Jak utratit křečka

17.2.22 19:13

Jak utratit křečka

Ahoj, mám Křečka už 3 roky, teď je ale už ve vážně hrozném stavu a úplně mi rve srdce ho vidět. Skoro už nechodí na zadní nožičky, chodili jsme s tím na veterinu na injekce, ale nepomohlo to. Teď přestal skoro papat, je úplně dezorientovaný a navíc si od půlky zad až k zadečku vytrhal chlupy. Je to proste fakt hrůza, ale veterinář tady má dovolenou a nejbližší pohotovost máme v jiném městě. Nechci znít bezcitně, ale vypadá to, že už se blíží ke konci života a já už nechci koukat jak trpí, chtěla jsem ho nechat utratit, ale nechci čekat ještě týden, nebo s nim cestovat úplně pryč… Není nějaký způsob, jak ho zbavit trápení? Prosím o radu, já ho nijak brutálně zabít nedokážu, ale teď vidim, jak cele dny trpí a už nevím co dál. Děkuju. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
17.2.22 19:19

Kdyz je ti ho lito, tak holt budes muset zajet do jineho mesta na veterinu a tam ho trapeni zbavi. Doufam, ze neocekavas, ze ti tu nekdo napise, jak ho mas usmrtit ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.2.22 19:24

Variant je několik, ale buď jsou relativně nákladné nebo je musíš umět, aby zvíře netrpělo. Já bych doporučovala toho veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.2.22 19:27

Budeš muset na tu veterinu, nic lepšího nevymyslis. Já takhle chtěla uspat potkana a dala sem mu hodně silné prášky na spaní, dávku co by zabila člověka a on se z toho jen vyspal a stejně sem na tu veterinu musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
17.2.22 19:27

Mi prijde usmevne jak tolik lidi na vanoce klepne a rozreze kapra ale krecka by vezlo na veterinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
17.2.22 19:35

V krabičce do mrazáku kde zmrzne nebo malá krabička kde se udusí. Pochybuju, že by jsi mu chtěla nějakým přesným úderem prerazet míchu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.2.22 19:38

@Cenarius sama se zavři do mrazáku a zmrzni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 19:38

No, mně nepřijde těžké zabít křečka tak, aby netrpěl. Už jsem slyšela, jak ho někdo nechal pobíhat a omylem na něj šlápli. :? Ne, že bych stála o to, to dělat. To zas fakt ne. Zabalila bych ho do nějakého tenkého hadříku a do pevnější igelitky a přejela autem. :( Určitě bych ho netopila.

• Citovat
  • Upravit
5932
17.2.22 19:39

Buď s ním zajeď na veterinu a oni ho uspí nebo ho nech být. Snaž se aby aspoň trochu pil. Mě řekla jedna veterinářka že i když to tak nevypadá tak křeček vydrží hodně. I když má vysoký horečky tak to na něm není poznat.Nech ho v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
17.2.22 19:41
@Anonymní píše:
No, mně nepřijde těžké zabít křečka tak, aby netrpěl. Už jsem slyšela, jak ho někdo nechal pobíhat a omylem na něj šlápli. :? Ne, že bych stála o to, to dělat. To zas fakt ne. Zabalila bych ho do nějakého tenkého hadříku a do pevnější igelitky a přejela autem. :( Určitě bych ho netopila.

Jsem se otrepala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
17.2.22 19:42
@Anonymní píše:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
17.2.22 19:42

@HarryIsDying Co by jsi chtěla číst? Návod na usmrcení? Kdyby ti ho bylo líto, zvedneš své pozadí a dojedeš na pohotovost a špatný není asi až teď, už si tam mohla být dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
17.2.22 19:47
@Mallorka píše:
@Cenarius sama se zavři do mrazáku a zmrzni!!!

Ještě s ním může jen hodit o zem, utopit. Možnosti je nepřeberné množství. Záleží jen co jí přijde jako nejmenší zlo. Jako to by bylo to poslední, abych jel někam do druhého města kvůli uspání křečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.2.22 19:56

Neposlouchej hloupé rady a ihned jeď na veterinu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.2.22 22:05
@Cenarius píše:
V krabičce do mrazáku kde zmrzne nebo malá krabička kde se udusí. Pochybuju, že by jsi mu chtěla nějakým přesným úderem prerazet míchu apod.

Ehm, to jsem zrovna chtěla navrhnout. :oops: Zabíjím tak myši, co se chytnou do pasticky třeba jen nohou a nezabije je to. Rýčem lehký úder na zatylek a zlomit jim vaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný