Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Mám otazkuje normální, že 20m dítě spí cca od 10-11večer do 13h? Občas déle? a potom spí další 2hodiny přes den?
mam v okolí takovou situaci a matka je psych pacient a dítě ji takto dlouho spí
muze to byt genetika? znama vznesla otázku pokud mu nemůže dávat některé své léky aby tolik spalo
je to jen otázka
Ne, není to normální.
Ne, normální to není, ale on ten váš případ vlastně také normální není. Takže ve výsledku to normální být může. Leč prohlídka lékařem by neuškodila.
edit adminem - umazán odkaz
@Anonymní píše:
Mám otazkuje normální, že 20m dítě spí cca od 10-11večer do 13h? Občas déle? a potom spí další 2hodiny přes den?
muze to byt genetika? znama vznesla otázku pokud mu nemůže dávat některé své léky aby tolik spalo
je to jen otázka
není to normální, okolí má podezření, že mu matka dává léky na spaní? jako vypadá to tak - a když je dítě vzhůru, chová se normálně?
Napadlo to známou. někdy energii má a hraje si jako normální dítě ale někdy jen sedí/leží a je vidět únava
@Anonymní píše:
Napadlo to známou. někdy energii má a hraje si jako normální dítě ale někdy jen sedí/leží a je vidět únava
A to dítě nemá otce? Ona je na něj sama?
No jako normalni to asi nebude, ale dcera chodí spát v 19 a občas vstává kolem 9rano. A to jí jsou 3 roky. Takže když jde spát v 23, tak ono to vychází do těch 13…
Mám otazku
je normální, že 20m dítě spí cca od 10-11večer do 13h? Občas déle? a potom spí další 2hodiny přes den?
je to jen otázka