Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám Křečka už 3 roky, teď je ale už ve vážně hrozném stavu a úplně mi rve srdce ho vidět. Skoro už nechodí na zadní nožičky, chodili jsme s tím na veterinu na injekce, ale nepomohlo to. Teď přestal skoro papat, je úplně dezorientovaný a navíc si od půlky zad až k zadečku vytrhal chlupy. Je to proste fakt hrůza, ale veterinář tady má dovolenou a nejbližší pohotovost máme v jiném městě. Nechci znít bezcitně, ale vypadá to, že už se blíží ke konci života a já už nechci koukat jak trpí, chtěla jsem ho nechat utratit, ale nechci čekat ještě týden, nebo s nim cestovat úplně pryč… Není nějaký způsob, jak ho zbavit trápení? Prosím o radu, já ho nijak brutálně zabít nedokážu, ale teď vidim, jak cele dny trpí a už nevím co dál. Děkuju. ![]()
Kdyz je ti ho lito, tak holt budes muset zajet do jineho mesta na veterinu a tam ho trapeni zbavi. Doufam, ze neocekavas, ze ti tu nekdo napise, jak ho mas usmrtit ty sama.
Variant je několik, ale buď jsou relativně nákladné nebo je musíš umět, aby zvíře netrpělo. Já bych doporučovala toho veterináře.
Budeš muset na tu veterinu, nic lepšího nevymyslis. Já takhle chtěla uspat potkana a dala sem mu hodně silné prášky na spaní, dávku co by zabila člověka a on se z toho jen vyspal a stejně sem na tu veterinu musela.
Mi prijde usmevne jak tolik lidi na vanoce klepne a rozreze kapra ale krecka by vezlo na veterinu ![]()
V krabičce do mrazáku kde zmrzne nebo malá krabička kde se udusí. Pochybuju, že by jsi mu chtěla nějakým přesným úderem prerazet míchu apod.
No, mně nepřijde těžké zabít křečka tak, aby netrpěl. Už jsem slyšela, jak ho někdo nechal pobíhat a omylem na něj šlápli.
Ne, že bych stála o to, to dělat. To zas fakt ne. Zabalila bych ho do nějakého tenkého hadříku a do pevnější igelitky a přejela autem.
Určitě bych ho netopila.
Buď s ním zajeď na veterinu a oni ho uspí nebo ho nech být. Snaž se aby aspoň trochu pil. Mě řekla jedna veterinářka že i když to tak nevypadá tak křeček vydrží hodně. I když má vysoký horečky tak to na něm není poznat.Nech ho v klidu.
@Anonymní píše:
No, mně nepřijde těžké zabít křečka tak, aby netrpěl. Už jsem slyšela, jak ho někdo nechal pobíhat a omylem na něj šlápli.Ne, že bych stála o to, to dělat. To zas fakt ne. Zabalila bych ho do nějakého tenkého hadříku a do pevnější igelitky a přejela autem.
Určitě bych ho netopila.
Jsem se otrepala
@Anonymní píše:
No, mně nepřijde těžké zabít křečka tak, aby netrpěl. Už jsem slyšela, jak ho někdo nechal pobíhat a omylem na něj šlápli.Ne, že bych stála o to, to dělat. To zas fakt ne. Zabalila bych ho do nějakého tenkého hadříku a do pevnější igelitky a přejela autem.
Určitě bych ho netopila.
@HarryIsDying Co by jsi chtěla číst? Návod na usmrcení? Kdyby ti ho bylo líto, zvedneš své pozadí a dojedeš na pohotovost a špatný není asi až teď, už si tam mohla být dnes..
@Mallorka píše:
@Cenarius sama se zavři do mrazáku a zmrzni!!!
Ještě s ním může jen hodit o zem, utopit. Možnosti je nepřeberné množství. Záleží jen co jí přijde jako nejmenší zlo. Jako to by bylo to poslední, abych jel někam do druhého města kvůli uspání křečka.
@Cenarius píše:
V krabičce do mrazáku kde zmrzne nebo malá krabička kde se udusí. Pochybuju, že by jsi mu chtěla nějakým přesným úderem prerazet míchu apod.
Ehm, to jsem zrovna chtěla navrhnout.
Zabíjím tak myši, co se chytnou do pasticky třeba jen nohou a nezabije je to. Rýčem lehký úder na zatylek a zlomit jim vaz.