Je to normální, že nejsem pro dítě vzácná? :-(

Anonymní
26.1.12 19:16

Je to normální?? :-(

Trápím se jednou věcí - je normální, že tím, že jsem s malým pořád, jsem pro něj tím pádem úplně nezajímavá?? Žárlím na tchýni, když ji malý vidí, tak je úplně šťastnej, třepe se na ni, výská, pusu od ucha k uchu… když odjedu někam já a vrátím se, čeká mě max. vlažný úsměv, někdy ani to ne… teď jsem byla poprvé bez malého 5 hodin v kuse a když jsem se vrátila, tak se malý usmál napůl pusy a dál si mě nevšímal :( :( vím, že mu asi nejsem vzácná, snažím se být nad věcí a neřešit, ale teď to na mě nějak dolehlo a jsem z toho nějaká špatná :,( a tchýni bych nejradši odstřelila na mars, je na malýho až nezdravě uplá :zed: už v těhotenství jsem něco takovýho očekávala a trápila se tím, že malý ji bude mít raději než mě :,( ---- malý má 10 měsíců…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
26.1.12 19:18

V klidu, je to normální. :) Gábina je zase šílená za mými rodiči. Tak zas lepší, než by se jich bála, ne… :-) Tvůj čas přijde, tím si buď jistá. Maminka je jenom jedna a ti malí trpaslíci to vědí. :kytka:

Příspěvek upraven 26.01.12 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.1.12 19:19

Mě teď před pár týdny starší odjel s tatínekm na celý víkend a když přijel, tak si mě ani nevšimnul a svištěl na Krtka :cert:
Ale jinak dává najevo, že mě též potřebuje, chce pochovat, dnes v noci se mi nakýbloval do postele, občas přijde, že chce pusinku… Uvidíš, že až trochu dítko pobere rozum, tak bude projevovat náklonost i mamince ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.1.12 19:19

To,ze by ji mel radeji,nez tebe,se rozhodne nestane.Bude milovat tebe,i babicku,ale ty budes vzdy na prvnim miste,jsi jeho maminka,takze klid,a nozky na stul :kytka:

• Citovat
  • Upravit
926
26.1.12 19:20

Jojo, je to normální … a bude podstatně hůř, tak se na to připrav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
26.1.12 19:22

Moje malá 9 m si mě taky vůbec nevšímá, ale jen jak vidí nějakou mojí kamarádku nebo rodiče, tak je úplně nadšená a úsměv od ucha k uchu, mně to ale nevadí, přijde mi to vtipný, já bych sebe taky nebavila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 19:36
Evikk píše:
Jojo, je to normální … a bude podstatně hůř, tak se na to připrav :D

Hmmmm… to mě právě zajímalo, jak je to s narůstajícím věkem..... takže špatně :(

• Citovat
  • Upravit
47759
26.1.12 19:36

Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.1.12 19:37

A co teprv až si přivede domů nějakou „semetriku“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 19:44
ivana-domca píše:
Bohuzel to normalni je. Zazila jsem to u prvniho syna. Mama nezajimava a vubec me neposlouchal. Prisel domu tata a mohl se p..... Strasne me to mrzelo a dokonce i tata rekl driv nez mama. Je to tezky, kdyz mama je s nim porad a musi se jeste starat o domacnost a rodina nebo pribuzenstvo prijde jenom kdyz maji cas, takze se muzou diteti naplno venovat.

Mě to právě u manžela vůbec nevadí, asi mám prostě pifku na tu tchýni, no..... bych si od ní potřebovala odpočinout nějaký ten týden......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 19:47

Ale aspoň jste mě uklidnili, že je to normální, už jsem si nebyla jistá, jestli něco dělám špatně, apod… ----- jinak malej pořád říká babababa ba ba, tak snad cílená bába nebude jeho první slovo :x

• Citovat
  • Upravit
7631
26.1.12 19:48
Angua píše:
A co teprv až si přivede domů nějakou „semetriku“ :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 19:49
Angua píše:
A co teprv až si přivede domů nějakou „semetriku“ :lol: :lol: :lol:

Tak daleko jsme se ještě nedopracovali :mrgreen: ty jo, no snad nebudu tak uplá tchýně jako ona, která nás má pořád za děti a má pocit, že se o nás musí řádně postarat a převzít za nás veškerou odpovědnost :roll: :roll: :roll: nejlépe abychom žili pod jednou střechu, všechny „děti“ pohromadě :roll:

• Citovat
  • Upravit
7631
26.1.12 19:52

Já mám mamánka a přesto vítá každou návštěvu s hodně velkým úsměvem…Čuje nový zájem a zábavu :) Vždyť je hezké, že ho tchýně miluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.1.12 19:53

Tak mojí berušce je teprv půl roku a když je semnou sice se usmívá, ale jen vidí dědu tak se na něj úplně klepe div mi nevyskočí z ruky, a to jí jen říká ahoj úplně výská směje se, to samí na tátu, začne se vztekat, že se jí něco nelíbí (třeba oblíkání) příjde táta co je to za řev a malá se hned tlemí prská na něj a já jako bych nebyla… někdy mě to mrzí, ale když jsme pak sami (což jsme často) tak ke mě natahuje ručičky směje se breptá no prostě v tu chvíli je jen moje :srdce: a já si to užívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí