Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat na vyuctovani vody u RPG. Ozvete se tem co uz prislo. Mame za garsonku doplacet za vodu 7000 a to je hodne za 5 mesicu co bydlime u nich. Je to normalni, aby si za kazdou castku ve vyuctovani odecetli DPH? Kdyz jsme bydleli v normalnim najmu, tak u vyuctovani zadne DPH neodecitali. Muzou to teda odecitat z kazde castky? Jsem z toho zmatena
My bydlíme v rpg od 8/12,takže taky 5 měsíců, jsme dva dospělí + dvě školkové děti a vrací nám přeplatek, normálně pereme x krát týdně, splachujeme, sprcha dospělí každý den, děti vana spolu, myju pod tekoucí vodou.je fakt že na sprše a v obou umyvadlech jsou spořiče. není to u vás spíše tím že máš nízké zálohy na služby? voda+teplo?
Ja peru u mamky, jinak vodu pouzivame tak jak vy. Prave proto me ten nedoplatek zarazi. A jeste je mi divne to dph z kazde zuctovane castky
To dph tam je, určitě by si nedovolili něco nezákoného, kolik vás je osob a jaké máš zálohy na teplo a vodu? my jsme v 3+1,topení se dělá dle metrů, nejsou tu ještě měřiče v každém bytě, takže se rozpočítává dle metrů z bytu ![]()
zálohu na služby máme 3743,–za 4 lidi
7000,– je hodně, na to že doma ani neperete, manžel se ptá zda nechováte krokodýly? vím blbý vtip
určitě pak pořešte ty spořiče na kohoutky a na sprchu. kéž by to byla jen chyba ve vyúčtování ![]()
No krokodyly ne
jen 2 kocky. My mame 900 na osobu a jsem dva. Prave, ze mamka se na to vyuctovani divala a taky nechapala, ze tam jsou ty dph. A na to, ze mame garsonku tak to je moc
Wau tak to je fakt dost, na to že nemáte v bytě děti, ani neperete ![]()
Dobry vecer. Je to skoro jako u nas nemame v dome hodiny. Je tu sest rodin dvou vraceli dva nic nedoplaceli, toho jednoho nevim a ja doplacim 5000kc