Je tohle orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.11 19:23
Eliška píše:
Já tyto stavy mívám v řádu minut, tipuju že dvě tři minuty, jak kdy. Ale je to vymakaný :lol:
Šťastná to žena :mrgreen: S.
  • Citovat
  • Upravit
12154
29.12.11 19:24

Simčo neboj, když už jsi přišla jak na to, k dokonalosti to dotáhneš velice rychle :D . Najdeš si své „jisté“ polohy, aby to bylo zaručeně. A jinak gratuluju, je vidět, že z toho máš opravdovou radost :) . Můžu se zeptat, jak dlouho to teda trvalo, než se ti ten orgasmus konečně podařil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.12.11 19:24

Já začala prožívat bouřlivý orgasmy potom,co jsem začala posilovat pánevní svaly. Dřív to bylo spíš takový jemný chvění a teď?? .. To mám orgasmus i minutový :D No ale hlavně mám moc šikovnýho partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.12.11 19:28

Jo, teď jsem si vzpomněla, že já měla docela silné orgasmy, když jsem držela půsty - pár dnů jen o vodě. Tělo nebylo tak znečištěné žrádlem a víc se dokázalo soustředit na emotivní zážitky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Už zítra jednodenní :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.12.11 19:36

Řekla bych ,že to O byl..Já se kupříkladu u toho jakoby škubu, takže u mě jsou stahy hrozně viditelné..( takový menší epileptický záchvatíček) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 19:52
Lizbeth píše: Řekla bych ,že to O byl..Já se kupříkladu u toho jakoby škubu, takže u mě jsou stahy hrozně viditelné..( takový menší epileptický záchvatíček) :mrgreen:
Škubu sebou taky, ale právě jsem myslela, že jsou ty stahy cítit nějak uvnitř :) S.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 19:55
radúna píše:
Simčo neboj, když už jsi přišla jak na to, k dokonalosti to dotáhneš velice rychle :D . Najdeš si své „jisté“ polohy, aby to bylo zaručeně. A jinak gratuluju, je vidět, že z toho máš opravdovou radost :) . Můžu se zeptat, jak dlouho to teda trvalo, než se ti ten orgasmus konečně podařil?

Snad máš pravdu :) hmmmm, dlouho… je mi 25 :think: myslím, že největší zásluhu má to malý vibrační masážítko :) jo a objednala jsem se Magic massager, tak s tím by to mělo jít úplně samo :lol: S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 19:56

Máte někdo zkušenost s Magic massager? http://www.xvibratory.cz/…ni-vibrator/ S.

• Citovat
  • Upravit
441
29.12.11 23:08
Anonymní píše:
Máte někdo zkušenost s Magic massager? http://www.xvibratory.cz/…ni-vibrator/ S.

Já mám podobný stá asi 3500
To jsou dobré hračky. Já ho moc nepoužívám spíš při sexu.
Mám víhodu mnohočetných orgasmů i s partnerem :hug:
Ale pokaždé když si nadržená měla by ses jit udělal!
Zkus si to udělat v leže na břichu pokud se ti bude dařit můžeš pak požádat partnera o sex v leže na břiše a vlastně se uděláš sama a budeš ho tam i mít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
29.12.11 23:13
Anonymní píše:
Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??Simona
určitě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 08:07
GAZOLDA píše:
Anonymní píše:
Já mám podobný stá asi 3500
To jsou dobré hračky. Já ho moc nepoužívám spíš při sexu.
Mám víhodu mnohočetných orgasmů i s partnerem :hug:
Ale pokaždé když si nadržená měla by ses jit udělal!
Zkus si to udělat v leže na břichu pokud se ti bude dařit můžeš pak požádat partnera o sex v leže na břiše a vlastně se uděláš sama a budeš ho tam i mít :dance:

No v posledních dnech jsem nadržená pořád, chlap už nějak nezvládá tempo :lol: takže zkouším trénovat i sama… :mrgreen: díky za tip ;)

Patka, díky :kytka: když si to zpětně přehrávám, tak už je mi jasný, že to muselo být ono :andel:

S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 12:13

Tak jsem dnes šla na „jistotu“ a zadařilo se :dance: jen k tomu asi budu vždy potřebovat to vibrační masážítko, nevadí :) tak jsem si aspoň nadělila pěknej vánoční dárek :mrgreen: :andel:

S.

• Citovat
  • Upravit
gkk
3.9.12 10:03

:roll: Holky takyzazivam takovejpocit jakse tupopisuje…skubani…chveni…alepritelmi poradrikaze kdyuz budu mit orgasmus tak nevim

• Citovat
  • Upravit
2031
23.5.14 05:17

Muj orgasmus je ze me proste polije horko a pochva se zacne stahovat a telo ma hodne viditelne skuby miluju orgasmus a nejvic super byl v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.6.14 14:12

A co když je žena těhotna a má orgasmus vadi to take dráždění klitorisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie