Je tu někdo? Rodím.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
5.9.22 12:56
@Anonymní píše:
Ahoj Děvčata,

Tak se jdu představit. Jmenuji se Sebastian, vážím 3,60kg, měříme 51 Cm a vykouknul jsem na svět včera v 18:53. :srdce:

Jinak, průběh, někdo tu psal, že snad neporodím v obýváku, tak nebyl daleko od pravdy. :lol:
Do 15:00 jsem měla kontrakce 9-8-7 minut, pořád nic moc. V 16:00 už jsem prodýchávala, (kompletně vycistena, musím rict :roll: ), v 17:30 to teprve skočilo na všemi deklarovaných 5min., a že se tedy má jet.
Tak jsem ještě asi 20 min hledala průkazku, kterou jsem sice měla spořádaně a zodpovědně sbalenou, ale do té tašky jsem koukla snad 15×. Objevila jsem ji na 16.ty pokus presne tam, kde jsem ji dala a myslela si, že je, mezitim jsem stihla prohledat cely dum, samozrejme.
V 17:50 sedáme do auta, manžel stihnul.
V 17:58 jsme před porodnici, já už 3 min intervaly, bolí docela zdařile. A můj muž, že prej nemůže zaparkovat na invalidech. Ještě dvakrát objel nemocnici, a když viděl můj extrémně zuřivý výraz, zaparkoval na invalidech. :mrgreen:
V 18:10 vyšetření a já si říkala, tak, jestli to bude na 2, tak chci ukončit sekcí, a rozhodně hodně tvrdou narkozu.
To už byly stahy co dvě minuty.
Otevřená na 8, což jsem ani sama nečekala. Doktorka povídá:”Tak vy nám tu dlouho nepobudete, máte to skoro za sebou.”
Mně slzy štěstí. :lol:
Pak už to šlo rychle, na sál, bez čehokoliv, chvilinku jsem ležela, pak už pocit na tlačení. 3 zatlačení a malý byl na světě.
Bez nástřihu a poranění.
Chvilicku jsem byla nervozni, protože se docela dlouho čekalo na placentu, ale naštěstí ok.
Chtěla jsem původně ambulantní porod, pokud bude vše ok, ale s doktorkou z dětského jsme se domluvily na slušném kompromisu a pokud nebude Šebík žlutej, jak banán, tak půjdeme dnes večer, aby to bylo 24 hodin.
Musím říct, že personál skvělý, porod skvělý, až na to parkování a dnes se cítím jako kdyby ze mě spadnul balvan a mám hrozně energie.
Mnohem lepší, než první porod sekcí, to jsem nebyla schopna 14 dni pořádně rovně chodit a srůstaní břišních svalu pekně pálí. :roll:
Tak jsem chtěla být vyčerpávající, abyste z toho taky něco mely, když jsem vás včera otravovala on-line. Díky moc za podporu. :P

Paráda, úplná nadhera :srdce: :dance: gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
5.9.22 13:00
@Anonymní píše:
To by bylo na další téma. Jsem ráda, že mi tady vyšli vstříc a nikdo se nerozčiloval a byl to rozumný dialog dvou lidí. :hug:

Máš určitě své důvody. Tohle je super, já rodila v Rakovníku, porodnice je hodně otevřená všemu, šestinedělí komunismus. Chtěla jsem ambulantně a nakonec, že po 24 h… to byla válka normálně, ponižování, doktorka mě obviňovala ze lhaní 8o :roll: fakt drsný, kor po porodu. Tak gratuluji i k vyberu porodnice, že mají takový super pristup :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
5.9.22 16:46

Tyjo, strašně bych si přála takovýhle vbac :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
5.9.22 18:12

Gratuluji, ať se vám daří. Takhle by chtěla rodit asi každá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.9.22 20:36

Taky gratuluji 💐 mně u druhého porodu začali kontrakce ve 21 hod a ve 21:35 byla Maruška na světě 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí