Je tohle orgasmus?

Anonymní
29.12.11 18:42

Je tohle orgasmus?

Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??

Simona

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
29.12.11 18:44

Asi to orgasmus byl a já Teda zadne stahy necitin nikdy, leda když si na ni sahnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.12.11 18:49
Anonymní píše:
Je tohle orgasmus?
Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??
Simona

Určitě ano ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 18:50
pikola píše:
Asi to orgasmus byl a já Teda zadne stahy necitin nikdy, leda když si na ni sahnu :-)

Aha, právě jsem netušila, jestli ty stahy holka cítí nebo ne :) tak díky za info :kytka: a jak dlouho třeba orgasmus trvá?? Asi to bude individuální… právě já to cítila jen chviličku, max 5 sekund (myslím ten klitoriální)…

Simona

• Citovat
  • Upravit
35763
29.12.11 18:51

Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 18:52
radúna píše:
Anonymní píše:
Je tohle orgasmus?
Simona
Určitě ano ;) .

Musím říct, že jsem docela v šoku, po takové době se mi to podařilo, jsem ráda, že jsem to konečně zažila i když to bude třeba ještě vypilovat, aby byl silnější :dance:

Simona

• Citovat
  • Upravit
441
29.12.11 18:53

každá žena to má jinak
někdo má jen klitolární, někdo vnitřní a něko obojí.
Setkala sem se s dívkou, která měla pouze anální.
Já říkám orgasmus je tehdy, když seš duchem nad tělem a nic a nikdo ti ho nemůže překazit. 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 18:54
pikola píše:
Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je :-)
:dance: :dance: :dance:

S.

• Citovat
  • Upravit
50725
29.12.11 19:00

Zní to, jakože jo :lol: Dobré je zadržet dech, kolikrát si to člověk podělá tím, že se musí nadechnout :lol: :lol: :lol:

pikola píše:
Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je :-)

Jenom jednu? 8o To bych si ani nevšimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
29.12.11 19:03

Já Nevím, já to nestopuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.11 19:09

No ale když si řeknu „jednadvacet“ - tak to ho mám určitě delší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
29.12.11 19:16

No tak asi jo, pro me v tu chvíli CAS utíká jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17910
29.12.11 19:18

Já tyto stavy mívám v řádu minut, tipuju že dvě tři minuty, jak kdy. Ale je to vymakaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 19:20
Angua píše:
Zní to, jakože jo :lol: Dobré je zadržet dech, kolikrát si to člověk podělá tím, že se musí nadechnout :lol: :lol: :lol:

Díky za tip :palec: S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 19:22
GAZOLDA píše:
Já říkám orgasmus je tehdy, když seš duchem nad tělem a nic a nikdo ti ho nemůže překazit. 8) :andel:

Tak tohle jsem zažila při tom sexu, kdy jsem byla nahoře, nevím, jestli to byl orgasmus, ale cítila jsem se tak, jak popisuješ a s tím klit. orgasmem se to vůbec nedá srovnat :andel: S.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová