Jak utratit křečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
19.3.22 11:57
@Jahru píše:
A vůbec největší prasárna co tu zazněla je zvíře udusit, utopit nebo dát do mrazáku. To je neuvěřitelný stres a utrpení, které trvá velmi, velmi dlouho.

Přesně, Já tady nestačím valit oči, co jsou lidi schopni udělat. :poblion:
Nějaký mrazák by mě teda v životě nenapadl. Je to vůbec normální? :-( :-( No není, že se ptám.
Zásadně veterina, proboha. Ale lidi škudlí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.3.22 12:11

Nemůžete srovnavat křečka s kočkou nebo psem..
Dala bych to za úkol nakemu chlapovi a víc bych se neprala.. Hlavně ať to udělá rychle a napoprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
19.3.22 13:54
@Cimada píše:
jak to myslíš???
Jakože máš psa třeba 12 let a jak se mu zdravotní stav zhorší, tak na něj najedeš autem? Nebo jak jsi to myslela? Vůbec Ti nerozumím.
Úplně ironicky, vůbec ne vážně. Byla to reakce na některé rady tady.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
19.3.22 13:54
@Cimada píše:
Přesně, Já tady nestačím valit oči, co jsou lidi schopni udělat. :poblion:
Nějaký mrazák by mě teda v životě nenapadl. Je to vůbec normální? :-( :-( No není, že se ptám.
Zásadně veterina, proboha. Ale lidi škudlí. :,(

Tak jsi mě jenom nepochopila. Myslím si totéž, co Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.6.22 18:26

@Anelize Co to meleš proboha? Každý normální veterinář uspává hlodavce inhlačně a pak teprve dostanou poslední injekci…a jestli tohle dělá tvůj veterinář, tak rychle od něj od blbečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.22 10:51
@Romanka181 píše:
@Anelize Co to meleš proboha? Každý normální veterinář uspává hlodavce inhlačně a pak teprve dostanou poslední injekci…a jestli tohle dělá tvůj veterinář, tak rychle od něj od blbečka.

Každý normální veterinář má inhalačku jo? A když už ji má, tak ji používá na křečky jo? Kde se shání maska na křečky? Kde to žiješ proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.7.22 08:58

@Anelize No samozřejmě. Nejdřív si o tom zjisti a pak tady vydávej svoje rozumy. A nebuď arogantní, když nemáš pravdu beruško :) Inhalační narkóza pro hlodavce není maska. To je taková malinká komůrka, do které se zvíře dá a veterinář mu tam pustí plyn. Zvíře tam usne a potom mu veterinář může dát smrtící injekci, o které zvíře vůbec neví a nebolí ho. Doufám, že se poučíš a nebudeš příště dělat chytrou a rozumovat na někoho, kdo o tom ví víc, než ty zlatíčko a dokonce tu práci vykonává. Pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.7.22 12:32
@Romanka181 píše:
@Anelize No samozřejmě. Nejdřív si o tom zjisti a pak tady vydávej svoje rozumy. A nebuď arogantní, když nemáš pravdu beruško :) Inhalační narkóza pro hlodavce není maska. To je taková malinká komůrka, do které se zvíře dá a veterinář mu tam pustí plyn. Zvíře tam usne a potom mu veterinář může dát smrtící injekci, o které zvíře vůbec neví a nebolí ho. Doufám, že se poučíš a nebudeš příště dělat chytrou a rozumovat na někoho, kdo o tom ví víc, než ty zlatíčko a dokonce tu práci vykonává. Pa :kytka:

Prosimtě co přesně na veterine děláš? Uklízečku??
A prosím odpovez na otázku, zda veterináři co nemají inhalační jsou nenormalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
2.7.22 12:45

Ja mela krecka, zavezla ho na veterinu, kdyz byl tezce nemocnej, at netrpi…a co jsem videla, me soklo. Delala to veterianrni asistentka, vzala injekcni strikacku s hrubou, velkou ihlou a odspodu pres brisko mu to pichla do srdce, neverim, ze k pomeru k malickemu telicku ho to neboleho. Nevim jak se zbavit krecka, asi bych zavolala na veterinu a informovale ase predem, jak to delaji, tohle bych uz nechtela nikdy vic zazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.7.22 13:26
@Nenitamduch píše:
Mi prijde usmevne jak tolik lidi na vanoce klepne a rozreze kapra ale krecka by vezlo na veterinu :mrgreen:

A těch pavouku a komárů! Já bych kuchla i koně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.7.22 11:36

@Anelize Vůbec se s takovým arogantem, co si vymýšlí nebudu bavit zlatíčko :) Říkám ti, že u normálních veterinářů, což znamená odborníků na hlodavce se uspává každé zvíře v inhalační komoře. Jsi tak líná na to, aby sis to zjistila? Je o tom taková kupa článků. Veterinář, který hlodavce uspí rovnou jehlou, není odborník na hlodavce. Už je ti to jasný? Říkám už po několikáté, netvrď něco, když tomu nerozumíš a nechovej se jako pubertální uražená čtrnáctka. Místo toho, aby sis něco nechala vysvětlit tady jenom kopeš kolem sebe. A úplně zbytečně, protože tě nikdo nebere vážně. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.22 12:23

Ahoj já mám taky křečka :,( mrzí mě že nemám peníze na eutanazii protože je nemocní mrzí mě to potřebují poradit :,( :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13990
7.7.22 12:33

@Lidí k to nemáš 150 Kč cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8115
7.7.22 12:40
@Romanka181 píše:
@Anelize Vůbec se s takovým arogantem, co si vymýšlí nebudu bavit zlatíčko :) Říkám ti, že u normálních veterinářů, což znamená odborníků na hlodavce se uspává každé zvíře v inhalační komoře. Jsi tak líná na to, aby sis to zjistila? Je o tom taková kupa článků. Veterinář, který hlodavce uspí rovnou jehlou, není odborník na hlodavce. Už je ti to jasný? Říkám už po několikáté, netvrď něco, když tomu nerozumíš a nechovej se jako pubertální uražená čtrnáctka. Místo toho, aby sis něco nechala vysvětlit tady jenom kopeš kolem sebe. A úplně zbytečně, protože tě nikdo nebere vážně. Pa

Hele toho odborníka na hlodavce jsi vytáhla až teď, doposud byla řeč obecně o veterinářích. A že jich hodně nechce dělat drobné hlodavce a tudíž nemá výbavu, o tom něco vím. Jinak mám pocit, že lidstvou už je v (_!_), když je problém doma bez trápení zabít křečka a raději mu ještě před smrtí dopřejete stres z cestování a cizího prostředí. Byli jste někdy na domácí zabíjačce, nebo viděli, jak se přeměňuje živá slepice na nedělní oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
7.7.22 12:50
@rmot píše:
Hele toho odborníka na hlodavce jsi vytáhla až teď, doposud byla řeč obecně o veterinářích. A že jich hodně nechce dělat drobné hlodavce a tudíž nemá výbavu, o tom něco vím. Jinak mám pocit, že lidstvou už je v (_!_), když je problém doma bez trápení zabít křečka a raději mu ještě před smrtí dopřejete stres z cestování a cizího prostředí. Byli jste někdy na domácí zabíjačce, nebo viděli, jak se přeměňuje živá slepice na nedělní oběd?
@rmot píše:
Hele toho odborníka na hlodavce jsi vytáhla až teď, doposud byla řeč obecně o veterinářích. A že jich hodně nechce dělat drobné hlodavce a tudíž nemá výbavu, o tom něco vím. Jinak mám pocit, že lidstvou už je v (_!_), když je problém doma bez trápení zabít křečka a raději mu ještě před smrtí dopřejete stres z cestování a cizího prostředí. Byli jste někdy na domácí zabíjačce, nebo viděli, jak se přeměňuje živá slepice na nedělní oběd?

Asi nikdy neviděli na vesnici, jak se zabíjí králík k nedělnímu obědu. I když, já vždy odešla ze zahrady, když to tatínek dělal, nemohla jsem to vidět :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný