Je tu někdo? Rodím.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
4.9.22 08:54
@Anonymní píše:
Sice už jedno mimino mám, ale uz skoro dospělé a cisarem. Tyhle bolesti jsou pro mě novinka.
Ani nevím, kdy mám jet, jen si rikam, ze bolesti, aby to k tomu bylo, bych poznala. Ted se to ustálilo na 8 min… :think:

Já měla hned od startu kontrakce po pěti minutách, do porodnice jsem šla pěšky až když kontrakce byly nesnesitelné a už jsem chtěla něco na bolest 🤣 normálně bych to měla pět minut, s kontrakcemi jsem šla do porodnice půl hodiny. Stejně to trvalo pak ještě 4 hodiny 🤷 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
4.9.22 09:21
@Betty MacDonald píše:
Na tu vanu bacha, jsem to po ní málem nestihla do porodnice 400 m od baráku. A to jsem měla stahy po čtvrthodině. Chlap mě dotáhl na sál, jen jsem zalehla bez ničeho, jednou hekla a dcera byla na světě.

To chci taky, to je sen :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.22 12:00

Tak já jsem usnula, dvě hodiny nic a teď teda docela pravidelné kontrakce 6-7 min., a žádná stavicka. :D
Ale myslim, ze to jeste nejsou ty strašidelné na odjezd. Možná to stihne i manžel, mě odvézt.

• Citovat
  • Upravit
1615
4.9.22 19:42
@Anonymní píše:
Tak já jsem usnula, dvě hodiny nic a teď teda docela pravidelné kontrakce 6-7 min., a žádná stavicka. :D
Ale myslim, ze to jeste nejsou ty strašidelné na odjezd. Možná to stihne i manžel, mě odvézt.

Tak jak zakladatelko? Mimčo na světě, nebo plany poplach? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
4.9.22 19:44
@kruel píše:
Tak jak zakladatelko? Mimčo na světě, nebo plany poplach? :lol:

Na to jsem se taky chtěla zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.9.22 19:53

Podle mě je teď maminka v porodnici a rodí případně už má po.. myslím že zítra napíše že miminko je na světě

• Citovat
  • Upravit
42442
4.9.22 20:16

Tak doufám, že je vše tak, jak má být. A snad se dozvíme krásnou zprávu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.9.22 20:48

Drzime palce a snad vse dobre dopadlo dej vedet :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
5.9.22 06:58

Zakladatelko, jak se máš? Dej nám vědět, jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.22 08:06

Ahoj Děvčata,

Tak se jdu představit. Jmenuji se Sebastian, vážím 3,60kg, měříme 51 Cm a vykouknul jsem na svět včera v 18:53. :srdce:

Jinak, průběh, někdo tu psal, že snad neporodím v obýváku, tak nebyl daleko od pravdy. :lol:
Do 15:00 jsem měla kontrakce 9-8-7 minut, pořád nic moc. V 16:00 už jsem prodýchávala, (kompletně vycistena, musím rict :roll: ), v 17:30 to teprve skočilo na všemi deklarovaných 5min., a že se tedy má jet.
Tak jsem ještě asi 20 min hledala průkazku, kterou jsem sice měla spořádaně a zodpovědně sbalenou, ale do té tašky jsem koukla snad 15×. Objevila jsem ji na 16.ty pokus presne tam, kde jsem ji dala a myslela si, že je, mezitim jsem stihla prohledat cely dum, samozrejme.
V 17:50 sedáme do auta, manžel stihnul.
V 17:58 jsme před porodnici, já už 3 min intervaly, bolí docela zdařile. A můj muž, že prej nemůže zaparkovat na invalidech. Ještě dvakrát objel nemocnici, a když viděl můj extrémně zuřivý výraz, zaparkoval na invalidech. :mrgreen:
V 18:10 vyšetření a já si říkala, tak, jestli to bude na 2, tak chci ukončit sekcí, a rozhodně hodně tvrdou narkozu.
To už byly stahy co dvě minuty.
Otevřená na 8, což jsem ani sama nečekala. Doktorka povídá:”Tak vy nám tu dlouho nepobudete, máte to skoro za sebou.”
Mně slzy štěstí. :lol:
Pak už to šlo rychle, na sál, bez čehokoliv, chvilinku jsem ležela, pak už pocit na tlačení. 3 zatlačení a malý byl na světě.
Bez nástřihu a poranění.
Chvilicku jsem byla nervozni, protože se docela dlouho čekalo na placentu, ale naštěstí ok.
Chtěla jsem původně ambulantní porod, pokud bude vše ok, ale s doktorkou z dětského jsme se domluvily na slušném kompromisu a pokud nebude Šebík žlutej, jak banán, tak půjdeme dnes večer, aby to bylo 24 hodin.
Musím říct, že personál skvělý, porod skvělý, až na to parkování a dnes se cítím jako kdyby ze mě spadnul balvan a mám hrozně energie.
Mnohem lepší, než první porod sekcí, to jsem nebyla schopna 14 dni pořádně rovně chodit a srůstaní břišních svalu pekně pálí. :roll:
Tak jsem chtěla být vyčerpávající, abyste z toho taky něco mely, když jsem vás včera otravovala on-line. Díky moc za podporu. :P

• Citovat
  • Upravit
42442
5.9.22 08:09
@Anonymní píše:
Ahoj Děvčata,

Tak se jdu představit. Jmenuji se Sebastian, vážím 3,60kg, měříme 51 Cm a vykouknul jsem na svět včera v 18:53. :srdce:

Jinak, průběh, někdo tu psal, že snad neporodím v obýváku, tak nebyl daleko od pravdy. :lol:
Do 15:00 jsem měla kontrakce 9-8-7 minut, pořád nic moc. V 16:00 už jsem prodýchávala, (kompletně vycistena, musím rict :roll: ), v 17:30 to teprve skočilo na všemi deklarovaných 5min., a že se tedy má jet.
Tak jsem ještě asi 20 min hledala průkazku, kterou jsem sice měla spořádaně a zodpovědně sbalenou, ale do té tašky jsem koukla snad 15×. Objevila jsem ji na 16.ty pokus presne tam, kde jsem ji dala a myslela si, že je, mezitim jsem stihla prohledat cely dum, samozrejme.
V 17:58 jsme před porodnici, já už 3 min intervaly, bolí docela zdařile. A můj muž, že prej nemůže zaparkovat na invalidech. Ještě dvakrát objel nemocnici, a když viděl můj extrémně zuřivý výraz, zaparkoval na invalidech. :mrgreen:
V 18:10 vyšetření a já si říkala, tak, jestli to bude na 2, tak chci ukončit sekcí, a rozhodně hodně tvrdou narkozu.
Otevřená na 8, což jsem ani sama nečekala. Doktorka povídá:”Tak vy nám tu dlouho nepobudete, máte to skoro za sebou.”
Pak už to šlo rychle, na sál, bez čehokoliv, chvilinku jsem ležela, pak už pocit na tlačení. 3 zatlačení a malý byl na světě.
Bez nástřihu a poranění.
Chvilicku jsem byla nervozni, protože se docela dlouho čekalo na placentu, ale naštěstí ok.
Chtěla jsem původně ambulantní porod, pokud bude vše ok, ale s doktorkou z dětského jsme se domluvily na slušném kompromisu a pokud nebude Šebík žlutej, jak banán, tak půjdeme dnes večer, aby to bylo 24 hodin.
Musím říct, že personál skvělý, porod skvělý, až na to parkování a dnes se cítím jako kdyby ze mě spadnul balvan a mám hrozně energie.
Mnohem lepší, než první porod sekcí, to jsem nebyla schopna 14 dni pořádně rovně chodit a srůstaní břišních svalu pekně pálí. :roll:
Tak jsem chtěla být vyčerpávající, abyste z toho taky něco mely, když jsem vás včera otravovala on-line. Díky moc za podporu. :P

Moc gratuluju :hug: :andel: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
5.9.22 08:17
@Anonymní píše:
Ahoj Děvčata,

Bez nástřihu a poranění.
Tak jsem chtěla být vyčerpávající, abyste z toho taky něco mely, když jsem vás včera otravovala on-line. Díky moc za podporu. :P

Gratuluju :) a proč spěcháš domů? Já byla ráda, že se o mě někdo chvilku stará :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.22 08:19
@Meggiska píše:
Gratuluju :) a proč spěcháš domů? Já byla ráda, že se o mě někdo chvilku stará :D :D :D

To by bylo na další téma. Jsem ráda, že mi tady vyšli vstříc a nikdo se nerozčiloval a byl to rozumný dialog dvou lidí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2002
5.9.22 08:30
@Anonymní píše:
To by bylo na další téma. Jsem ráda, že mi tady vyšli vstříc a nikdo se nerozčiloval a byl to rozumný dialog dvou lidí. :hug:

To je super, důležitý je vstřícný personál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35806
5.9.22 10:38

Gratuluji a přeji hodně zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie