Je tohle svrab?

2
29.5.24 12:17

Je tohle svrab?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pár dní mě trápí pupínky, měla jsem nejdříve 2 ve kterých byla nažloutlá tekutina( jeden na noze a 1 na ruce) na noze jsem si ho vymačkla a byla tam zase tekutina a na ruce jsem si ho nechala, škrábla jsem si místo okolo (teď už tam 2 dny červenou čáru (viz foto)

začala jsem mít pupínky na ruce a každý den mi přibudou nové aspoň o 5, mám je jen na pravém předloktí a jinde je zatím nemám, mám dilema jestli mám jít na kožní a nevím vůbec co to je, jestli alergická reakce, svrab a nebo jiná kožní nemoc/ vyrážka :(, pupínky nejsou na fotce tolik výrazné ale svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80360
29.5.24 12:20

Na fotkách to není moc dobře vidět, ale na svrab tohle nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
29.5.24 12:22

Zkus zinkovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.5.24 12:22

@stinga děkuji moc, nevím co se stalo s fotkami zkusím upravit a poslat, zkuste rozkliknout obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.5.24 13:15

Svrab dělá pod kůží cestičky. Nebyla jste v kotaktu s trávou? Může se jednat v kombinaci s osluněním o reakci na některé rostliny. pokud jste přišla do kontaktu s hlínou, mohou to být nějací parazeté z hlíny. zamozřejmě může jít i o nějaký ekzém. Pokud by se to zhoršovalo bylo by vhodné navštívit lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí