Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, tipuju že to bude úplně bezpředmětné a bez řešení, ale musím to aspoň zkusit 😂 bydlíme v řadovce, takže tu je zahrada vedle zahrady. Každopádně sousedi kočky nemají, je to nějaká cizí kočka nebo kočky..ale máme věčně zeranou zahradu..klukům jsme udělali pískoviště a první byly bobky tam..takže jsme pískoviště začli zakrývat..ale teď už je to jedno, na záhonech, na trávě, na chodníčku, všude hona a mě už to pěkně štve. Nemůžeme kluky pustit na zahradu dokud ji neprojdeme a neposbíráme všechen ten bordel. Nemáte nějakou radu jak to udělat, aby neměla chuť chodit k nám na záchod? Něco co jí vyplaší, odradí??
@Whitedog píše:
Tygří trus. Ale prý je o něj v zoo bitka
Fakt? O tom sem nikdy neslyšela 😀 ale to nahradím jeden trus druhým trusem? Myslíte že bude stačit třeba týden a už se pak kočka nevrátí a ten tygří odstraním?
@Meggiska píše:
Ahojte, tipuju že to bude úplně bezpředmětné a bez řešení, ale musím to aspoň zkusit 😂 bydlíme v řadovce, takže tu je zahrada vedle zahrady. Každopádně sousedi kočky nemají, je to nějaká cizí kočka nebo kočky..ale máme věčně zeranou zahradu..klukům jsme udělali pískoviště a první byly bobky tam..takže jsme pískoviště začli zakrývat..ale teď už je to jedno, na záhonech, na trávě, na chodníčku, všude hona a mě už to pěkně štve. Nemůžeme kluky pustit na zahradu dokud ji neprojdeme a neposbíráme všechen ten bordel. Nemáte nějakou radu jak to udělat, aby neměla chuť chodit k nám na záchod? Něco co jí vyplaší, odradí??
a opravdu je to od kočky? Kočky se většinou snaží trus zahrabat, takže třeba na tom chodníčku je to docela zvláštní. My takhle posranou zahradu mívali od kuny.
Soused mel u jezirka s okrasnyma rybkama nejake plasicky na kocky - v zemi zapichnuty takovy plastovy bazmek fungujici na fotobunku, kdyz se kolem kocka mihla…a ory to fungovalo, uz mu ryby z jezirka nelovily..
Nebo si poridit psa…
Mmch tygri hovno. a chlupy si sehnali sousedi na pudu na vyhnani kuny a nezadarilo se..pomohlo, kdyz na tyden odjeli na dovcu a na pude nechali hrat radio.
@ivašot. píše:
a opravdu je to od kočky? Kočky se většinou snaží trus zahrabat, takže třeba na tom chodníčku je to docela zvláštní. My takhle posranou zahradu mívali od kuny.
Vidíte, to mě nenapadlo 🤔 je fakt že loni se nám jedna kuna utopila v barelu s vodou..já myslela že to je od kočky, protože vím, že nám tam furt chodí..a jak zahnat kuny?
@ivašot. píše:
Co mame psa, tak jsem kocku na zahrade nevidela a ze pres nasi rohovou zahradu minimalne ctyri ruzne kusy radi prechazeli (a obzvlast souseduv macek rad sral do vyvysenych zahonku k rajcatum - pomohla az voda v konvi nebo v hadici).
Oni i jezci nebo tihle mali hlodavci rady nechavaji hovna velikosti podobne kocicim na chodniku nebo v trave, kocky nam vetsinou sraly spis do mulcovacky nebo zahonu, i kdyz do travy taky…
Je vyloučeno, aby takhle zahradu zpustošila kočka. Neustále potkávám na farní zahradě kočky, ale kočičí lejno tam nikdo nepamatuje.
@Hanka1 píše:
Co mame psa, tak jsem kocku na zahrade nevidela a ze pres nasi rohovou zahradu minimalne ctyri ruzne kusy radi prechazeli (a obzvlast souseduv macek rad sral do vyvysenych zahonku k rajcatum - pomohla az voda v konvi nebo v hadici).Oni i jezci nebo tihle mali hlodavci rady nechavaji hovna velikosti podobne kocicim na chodniku nebo v trave, kocky nam vetsinou sraly spis do mulcovacky nebo zahonu, i kdyz do travy taky…
Jako psa si kvůli tomu pořizovat nebudeme 😀 každopádně ježek se tu asi nedostane, nechci ho podceňovat ale nedokážu si představit jak se škrábe na betonovou zídku (30 cm), až pak je plot..spíš to vidím na tu kunu nebo kočku..manžel říkal, že některé hovna jsou jako by v důlku a částečně zakryté trávou..já se přiznám že sem to moc nezkoumala, ale příště se pořádně podívám..
@Farář Marcel píše:
Je vyloučeno, aby takhle zahradu zpustošila kočka. Neustále potkávám na farní zahradě kočky, ale kočičí lejno tam nikdo nepamatuje.
Tak ze začátku tu určitě s*ala kočka..chodila na písek a bylo to zahrabané..vždycky jsme ty bobky našli když jsme si začali hrát s dětmi na písku, když jsme hrabali..
Nam kocky se.rou taky vsude.. jak jsme ji znemoznili chodit na pisek, zkypreny hliny atd. se.rou normalne do travy na zahrade.. dokonce jsme nechali venku omytou rohozku z auta a i na tu se vy…
a jsem si 100%jista, ze to jsou kocky, protoze jsou sousedu a dokud je nemeli, zadny hov.na jsme na zahrade nemeli.
Kočky zahrabávají. Měli jsme jich na zahradě hromadu.
Souhlas s těmi kunami.
@MrsNorris píše:
Kočky zahrabávají. Měli jsme jich na zahradě hromadu.
Souhlas s těmi kunami.
a nezahrabavaji
chces zitra poslat fotku?
zrovna jsem dneska nasla v pisku a zahrabany teda nebylo ![]()
@a12 píše:
a nezahrabavajichces zitra poslat fotku?
zrovna jsem dneska nasla v pisku a zahrabany teda nebylo
tak jim tam udělejte malý pískový záchod, ať to máte na jednou místě ![]()
@MrsNorris píše:
tak jim tam udělejte malý pískový záchod, ať to máte na jednou místě
cizim kockam, super