Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi to orgasmus byl a já Teda zadne stahy necitin nikdy, leda když si na ni sahnu ![]()
Anonymní píše:
Je tohle orgasmus?
Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??
Simona
Určitě ano
.
pikola píše:
Asi to orgasmus byl a já Teda zadne stahy necitin nikdy, leda když si na ni sahnu
Aha, právě jsem netušila, jestli ty stahy holka cítí nebo ne
tak díky za info
a jak dlouho třeba orgasmus trvá?? Asi to bude individuální… právě já to cítila jen chviličku, max 5 sekund (myslím ten klitoriální)…
Simona
Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je ![]()
radúna píše:Anonymní píše:Určitě ano
Je tohle orgasmus?
Ahoj všem, mám problém s dosažením orgasmu, ale párkrát se mi stalo, že už by to skoro mohlo být ono, možná to byl slabý orgasmus, nevím… poprvé to bylo, když jsem byla při sexu nahoře, ke konci to byly taková horkost rozlívající se do celého těla a na konci jsem se už vůbec nedokázala ovládat (takový stav beztíže, skoro nevědomí), ale žádné stahy ani nic podobného jsem necítila… pak se mi párkrát stalo při dráždění klitorysu takovým masážním strojkem, že jsem měla ke konci takové vzrušující pocity k nevydržení, kdy mi šly nohy k sobě, aniž bych to nějak ovlivnovala a chviličku potom už jsem absolutně nesnesla dotyk na klitorysu, nejspíš kvůli předráždění a vzrušení opadlo… stahy jsem taky necítila, myslíte, že se mohlo jednat o orgasmus??
Simona.
Musím říct, že jsem docela v šoku, po takové době se mi to podařilo, jsem ráda, že jsem to konečně zažila i když to bude třeba ještě vypilovat, aby byl silnější ![]()
Simona
každá žena to má jinak
někdo má jen klitolární, někdo vnitřní a něko obojí.
Setkala sem se s dívkou, která měla pouze anální.
Já říkám orgasmus je tehdy, když seš duchem nad tělem a nic a nikdo ti ho nemůže překazit.
![]()
pikola píše:
Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je
S.
Zní to, jakože jo
Dobré je zadržet dech, kolikrát si to člověk podělá tím, že se musí nadechnout
![]()
pikola píše:
Par vteřin, někdy jednu, Velky tak tech pět. Já bych to moc nezkoumala, hlavně ze je
Jenom jednu?
To bych si ani nevšimla ![]()
No ale když si řeknu „jednadvacet“ - tak to ho mám určitě delší
![]()
Já tyto stavy mívám v řádu minut, tipuju že dvě tři minuty, jak kdy. Ale je to vymakaný ![]()
Angua píše:
Zní to, jakože joDobré je zadržet dech, kolikrát si to člověk podělá tím, že se musí nadechnout
![]()
![]()
![]()
Díky za tip
S.
GAZOLDA píše:
Já říkám orgasmus je tehdy, když seš duchem nad tělem a nic a nikdo ti ho nemůže překazit.![]()
Tak tohle jsem zažila při tom sexu, kdy jsem byla nahoře, nevím, jestli to byl orgasmus, ale cítila jsem se tak, jak popisuješ a s tím klit. orgasmem se to vůbec nedá srovnat
S.
Simona