Je to normální? Podivná teplota u 3leté holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101708
1.1.15 19:13

@dendule4 Spolehlivě přes 39, 39,5… ale on to má asi po mě já uměla mít i k 41 a nikdy se nepřišlo na to proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
1.1.15 19:14

@dendule4 prave,manzelovo stryc umrel na leukemii, tak od te doby co to vim, hned vse resim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.1.15 19:22
@pipiinka píše:
Ahoj holky
Moje mláďátko 3leté mělo 26.12. 40tky teploty, druhý den naprosto bez teplot,28.12. opět celý den horečka. V krku jí nebolelo.
Normálně chodí spinkat kolem deváte večerní a od včera už v půl sedmé večer chrní. Má krásně červené tvařičky při spaní, bez teploty. Protivná není, že by třeba na ní něco lezlo.
Jsem hroznej plašan, ale z čeho ta únava? Je to v pořádku?

ne není to v pořádku a není to normální.. šla bych k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.1.15 19:24
@pipiinka píše:
@dendule4 prave,manzelovo stryc umrel na leukemii, tak od te doby co to vim, hned vse resim :?

mě to prostě normální nepřijde, já bych chtěla udělat kompletní krevní obraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
1.1.15 19:50

Nečetla jsem ostatní reakce, ale já to tak jako děcko mívala taky, někdy ještě i jako dospělá. 40 horečky jeden den, druhý den bez teplot, ale byla jsem schopná celý den a noc prospat - prostě ta teplota vyčerpá.
A syn 2,5 roku to asi má po mně. Taky má jeden, max dva dny vysoké horečky a pak nic z toho. Ale on teda není ani unavený :roll: :mrgreen: A doktorka mi na to řekla, že tělo prostě bojuje s nějakou nemocí a buď to vybojuje, takže mu další den nic není, a nebo nevybojuje, tak je pak nemocný - kašel, rýma, bolení v krku atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
1.1.15 20:26

Tak moje ma takovehle horecky nejmin 4× do roka. nic jinemu k tomu a vetsinou to trva 1 den, max dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí