Je tohle normalni tres?

1906
20.1.23 15:06

je tohle normalni tres?

Dobry den,
ahoj

delai dobu se trapim s nejistymi problemy ted momentalne tres :? opravdu v nohou brneni a vnitrni neklid…. pri zvednuti nohy na spicku v sede s emi noha tak toztrese, ze to neni ani mozne?! video asi vlozit nejde ze?

nejak nedokazu poznat zda to je normqlni vygooglila jsem si Wilsonovu nemoc? ma nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8491
20.1.23 15:21

U dr si s tím byla? Bereš hořčík? Máš teď nějaký větší stres?
Hlavně nic negooglit, tam se dozvíš, že máš xy nemocí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.1.23 15:22

@MilujicislecnaT

u Vás je to naprosto normální

zvykejte si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.1.23 15:23
@izabe píše:
U dr si s tím byla? Bereš hořčík? Máš teď nějaký větší stres?
Hlavně nic negooglit, tam se dozvíš, že máš xy nemocí :roll:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
20.1.23 15:28
@Borrealis píše:
@MilujicislecnaT

u Vás je to naprosto normální

zvykejte si

náhodou, tahle nemoc tu ještě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
20.1.23 15:34

@MilujicislecnaT ani týden si to nevydržela…myslím dat si pokoj od hledání nemoci na internetu…. :zed: :palec:

• Citovat
  • Upravit
4153
20.1.23 15:46

No mas proste slaby sval, asi necvicis, tak se ti klepe. A nebo naopak cvicis moc a je unavene. To je asi tak vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
20.1.23 16:03

@MilujicislecnaT Nedávno jsi si dělala krevní testy a ty byly v pořádku. Tak pokud chceš, zaplať si i testy na měď.

Nediv se. Už dávno jsme ti říkali, že by jsi měla i cvičit. Bohužel chůze v práci nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
20.1.23 17:02
@MilujicislecnaT píše:
Dobry den,
 ahoj

delai dobu se trapim s nejistymi problemy ted momentalne tres :? opravdu v nohou brneni a vnitrni neklid…. pri zvednuti nohy na spicku v sede s emi noha tak toztrese, ze to neni ani mozne?! video asi vlozit nejde ze?

nejak nedokazu poznat zda to je normqlni vygooglila jsem si Wilsonovu nemoc? ma nekdo zkusenosti?

Ne, není normální pořád googlit a hledat nemoci, o kterých naprostá většina lidí nikdy neslyšela… ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
20.1.23 17:08

@Moringa U syna podezření na tuto nemoc bylo, ale takový třes jak zmiňuje @MilujicislecnaT to nebyl. Vypadalo to úplně jinak.
A @MilujicislecnaT podívala jsem se sice, co to znamená, ale hned jsem tuto diagnozu vytěsnila z hlavy. A dopadlo to dobře, i když třes přetrvává. A nehledám další diagnozy, beru to jako fakt a jsem ráda, že je syn v rámci možností v pořádku. On to bere také tak.
Prostě si srovnej preference a psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
20.1.23 17:13

@Evkad Tak to je jasný, když u mě nebo u někoho z rodiny bylo přímo podezření na nějakou nemoc, o které jsem do té doby neslyšela, tak to jsem se taky koukla… :)

Každopádně to, co popisuje @MilujicislecnaT mi přijde jako typická ukázka ochablých. nebo naopak hodně namožených svalů… nic víc nic míň… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
20.1.23 17:39

Hlavně nic negoogli nebo z toho cvokneš jak já… já to měla ze stresu asi.. teď se začínám ukliďnovat a beru pravidelně hořčík a vitamín B a je ti mnohem lepší… začalo mi to taky nohou a nějakou dobu jsem se třásla celý den jak ratlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.23 18:08

Běž k lékaři. Bože. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
20.1.23 18:10
@Kočka nedomácí píše:
Běž k lékaři. Bože. :roll: