Jeanine a akné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.21 19:37

Jeanine a akné

Ahoj,

Mate prosim nekdo zkusenost s antikoncepci Jeanine a jejim vlivu na tvorbu akne? Pripadne za jak dlouho se vam plet spravila… :) A celkove, jak na vas tato antikoncepce pusobi ci pusobila. Mockrat dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.21 19:45

Brala jsem Ayreen, což je složením to stejné a už nikdy. Pleť sice byl asi lepší, ale ani tak žádný zázrak. Zato jsem měla neskutečné bolesti hlavy, migrény i několikrát do týdne. Nálady jak na houpačce a k tomu tedy nulové libido.

• Citovat
  • Upravit
2276
6.9.21 19:53

Ahoj, ja ji brala 10 let zpet a musim rict, ze to byla nejlepsi anti, kterou jsem mela. Akne mi zmizelo do par tydnu a ex mi rikal, ze po ni vypadam jako takova holcicka :D

Kazdopadne jsem pak vysadila anti uplne a rok trvalo nez sem se nestydela vylezt z baraku :roll: na obliceji a krku jsem mela velmi silne akne(priserny hluboky bolaky) a nic na to nefungovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.9.21 19:59

Brala jsem ji taky hodně let a na akné mi určitě pomohla, ale už si tedy vůbec nepamatuju, po jak dlouhé době to na něj zabralo. Vyhovovala mi, nezpůsobovala mi žádné problémy a i po vysazení to bylo ok (horší, než během braní, ale žádná hrůza), akorát jsem pak měla pocit, že se mi víc tvoří lupy, ale těžko říct, jestli to bylo tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
6.9.21 20:26

Taky jsem ji brala na akné ale žádnou změnu jsem tedy neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
14.9.21 22:43

Já měla Bonadeu, to je asi to samé a zlepšení nastalo po 4 měsících braní, úplně hezká byla pleť 6 měsíců od začátku braní. Po vysazení se to stejně vrátilo, to není řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí