Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jake tyrani mas na mysli, ze jsi se pro psa vratila, nebo mu jizda autem nedela dobre nebo co? ![]()
To se bojíte, že vás ten pes někam nahlásí, nebo co?
Ne, není to týrání. Ale pokud vás neposlouchá, asi byste ho raději měla držet pevněji a na volno ho vůbec nepouštět.
@Anonymní píše: Že byl v tom lese asi 20 minut sám
No a cos jako chtela delat jineho? Bud rada, ze ho napadlo cekat tam, kde jste se videli naposled a nehnipej se v tom, priste si ho holt musis drzet poradne. ![]()
Na volno byva často a vždy na přivolaní hned poslechne a přiběhne, dnes to bylo jiné, proto jsem ho raději dala na vodítko.. za sebe jsem se snažila dělat maximum, abych ho co nejdříve našla a nic se mu nestalo, ale byla u toho i ma mamka a ta mi hned začala vyčítat, že je to týrání, a jak se asi cítil, když mě tam nemohl najít, že jsme si neměli pořizovat psa, a tak mě zajímaly i názory ostatních.
@Anonymní píše:
Na volno byva často a vždy na přivolaní hned poslechne a přiběhne, dnes to bylo jiné, proto jsem ho raději dala na vodítko.. za sebe jsem se snažila dělat maximum, abych ho co nejdříve našla a nic se mu nestalo, ale byla u toho i ma mamka a ta mi hned začala vyčítat, že je to týrání, a jak se asi cítil, když mě tam nemohl najít, že jsme si neměli pořizovat psa, a tak mě zajímaly i názory ostatních.
Hele, klid, mně jednou takhle pes taky utekl a vrátil se až za dva dny. Už jsme ho obrečeli a on se ten pacholek někde honil. Jste poučená pro příště. Hlavně že se mu nic nestalo, nebo něco nevyvedl.
Příspěvek upraven 18.02.22 v 15:09
Není, to se občas stane. Hlavně, že jste se našli, udělala jste pro to maximum ![]()
@Anonymní píše:
Ježíš tvoje máma je na facku.
Stalo se, občas se prosteneco nepovede. Taky se mi vysmeknul pes jeden, vždycky najdu v odpadkach.
Hele, raději ho teď poustej na stopovacce a začněte znovu přivolání
Tak to jsem se zase rozčílila, jak je možné, že jsou lidi tak nezodpovědní a takhle týrají svého psa. Chudák sám 20 minut a ty si ho hledala moc pomalu…
Hoď se do klidu, tohle fakt nemá s týráním nic společného. To se prostě stane.
Děkuji za uklidnění.. on měl prostě nějakou stopu, tak běžel za ní a nedal se najít.. a pak se sám rozhodl vrátit na cestu, ze které utekl.. jinak bych po lese chodila ještě teď a hledala ho..
@Anonymní píše:
Ahoj, popisu, co se mi dnes stalo.. Šla jsem se psem na procházku do lesa, pustila jsem jej na volno, ale protože tam dnes bylo na něj hodně pachů a vůbec opakovane nereagoval na přivolaní, tak jsem jej raději dala na vodítko.. No, a v průběhu procházky se mi to vodítko vysmeklo z ruky, protože zavětřil nějakou stopu, silne s ním skubl a začal utíkat pryč i s vodítkem a vůbec nereagoval.. Na procházky chodíme denně, tohle se mi nikdy nestalo.. Běžela jsem za ním, volala na něj, ale ztratil se mi z dohledu.. tak jsem chodila po lese, volala na něj a nikde nebyl.. tak jsem se vrátila domu, jestli tam náhodou není, a nebyl. Vzala jsem auto a jela jsem po cestě, jestli ho někde neuvidím a našla jsem ho u cesty čekat, kousek od místa, kde utekl. Tak jsem ho naložila do auta a jela s ním domů. Otázka zní: je to podle vás týrání psa?
Pes má být v lese na vodítku. Začínají se rodit mláďata a stačí když pes odběhne 2m od tebe, ty ho uvidíš, ale on se ve vysoké trávě skloní očmuchá mládě a matka ho nepřijme.
Jinak si na facku, ale buď ráda že jsi ho našla.
Ono krom zajíců a za pár měsíců i srnčat se rodí i selata a až ty toho psa nabere nějaký divočák, tak budeš hodně litovat, že nebyl na vodítku.
Vím o x případech, kdy v lepším případě se pes jen proletěl vzduchem, v horším to odnesl i zdravotně
@smajlik345 píše:
Pes má být v lese na vodítku. Začínají se rodit mláďata a stačí když pes odběhne 2m od tebe, ty ho uvidíš, ale on se ve vysoké trávě skloní očmuchá mládě a matka ho nepřijme.
Jinak si na facku, ale buď ráda že jsi ho našla.
Ono krom zajíců a za pár měsíců i srnčat se rodí i selata a až ty toho psa nabere nějaký divočák, tak budeš hodně litovat, že nebyl na vodítku.
Vím o x případech, kdy v lepším případě se pes jen proletěl vzduchem, v horším to odnesl i zdravotně
Pes byl na vodítku a v době mláďat ho v lese máme vždy na vodítku, o tom vím, a v té době je na volno třeba v parku nebo jiném vhodném místě..
Ahoj, popisu, co se mi dnes stalo.. Šla jsem se psem na procházku do lesa, pustila jsem jej na volno, ale protože tam dnes bylo na něj hodně pachů a vůbec opakovane nereagoval na přivolaní, tak jsem jej raději dala na vodítko.. No, a v průběhu procházky se mi to vodítko vysmeklo z ruky, protože zavětřil nějakou stopu, silne s ním skubl a začal utíkat pryč i s vodítkem a vůbec nereagoval.. Na procházky chodíme denně, tohle se mi nikdy nestalo.. Běžela jsem za ním, volala na něj, ale ztratil se mi z dohledu.. tak jsem chodila po lese, volala na něj a nikde nebyl.. tak jsem se vrátila domu, jestli tam náhodou není, a nebyl. Vzala jsem auto a jela jsem po cestě, jestli ho někde neuvidím a našla jsem ho u cesty čekat, kousek od místa, kde utekl. Tak jsem ho naložila do auta a jela s ním domů. Otázka zní: je to podle vás týrání psa?