Průjem, zvracení, teplota... reakce na očkování?

5453
4.3.14 16:42

prujem, zvraceni, atp...

Ahoj, chci se zeptat.. S malym jsem byla pred dvema tydny na ockovani, dr rikala ze tam byva reakce az za mesic, ale mluvila jenom o teplote a ze bude nervozni, maly ma od vcerejska prujem a je nervozni, ospaly a neji skoro nic, od noci mi zvraci i to co vypije, porad ma prujmy, i teplotu ma 37.5 a dale je hodne unaveny, nervozni, nechce jist, zvraci a ma prujem :( mam to jeste vydrzet, zkusit to se smectou a cernym cajem, nebo byste jeli na pohotovost? Ma 16mes… Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
4.3.14 16:45
@Moondah píše:
Ahoj, chci se zeptat.. S malym jsem byla pred dvema tydny na ockovani, dr rikala ze tam byva reakce az za mesic, ale mluvila jenom o teplote a ze bude nervozni, maly ma od vcerejska prujem a je nervozni, ospaly a neji skoro nic, od noci mi zvraci i to co vypije, porad ma prujmy, i teplotu ma 37.5 a dale je hodne unaveny, nervozni, nechce jist, zvraci a ma prujem :( mam to jeste vydrzet, zkusit to se smectou a cernym cajem, nebo byste jeli na pohotovost? Ma 16mes… Katka

no ale taky to nemusí být jen z očkování, může to být i viróza, počkala bych doma do rána, a pak šla k dr., pokud se to tedy nezhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.14 16:48

Co to je za očkování? Reakce až za měsíc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.14 16:48

Ahoj, na které očkování je reakce až za měsíc?
Jinak na zvracení je dobrý černý čaj (po lžičkách), nebo colu (na to je ale asi ještě malý) nebo v lékárně prodávají nějaký preparát, snad Kulíšek se jmenuje? Musí se hlídat aby nebyl dehydratovaný, mléko mu nedávej no a já bych se poradila aspoň telefonicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.3.14 16:50
@Mama11 píše:
Ahoj, na které očkování je reakce až za měsíc?
Jinak na zvracení je dobrý černý čaj (po lžičkách), nebo colu (na to je ale asi ještě malý) nebo v lékárně prodávají nějaký preparát, snad Kulíšek se jmenuje? Musí se hlídat aby nebyl dehydratovaný, mléko mu nedávej no a já bych se poradila aspoň telefonicky

no ale v ordinaci už asi nikdo určitě nebude, a jinak reakce za mesíc jak to ted u te be čtu je nesmysl :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.14 16:50

Priorix? Tam bývá rekace do 14ti dnů, to by odpovídalo. Pokud zvrací i to co vypije, asi bych jela, u prcků je dehydratace rychlá. Dobrá rada je ten černý čaj dát do mrazáku a dávat mu to opravdu ledové. Ale pít by měl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.3.14 16:59

Nemusí to být reakce, ale střevní chřipka. Syn jí před pár dny také měl. Prý teď u dětí hodně řádí. Pokud to trvá víc jak dva dny, k doktorce bych jela. Jinak dodržuj dietu (žádné mléko, dělej rýžové odvary, dávej rohlík atd.), černý čaj po lžičkách, něco na ten průjem (my máme Hylak forte) a pokud ti nechce vůbec pít nebo vše vyzvrací, tak Kulíška. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.14 16:59

@tumpach tak zavolat na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.3.14 17:40

@Sibyla0 jj byl to priorix.. On s nim byl chlap na tom ockovani, tak to popletl, no ale o prujmu a tom ostatnim se dr nezminovala… :( a na pohotovost jsem volala, pry muzu prijit kdykoliv a muzu zkusit ten cerny caj a smectu… Ale on spi, a to spi uz po treti, normalne spi jenom jednou denne… Nevim jestli mam jet, jeste k tomu jsem u nasich na prazdninach, je to daleko od mista bydliste, takze kdyby neco tak stejne musim na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.14 17:57

@Moondah a kolik toho dnes pil? Nechci strašit, ale únava a apatie může být z dehydratace.. Může být unavený i z te nemoci, ale až se vzbudí, tak se do něj snaž něco dostat a když to nepůjde, asi bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.3.14 18:08

U dcery kulíšek pomohl při zvracení - nejen, že hydratuje, ale i nějak uklidňuje žaludek. Mám ho doma jako jednu ze základních věcí v lékárničce.
tak únava a spaní může být jak z vyčerpání-co si budeme povídat, zvracení, průjem-kdo by si vyskakoval, ale i z dehydratace.
Hlídej ho, dávej po lžičkách tekutinu a pokud ji neudrží, tak bych asi jela. Je to prcek a asi ještě nepoví, jak mu je. Namáčej mu i když spí pusinku-otírej mokrou plínkou nebo žínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
4.3.14 19:47

@Moondah Nezkoušela jsi Hylak? U nás se dětem dává 1 ml+ k tomu Kulíšek do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
5.3.14 17:30

Ahoj, tak jsem mu dala nakonec ten černý čaj, smectu a odvar z rýže a mrkve a baštil, spapal docela dost :P i teplotka klesla :) tak snad se to zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí