Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nějak nechápu tvůj dotaz, máš problémy s ledvinami? Bereš nějaké léky které ovlivňují funkci ledvin?, jinak u selhání ledvin je vysoký tlak hodně vysoký, silné otoky nohou a dusnost, mluvím z vlastni zkušenosti, kdy jsem s tímhle problémem vezla muže do nemocnice
Příspěvek upraven 29.05.24 v 08:17
Jestli jsi to Heduš zase ty, tak si volej RZ. Slyšela jsem, že dneska nemají do čeho píchnout ![]()
@unuděná jsi ubohá navíc moje odpověď je nad tebou
, slyšela jsi něco o paranoie to je taky nemoc nechceš se jít léčit? Protože ty jsi jediná která ji tu má měj se krásně zdar
@Anonymní píše: Více
@admin
Nedalo by se s tímhle už něco dělat??
To je týdně několik diskuzí na vážně se tvářící zdravotní téma, a ve výsledku je to jen troll.
@admin vy mě tady urazit že dávám pořád nějaký diskuze, ale nikdy to neproverite a já si na tom prosím trvám aby místní ****** neměly keci já tady odpovídám zakladately této diskuze a oni mě hned napadají?
@unuděná píše: Více
Admin už ji psal, že ji bloknou. Ale ona si stejně založí nový profil a jako už několikrát předtím.
@JancaS84 nejsete normální já tu dizkusi nezalozila já odpovídala zakladatele pac můj přítel to selhání ledvin měl
@JancaS84 Test neprokazuje, že by to byla Hedus alias Adele.
@inkakřivák píše: Více
Má těch profilů pravděpodobně víc. Je fakt nemocná ![]()
Dít to píšu celou dobu chtěla jsem uklidnit zakladatele že by selhání ledvin opravdu poznal
@unuděná ale p*** mám jen tuten tak na co máte ty adminy? Bože tak ať si to zkontroluji podle IP adresy když jste tak zaujatý
![]()
@unuděná To vím, ale srdickovy test nic neprokázal, zkus. Možná by to mohli zjistit admini, ale otravovat je tím nemíním. Ale to, že se tu Hedus tak rychle objevila, je zvláštní. O selhání ledvin nic nevím.
@Adela802 píše: Více
A proč tak vyjíždíš? Tos dostala nějaký nový léky? Moc ti nesedí. Pokud úvodní příspěvek není tvůj, tak se omlouváme a přestaň tu plevelit cizí diskuzi ![]()
Zajímalo by mě, jestli je možné, aby došlo k selhání ledvin během půl roku u člověka, který byl před tím půl rokem zdravý podle odběru krve? Nemám na mysli akutní selhání ledvin, ale chronické.