Jaký sirup na dráždivý kašel pro 9měsíční?

MIŠANA1
5.3.14 07:20

Jaky sirup na kasel pro 9.mes p

Zdravim holky, zvazuji jaky koupit sirup nebo kapky na kasel.Co vam zabralo? Ma spis takovy drazdivy. v noci ho to budi. dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
5.3.14 07:26

Domácí cibulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.3.14 07:36

Já dávala stoptussin, ale je chutově blee, tak jsem mu to dala na lžičku s čajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.3.14 07:52

Používáme stoptussin na noc a přes den sirup kašlík z dmka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.3.14 08:17

Nám doktorka napsala Stopussin. Také teď válčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.3.14 08:32

Dávám Stoptussin, Stodal nebo Prospan podle druhu kašle.
A taky sirup z cibule s cukrem.

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
5.3.14 16:23

A tu cibuli jak často a v jakém množství? :think:

• Citovat
  • Upravit
890
5.3.14 20:05

Cibule s medem se dává na odkašlávání, pokud má suchý dráždivý, tak jí tím zbytečně budeš ten kašel dráždit. Na suchý dráždivý já dávám dětem Sinecod a je bezvadnej. Pak na vlhký kašel, ažzačne odkašlávat, tak je dobrej Prospan a nebo Ambrosan. A do toho ta cibule 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
5.3.14 20:07
@crazymisha píše:
Cibule s medem se dává na odkašlávání, pokud má suchý dráždivý, tak jí tím zbytečně budeš ten kašel dráždit. Na suchý dráždivý já dávám dětem Sinecod a je bezvadnej. Pak na vlhký kašel, ažzačne odkašlávat, tak je dobrej Prospan a nebo Ambrosan. A do toho ta cibule 2× denně.

spíš takhle spustila se mu rýma tak ho spíš daví jak mu to stíká do krku..není suchý, ale draždí ho to to je jasné no..

• Citovat
  • Upravit
890
6.3.14 17:32

Tak buď má kašel suchý nebo vlhký odkašlávací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
6.3.14 18:16
@crazymisha píše:
Tak buď má kašel suchý nebo vlhký odkašlávací…

já nevím, ale nic o suchém jsem tu nikde nepsala? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
890
6.3.14 19:32

Jo, promiň, já myslela dráždivý. Pokud neodkašlává, tak bych dala ten Sinecod. Ale stejně si myslím, že nejlepší bude zeptat se doktora, my tvoje mimčo neslyšíme a jsme jen laici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
6.3.14 19:39
@crazymisha píše:
Jo, promiň, já myslela dráždivý. Pokud neodkašlává, tak bych dala ten Sinecod. Ale stejně si myslím, že nejlepší bude zeptat se doktora, my tvoje mimčo neslyšíme a jsme jen laici :)

byli jsme tam dvakrát..jako já nechci určit diagnozu jsem se ptala spíš jaké mají mamky zkušenosti se sirupama, na mě třeba mucosolvan a takhle nezabírá, ale on není já že..dr mi řekla jaké koupit, ale chtěla jsem poradit podle zkušenosti který zabírá.

• Citovat
  • Upravit
771
7.3.14 19:36

Já dávám stodal - homeopatika a svařený tymián s česnekem a medem…dávkování kolik snese tolik dát..klidně po hodině lžíci…vždy zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
8.3.14 19:15

@luccik ten tymian s česnekem a medem…jaký je to chuťově, bude mi to pít 4 letý dítě? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí