Je to vaječník?

Anonymní
19.3.14 19:32

Je to vaječník?

Ahojky holky,
Jedu raději anonym…
Od dopoledne mě bolí na jednom místě. Asi tak mezi pupíkem a V. pahorkem je to tak jak bych řekla na půl cesty ale na pravé straně asi tak 5cm od pánevní kosti. Není to žádná bolest tepavá ale prostě strašnej tlak kterej je v kuse a vystřeluje mi až do zad. MS zrovna nemám a tak nevím jestli když to bude pokračovat tak jít zítra na gyndu nebo kam…? Jednu chvíli jsem se nemohla skoro hnout. Myslíte že je to vaječník…? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.3.14 19:33

A máš ještě slepák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.3.14 19:34

Ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.3.14 19:36

Něco takového jsem zažívala při ovulaci, ale jen když jsem měla v sobě navíc nějaké hormony. Jinak mě napadl spíš ten slepák. Šla bych k obvodnímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 19:50

Taky mě napadl ten slepák ale myslela jsem spíš na vaječník no. Ovulace mě nikdy takhle nebolela…ale k tomu slepáku celý den jídlo jím normálně a s chutí to je divný ne?

• Citovat
  • Upravit
2328
19.3.14 19:55

Ja taky jedla normalne. zadny zvraceni, teploty a nakonec v noci operace slepaku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 20:02

A myslíte že slepák muže být částečně i z nervů?

• Citovat
  • Upravit
31672
19.3.14 20:03
@Anonymní píše:
Taky mě napadl ten slepák ale myslela jsem spíš na vaječník no. Ovulace mě nikdy takhle nebolela…ale k tomu slepáku celý den jídlo jím normálně a s chutí to je divný ne?

podle mě bys ke slepáku měla teplotu, co jsem slyšela. ale nabeton to nevím, niměla jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
19.3.14 20:06
@Anonymní píše:
A myslíte že slepák muže být částečně i z nervů?

Tak to ti nereknu, ale stejnej problem jako slepak dela i Meckeluv divertikl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 20:11

@slavuska1 Než začal problém s tím břichem tak mi hodinu byla šílená zima jestli to byla teplota nevím potom to bylo ok a najednou tohlec.

• Citovat
  • Upravit
25195
19.3.14 20:12

Mě u slepáku bolelo břicho tak, že jsem nemohla spát a půlku noci jsem prozvacela… paradoxní bylo, že se jim to na utz nezdálo a tak mě léčily týden na zánět vaječníku :roll:
Zajdi na gyndu, jestli to nepřejde - když půjdeš k praktickému, tak musíš tam, pak na chirdu, takhle to budeš mít při jednom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
19.3.14 20:16

Já jsem u slepáku neměla žádné teploty, měla jsem chutě, normálně jedla a nezvracela jsem, jen mě bolela pravá strana od pupíku po třísla, že jsem chvílemi bolesti nemohla jít. Byla jsem na pohotovosti, nechali mě doma do rána, jestli se to zhorší nebo ne, ráno jsem jela na kontrolu a přesto, že jsem se cítila jako kdyby mi nic nebylo, tak jsem šla na operaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 20:17

@avm3 jasně. díky za infa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25195
19.3.14 20:18

@roksy25 To je ten paradox, mě honily sem a tam na gyndu a na chíru, přitom jsem měla učebnicové příznaky… myslela jsem si, že jsem se dostala do lepší nemocnice a když to tak beru zpětně, tak se mi zdálo, že jsem se jim na té chirurgii tak nějak nehodila… a když si vzpomenu na ty kecy, že pro mě nemají jogurt k snídani, že se mnou nepočítali a tak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
19.3.14 20:29

@avm3 No mě taky nejdřív hnali na gyndu a tam mě seřvali, co si jako myslím, že neberu prášky no a druhý den ráno tam byla jiná doktorka, která si dala záležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí