Je zde veterinář / ka?

26574
24.10.15 16:49

A proč nejedeš rovnou na vet pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
24.10.15 17:00

@Attila8 Fakt :think: :think: Já to nevím, tam musí být zvyklí na vše, ne. O co je slepička míň ceněná než křeček. Snad ne.

Tak snad to nic vážného nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.10.15 18:39

Já bych řekla, že to bude nádor nebo nějaká podkožní tuková bulka. A to nerozmasíruješ, to bude muset ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.10.15 18:50
@Attila8 píše:
@jenny.fields myslím že kdybych přijela na vet pohotovost vzdálenou 40 km od baráku s tím že moje slepice za 100 Kč má něco s voletem asi by vybuchli smíchy… to není že by krvácela nebo něco, s tím voletem prý vydrží i týden, spíš mě zajímá jak se to pak léčí atd… kolik léčba stojí ať vím jak se na to mám připravit…

Jo, to mi přijde taky dost úsměvné, jet na pohotovost se slípkou. :mrgreen: Ale jinak nevím, do slepic se nevyznám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.10.15 19:02

Já chápu problém, stejně jsem řešila morčata a zvětšenou ledvinu…ale ono veterinář se fakt smát nebude, jen blbouni lidi to zlehčují. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
24.10.15 20:22

Jela bych. Když někoho miluju, tak se o něj starám…i kdyby to byla blecha.

• Citovat
  • Upravit
9148
24.10.15 20:43

Nemasiruj to muze to bejt absces a kdyby to prdlo muze obsah vdechnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
24.10.15 22:10

@Attila8 zkus zavolat tesarikove, ta je velmi ochotna a lidska. A ceny super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
25.10.15 19:43

Je z ol, jak je vezak u nadrazi. Specializuje se na kocky ale treba by vedela. Je opravdu velice ochotna. Muj pes sezral kdysi 2 ibalginy v 9 vecer, volala jsem ji, ona dojela do ordinace okamzite s 2 detmi v zadech. A to byl vikend. Vzala si asi 200 :-) je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.10.15 19:54

Jestli je to volne pohyblive tak neco sezobla co nemela…zkusit to dostat zpatky ven???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
25.10.15 22:27

Operace volete je mimo ceníky, nevím o tom, že by se někde prováděla. já osobně ještě neslyšela, že by někdo individuálně léčil slípku, pokud nešlo o aplikaci antibiotik třeba. doporučuju najít veterináře, který se specializuje na choroby exotických ptáků, ten bude zvyklý na léčbu ptáků individuální. veterinář co dělá hospodářský zvířata doporučí slepici useknout hlavu tipuju, protože normálně se slepice neřeší jedna po jedné.

a pokud by se slípka uspávala, tak to nějaká koruna bude…spíš bude horší najít veta, co se pustí do experimentu se slepicí. stav nebudu vůbec hodnotit, neb jsem slípku v pazourách nedržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.10.15 13:22

Zatrapena pipka co to mohla sezrat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie