Je tu někdo z Kolína?

105
24.9.13 12:09

je tu někdo z Kolína?

Zdravím maminky :mavam:
našel by se tu někdo na pokec, procházky s dětmi atd..
přistěhovaly jsme se nově do Kolína asi před 4měsíci a zatím jsem si tu nenašla žádné kamarádky a proto se pokouším alespon přes emimino :D jmenuji se Karolína je mi 26let a mám dvě dcery, 6měsíční Terezku a 3letou Adélku která chodí už do školky :) kdo by měl zájem, ozvěte se :) budu ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
24.9.13 19:41

Ahoj Karolíno:-) jsem taky z Kolína a nastěhovala jsem se nedávno. Mám 14. měsíční slečnu Nelinku a bydlíme u Vodárny. Budu ráda, když se ozveš a můžeme se domluvit a vyrazit :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.9.13 09:06

@Jindra88 ahoj,to jsem ráda že se alespon někdo ozval :dance: bylo by super někam vyrazit :dance: můžu se jen tak zeptat? kam chodíte na procházky? :) já totiž nevím kam tady chodit, ještě to tu moc neznám :oops: kdyžtak napiš třeba něco víc o sobě a když budeš chtít napiš kdy by jsme mohli někam společně vyrazit, kdy se ti to hodí :D Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
30.1.19 13:09

Ahoj. Je mi 27, mám dvě děti - syna 17 měsíců a dcerku 1 měsíc. Nenašla by se tu nějaká fajn maminka na občasné setkávání, ideálně s podobně starými dětmi? Jsem s dětmi pořád sama a leze mi to na mozek, rodinu máme daleko a nikoho tu neznám :) :kytka: Moc ráda bych si tu našla kamarádku, kdyžtak pište do zpráv, budu se těšit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 13:30

@Daenerys91
Ahoj, napsala jsem ti soukromou zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová