Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V klidu, je to normální.
Gábina je zase šílená za mými rodiči. Tak zas lepší, než by se jich bála, ne…
Tvůj čas přijde, tím si buď jistá. Maminka je jenom jedna a ti malí trpaslíci to vědí. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.12 v 19:19
Mě teď před pár týdny starší odjel s tatínekm na celý víkend a když přijel, tak si mě ani nevšimnul a svištěl na Krtka ![]()
Ale jinak dává najevo, že mě též potřebuje, chce pochovat, dnes v noci se mi nakýbloval do postele, občas přijde, že chce pusinku… Uvidíš, že až trochu dítko pobere rozum, tak bude projevovat náklonost i mamince ![]()
To,ze by ji mel radeji,nez tebe,se rozhodne nestane.Bude milovat tebe,i babicku,ale ty budes vzdy na prvnim miste,jsi jeho maminka,takze klid,a nozky na stul ![]()
Jojo, je to normální … a bude podstatně hůř, tak se na to připrav ![]()
Moje malá 9 m si mě taky vůbec nevšímá, ale jen jak vidí nějakou mojí kamarádku nebo rodiče, tak je úplně nadšená a úsměv od ucha k uchu, mně to ale nevadí, přijde mi to vtipný, já bych sebe taky nebavila
![]()
Evikk píše:
Jojo, je to normální … a bude podstatně hůř, tak se na to připrav
Hmmmm… to mě právě zajímalo, jak je to s narůstajícím věkem..... takže špatně ![]()
Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.
ivana-domca píše:
Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.
Mě to právě u manžela vůbec nevadí, asi mám prostě pifku na tu tchýni, no..... bych si od ní potřebovala odpočinout nějaký ten týden......
Ale aspoň jste mě uklidnili, že je to normální, už jsem si nebyla jistá, jestli něco dělám špatně, apod… ----- jinak malej pořád říká babababa ba ba, tak snad cílená bába nebude jeho první slovo ![]()
Angua píše:
A co teprv až si přivede domů nějakou „semetriku“![]()
![]()
Angua píše:
A co teprv až si přivede domů nějakou „semetriku“![]()
![]()
Tak daleko jsme se ještě nedopracovali
ty jo, no snad nebudu tak uplá tchýně jako ona, která nás má pořád za děti a má pocit, že se o nás musí řádně postarat a převzít za nás veškerou odpovědnost
nejlépe abychom žili pod jednou střechu, všechny „děti“ pohromadě ![]()
Já mám mamánka a přesto vítá každou návštěvu s hodně velkým úsměvem…Čuje nový zájem a zábavu
Vždyť je hezké, že ho tchýně miluje ![]()
Tak mojí berušce je teprv půl roku a když je semnou sice se usmívá, ale jen vidí dědu tak se na něj úplně klepe div mi nevyskočí z ruky, a to jí jen říká ahoj úplně výská směje se, to samí na tátu, začne se vztekat, že se jí něco nelíbí (třeba oblíkání) příjde táta co je to za řev a malá se hned tlemí prská na něj a já jako bych nebyla… někdy mě to mrzí, ale když jsme pak sami (což jsme často) tak ke mě natahuje ručičky směje se breptá no prostě v tu chvíli je jen moje
a já si to užívám ![]()
Trápím se jednou věcí - je normální, že tím, že jsem s malým pořád, jsem pro něj tím pádem úplně nezajímavá?? Žárlím na tchýni, když ji malý vidí, tak je úplně šťastnej, třepe se na ni, výská, pusu od ucha k uchu… když odjedu někam já a vrátím se, čeká mě max. vlažný úsměv, někdy ani to ne… teď jsem byla poprvé bez malého 5 hodin v kuse a když jsem se vrátila, tak se malý usmál napůl pusy a dál si mě nevšímal
vím, že mu asi nejsem vzácná, snažím se být nad věcí a neřešit, ale teď to na mě nějak dolehlo a jsem z toho nějaká špatná
a tchýni bych nejradši odstřelila na mars, je na malýho až nezdravě uplá
už v těhotenství jsem něco takovýho očekávala a trápila se tím, že malý ji bude mít raději než mě
---- malý má 10 měsíců…