Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den,
ahoj
delai dobu se trapim s nejistymi problemy ted momentalne tres
opravdu v nohou brneni a vnitrni neklid…. pri zvednuti nohy na spicku v sede s emi noha tak toztrese, ze to neni ani mozne?! video asi vlozit nejde ze?
nejak nedokazu poznat zda to je normqlni vygooglila jsem si Wilsonovu nemoc? ma nekdo zkusenosti?
U dr si s tím byla? Bereš hořčík? Máš teď nějaký větší stres?
Hlavně nic negooglit, tam se dozvíš, že máš xy nemocí ![]()
@izabe píše:
U dr si s tím byla? Bereš hořčík? Máš teď nějaký větší stres?
Hlavně nic negooglit, tam se dozvíš, že máš xy nemocí
@Borrealis píše:
@MilujicislecnaTu Vás je to naprosto normální
zvykejte si
náhodou, tahle nemoc tu ještě nebyla
@MilujicislecnaT ani týden si to nevydržela…myslím dat si pokoj od hledání nemoci na internetu….
![]()
No mas proste slaby sval, asi necvicis, tak se ti klepe. A nebo naopak cvicis moc a je unavene. To je asi tak vsechno.
@MilujicislecnaT Nedávno jsi si dělala krevní testy a ty byly v pořádku. Tak pokud chceš, zaplať si i testy na měď.
Nediv se. Už dávno jsme ti říkali, že by jsi měla i cvičit. Bohužel chůze v práci nestačí.
@MilujicislecnaT píše:
Dobry den,
ahojdelai dobu se trapim s nejistymi problemy ted momentalne tres
nejak nedokazu poznat zda to je normqlni vygooglila jsem si Wilsonovu nemoc? ma nekdo zkusenosti?opravdu v nohou brneni a vnitrni neklid…. pri zvednuti nohy na spicku v sede s emi noha tak toztrese, ze to neni ani mozne?! video asi vlozit nejde ze?
Ne, není normální pořád googlit a hledat nemoci, o kterých naprostá většina lidí nikdy neslyšela…
![]()
@Moringa U syna podezření na tuto nemoc bylo, ale takový třes jak zmiňuje @MilujicislecnaT to nebyl. Vypadalo to úplně jinak.
A @MilujicislecnaT podívala jsem se sice, co to znamená, ale hned jsem tuto diagnozu vytěsnila z hlavy. A dopadlo to dobře, i když třes přetrvává. A nehledám další diagnozy, beru to jako fakt a jsem ráda, že je syn v rámci možností v pořádku. On to bere také tak.
Prostě si srovnej preference a psychiku.
@Evkad Tak to je jasný, když u mě nebo u někoho z rodiny bylo přímo podezření na nějakou nemoc, o které jsem do té doby neslyšela, tak to jsem se taky koukla… ![]()
Každopádně to, co popisuje @MilujicislecnaT mi přijde jako typická ukázka ochablých. nebo naopak hodně namožených svalů… nic víc nic míň… ![]()
Hlavně nic negoogli nebo z toho cvokneš jak já… já to měla ze stresu asi.. teď se začínám ukliďnovat a beru pravidelně hořčík a vitamín B a je ti mnohem lepší… začalo mi to taky nohou a nějakou dobu jsem se třásla celý den jak ratlik.
@Kočka nedomácí píše:
Běž k lékaři. Bože.
vždyt má hromadu vyšetření hotových a nic
@vokishka @Kočka nedomácí @Eeelllaaa @Eeelllaaa @Moringa @Evkad @NicolaR7 @Borrealis @vokishka mam i krive prsty na rukch?! ve 25 letech ![]()