Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Attila8 Fakt
Já to nevím, tam musí být zvyklí na vše, ne. O co je slepička míň ceněná než křeček. Snad ne.
Tak snad to nic vážného nebude ![]()
Já bych řekla, že to bude nádor nebo nějaká podkožní tuková bulka. A to nerozmasíruješ, to bude muset ven.
@Attila8 píše:
@jenny.fields myslím že kdybych přijela na vet pohotovost vzdálenou 40 km od baráku s tím že moje slepice za 100 Kč má něco s voletem asi by vybuchli smíchy… to není že by krvácela nebo něco, s tím voletem prý vydrží i týden, spíš mě zajímá jak se to pak léčí atd… kolik léčba stojí ať vím jak se na to mám připravit…
Jo, to mi přijde taky dost úsměvné, jet na pohotovost se slípkou.
Ale jinak nevím, do slepic se nevyznám ![]()
Já chápu problém, stejně jsem řešila morčata a zvětšenou ledvinu…ale ono veterinář se fakt smát nebude, jen blbouni lidi to zlehčují. ![]()
Jela bych. Když někoho miluju, tak se o něj starám…i kdyby to byla blecha.
Nemasiruj to muze to bejt absces a kdyby to prdlo muze obsah vdechnout
@Attila8 zkus zavolat tesarikove, ta je velmi ochotna a lidska. A ceny super
Je z ol, jak je vezak u nadrazi. Specializuje se na kocky ale treba by vedela. Je opravdu velice ochotna. Muj pes sezral kdysi 2 ibalginy v 9 vecer, volala jsem ji, ona dojela do ordinace okamzite s 2 detmi v zadech. A to byl vikend. Vzala si asi 200
je super
Jestli je to volne pohyblive tak neco sezobla co nemela…zkusit to dostat zpatky ven???
Operace volete je mimo ceníky, nevím o tom, že by se někde prováděla. já osobně ještě neslyšela, že by někdo individuálně léčil slípku, pokud nešlo o aplikaci antibiotik třeba. doporučuju najít veterináře, který se specializuje na choroby exotických ptáků, ten bude zvyklý na léčbu ptáků individuální. veterinář co dělá hospodářský zvířata doporučí slepici useknout hlavu tipuju, protože normálně se slepice neřeší jedna po jedné.
a pokud by se slípka uspávala, tak to nějaká koruna bude…spíš bude horší najít veta, co se pustí do experimentu se slepicí. stav nebudu vůbec hodnotit, neb jsem slípku v pazourách nedržela.