Obě děti mají stále ucpaný nos a smrkají

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
5.3.14 20:12

Je tohle rýma?

Zdravím,

obě dvě děti, když se ráno vzbudí, tak mají ucpaný nos. Jakmile jim ho vyčistím (starší se vysmrká, mladší vatovou tyčinkou), tak je celý den klid. Řeším to, protože mladší má jít zítra na očkování.

Mají také vyše děti po ránu ucpaný nos? Přijde mi, že to dřív neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
5.3.14 20:14

@Petra8a ja bych ockovat nedala. pokud ma dite plny nos tak pro me neni 100% zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.14 20:15

Těžko říct, ale mohla by to být i alergie - třeba na roztoče. Poraď se s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.3.14 20:20

Já mám taky každé ráno ucpaný nos a pak už přes den nic, takže mě by nenapadlo to považovat za rýmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.3.14 20:21

Já mám právě taky skoro každý den po ránu ucpaný nos. Ale na rýmu se necítím. Tak mě zajímalo, jek jsou na tom ostatní děti. Přece jen je v zimě sušší vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.3.14 20:22

Normálně bych to neřešila, ale vždycky před očkováním mi začne hrabat a začnu děti sledovat, jestli jsou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
5.3.14 20:31

Ano, já to tak mám. Ale já jsem alergik na prach. Ráno se vysmrkám a mám klid.

• Citovat
  • Upravit
14856
5.3.14 20:35

U nás by to rozhodně nebyl důvod k neočkování, teda pro naši dr. Ta očkuje i přes rýmu, dokonce mi tvrtila že nevadí ani zvýšená teplota :cert:, někdy je těžký se ubránit (nežiju teda v ČR). Tohle bych ale asi za rýmu nepovažovala :nevim:

naše děti jsou taky ucpaný přes nos, ale pak jim teče průhledná nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.3.14 20:36

Taky se ráno musím vysmrkat, jinak nemůžu pořádně dýchat. Alergik nejsem.

• Citovat
  • Upravit
12272
5.3.14 20:37

Jsem se trochu bála to otevřít, jestli to nebude s fotkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.14 20:38

Nemají v pokoji třeba nějaký nový kus nábytku, koberec, nebo cokoli nového? Může to být i alergie. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.3.14 20:43

@tiffany :lol:

Mají tam novější věci. Cca od října. Ale takyje tam pořád dost teplo. I když vyvětrám na 19, přijdu za dvě hodiny a je tam 22. A to tam vůbec netopíme, je to na sever a na stupačky jsme dali izolaci. Ale od té doby, co máme zateplený barák to nejde vyvětrat a vychladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.14 20:45
@Petra8a píše:
@tiffany :lol:Mají tam novější věci. Cca od října. Ale takyje tam pořád dost teplo. I když vyvětrám na 19, přijdu za dvě hodiny a je tam 22. A to tam vůbec netopíme, je to na sever a na stupačky jsme dali izolaci. Ale od té doby, co máme zateplený barák to nejde vyvětrat a vychladit.

No tak potom ještě jakou tam mají vzdušnou vlhkost. Z těch nových věcí to taky může být. Prý je to teď samá chemie. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.3.14 20:48

Taky mívám v zimě po probuzení ucpaný nos a rýmu nemám :nevim: Syn to má občas taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.3.14 21:00

@Petra8a na to stejne trpi muj chlap a maly to po nem asi podedil :roll: presne jen rano ucpany nos, pak uz v pohode. pry je to z pretopene mistnosti, kde je mala vlhkost. ja kvůli tomu domu poridila vlhkomer a udržuju to tak na 55%, jinak jsme mivali jen asi 35%. pomaha vetrani, vlhke rucniky, idealne zvlhcovac vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí