze si me vubec nevsimal, ale on ke me vubec nechtel!! Vsechno jenom tata, tata…trvalo to asi tyden, nez si na me vzpomenul…tehda jsem z toho byla fakt nestastna…neboj, je to jenom obdobi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
26.1.12 21:48

Mno u nas jak kdy. Vetsinou da najevo, ze nejradsi ma me. Ale tatinek je kazdopadne atraktivnejsi, jestli ta kombinace dava smysl. Kdyz si hraje s babickou nebo s kymkoli jinym, tak po me ani nevzdechne. Kdyz mu neco je, treba jen zuby, tak k nikomu jinymu nez ke me moc nechce. A taky se mi stalo, ze jsem byla venku na asi tri hodiny, prdola byl s babickou, a po navratu se ke me vubec nechtel mit, smrad jeden malej :cert: Takze mi obcas prijde, ze nejradej ma toho, s kym momentalne je :,(

Mmch ja nechci strasit, ale ja jsem mela radsi babicku nez maminku, a maminka je uplne normalni laskyplna osoba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40
31.1.12 14:42

Když je manžel doma tak dominik 4 roky po mě pomalu ani neškytne..furt se chce tulit s tatínkem,toníček 1 rok. tomu je to myslím zatím jedno jstli je u mě nebo u manžela..ale jak je v práci a vrací se po 24 hodinách domů,můžou se zbláznit oba dva :-)To bude tím že my maminky jsme s nimi 24 hodin denně,tím pádem jim nijak chybět nemůžeme,kdežto tatínci jsou pryč tak ti jim jsou vzácnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí