Krvácení z paciček

1403
7.4.14 22:41

Je tu prosím někdo Veterinář?

Je tu prosím někdo z vás Veterinář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2677
7.4.14 22:58

Také by mě to zajímalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.4.14 23:16

@beručka Tak zkus napsat co bys potřebovala, třeba s tím bude mít někdo zkušenost a poradí ti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
8.4.14 21:50

Jsem pejska uvázala za stojan na kola a šla do krámu na pár minut (normálně do něj ani nechodíme a pejska vždy uvážu za něco pevnějšího jako strom atd) a pejsek se leknul něčeho a tahnul za sebou pěknou dalku ten stojan a než sem ho zastavila tak si obrousil zadni drápy až mu uplně z toho tekla krev a začal zvracet ale krev se zastavila a po přichodu domu se i najedl vše. Ale nožky ho dost boleli furt přešlapoval, seděl, koukal no nebyl to on. A pořídila jsem si ho místo miminka takže každé jeho zranění mě uplně odrovnáná a nedalo mi to a volala sem na zviřecí pohotovost do Ustí (pro klid v duši) a pokud nekrvácí nedá se moc dělat a čekat až to doroste.. jen kdyby se mu to zanítilo tak musíme k veterináři. Tak než jsem volala tak jsem chtěla najít pomoc tu.. on je ten náš pes dcl rošták takže sme na veterině víc jak doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.4.14 22:12

@beručka Tak brzké uzdravení hafiho. Kdybys to tu napsala včera, tak osobně bych ti napsala taky, že jestli to nějak nekrvácí a nezačne hnisat, tak to bude v pohodě. Ještě je dobré občas poťapat heřmánkem - ten jsme používali dost často, ránu to „zatáhne“ a vyčistí. Moje máma má psa, který je neuvěřitelné nemehlo, takže o psích zranění bych mohla psát knihu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
8.4.14 22:21

@Maculinka Děkuji :-) včera jsem mu to namazal mastičkou na rány co tu mam ale zase jsem si říkala že jeho sliny jak si to furt líže budou nejlepší. No on je prostě střelenej je strašně zbrklej :lol: má rok takže takové eště štěně a není to ani 2 měsíce co sme ho lovili s díry betonové kam nám zahučel.. :lol: (ted už jse tomu směji ale předtím mi bylo dosti ouvej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
8.4.14 22:31

@beručka Ty drápky jsou svinstvo, náš pes v pěstounské péči to měl stále, vždy se nechal inspirovat našim skorojezevčíkem a hrabal na zahradě kamínky, jeho drápky na to nejsou zrovna stavěné(je to maltezák) a měl je často bud zlomené nebo úplně strhlé, ale nikdy se to naštěstí nazanítilo :dance:,stačilo to jen vyčistit a nepouštět toho šíleného norníka na zahradu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.14 22:39

Lepsi nez hermanek je repik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
8.4.14 22:45

Dnes už je opět při síle sice neběha a o dost si to líže ale jak mu budou dorůstat tak to bude dobré ale vylekaná jsem byla více než dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.4.14 23:27

@asha To si zapíšu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.14 23:36
@Maculinka píše:
@asha To si zapíšu :palec:

Odvar, ja si davala i obklady, i psovi, kdyz si prolizal packu do krve, funguje to skvele na vsechno mozny :) Nekdo muze byt na hermanek alergicky, tak tohle je fajn varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný