Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Simčo neboj, když už jsi přišla jak na to, k dokonalosti to dotáhneš velice rychle
. Najdeš si své „jisté“ polohy, aby to bylo zaručeně. A jinak gratuluju, je vidět, že z toho máš opravdovou radost
. Můžu se zeptat, jak dlouho to teda trvalo, než se ti ten orgasmus konečně podařil?
Já začala prožívat bouřlivý orgasmy potom,co jsem začala posilovat pánevní svaly. Dřív to bylo spíš takový jemný chvění a teď?? .. To mám orgasmus i minutový
No ale hlavně mám moc šikovnýho partnera…
Jo, teď jsem si vzpomněla, že já měla docela silné orgasmy, když jsem držela půsty - pár dnů jen o vodě. Tělo nebylo tak znečištěné žrádlem a víc se dokázalo soustředit na emotivní zážitky
.
Už zítra jednodenní
![]()
Řekla bych ,že to O byl..Já se kupříkladu u toho jakoby škubu, takže u mě jsou stahy hrozně viditelné..( takový menší epileptický záchvatíček) ![]()
Lizbeth píše: Řekla bych ,že to O byl..Já se kupříkladu u toho jakoby škubu, takže u mě jsou stahy hrozně viditelné..( takový menší epileptický záchvatíček)Škubu sebou taky, ale právě jsem myslela, že jsou ty stahy cítit nějak uvnitř
radúna píše:
Simčo neboj, když už jsi přišla jak na to, k dokonalosti to dotáhneš velice rychle. Najdeš si své „jisté“ polohy, aby to bylo zaručeně. A jinak gratuluju, je vidět, že z toho máš opravdovou radost
. Můžu se zeptat, jak dlouho to teda trvalo, než se ti ten orgasmus konečně podařil?
Snad máš pravdu
hmmmm, dlouho… je mi 25
myslím, že největší zásluhu má to malý vibrační masážítko
jo a objednala jsem se Magic massager, tak s tím by to mělo jít úplně samo
S.
Máte někdo zkušenost s Magic massager? http://www.xvibratory.cz/…ni-vibrator/ S.
Anonymní píše:
Máte někdo zkušenost s Magic massager? http://www.xvibratory.cz/…ni-vibrator/ S.
Já mám podobný stá asi 3500
To jsou dobré hračky. Já ho moc nepoužívám spíš při sexu.
Mám víhodu mnohočetných orgasmů i s partnerem ![]()
Ale pokaždé když si nadržená měla by ses jit udělal!
Zkus si to udělat v leže na břichu pokud se ti bude dařit můžeš pak požádat partnera o sex v leže na břiše a vlastně se uděláš sama a budeš ho tam i mít ![]()
Anonymní píše:určitě.
Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??Simona
GAZOLDA píše:Anonymní píše:Já mám podobný stá asi 3500
To jsou dobré hračky. Já ho moc nepoužívám spíš při sexu.
Mám víhodu mnohočetných orgasmů i s partnerem
Ale pokaždé když si nadržená měla by ses jit udělal!
Zkus si to udělat v leže na břichu pokud se ti bude dařit můžeš pak požádat partnera o sex v leže na břiše a vlastně se uděláš sama a budeš ho tam i mít
No v posledních dnech jsem nadržená pořád, chlap už nějak nezvládá tempo
takže zkouším trénovat i sama…
díky za tip ![]()
Patka, díky
když si to zpětně přehrávám, tak už je mi jasný, že to muselo být ono ![]()
S.
Tak jsem dnes šla na „jistotu“ a zadařilo se
jen k tomu asi budu vždy potřebovat to vibrační masážítko, nevadí
tak jsem si aspoň nadělila pěknej vánoční dárek
![]()
S.
Holky takyzazivam takovejpocit jakse tupopisuje…skubani…chveni…alepritelmi poradrikaze kdyuz budu mit orgasmus tak nevim
Muj orgasmus je ze me proste polije horko a pochva se zacne stahovat a telo ma hodne viditelne skuby miluju orgasmus a nejvic super byl v tehotenstvi
A co když je žena těhotna a má orgasmus vadi to take dráždění klitorisu