Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@dendule4 Spolehlivě přes 39, 39,5… ale on to má asi po mě já uměla mít i k 41 a nikdy se nepřišlo na to proč.
@dendule4 prave,manzelovo stryc umrel na leukemii, tak od te doby co to vim, hned vse resim ![]()
@pipiinka píše:
Ahoj holky
Moje mláďátko 3leté mělo 26.12. 40tky teploty, druhý den naprosto bez teplot,28.12. opět celý den horečka. V krku jí nebolelo.
Normálně chodí spinkat kolem deváte večerní a od včera už v půl sedmé večer chrní. Má krásně červené tvařičky při spaní, bez teploty. Protivná není, že by třeba na ní něco lezlo.
Jsem hroznej plašan, ale z čeho ta únava? Je to v pořádku?
ne není to v pořádku a není to normální.. šla bych k lékaři
@pipiinka píše:
@dendule4 prave,manzelovo stryc umrel na leukemii, tak od te doby co to vim, hned vse resim
mě to prostě normální nepřijde, já bych chtěla udělat kompletní krevní obraz
Nečetla jsem ostatní reakce, ale já to tak jako děcko mívala taky, někdy ještě i jako dospělá. 40 horečky jeden den, druhý den bez teplot, ale byla jsem schopná celý den a noc prospat - prostě ta teplota vyčerpá.
A syn 2,5 roku to asi má po mně. Taky má jeden, max dva dny vysoké horečky a pak nic z toho. Ale on teda není ani unavený
A doktorka mi na to řekla, že tělo prostě bojuje s nějakou nemocí a buď to vybojuje, takže mu další den nic není, a nebo nevybojuje, tak je pak nemocný - kašel, rýma, bolení v krku atd…
Tak moje ma takovehle horecky nejmin 4× do roka. nic jinemu k tomu a vetsinou to trva 1 den, max dva