Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brala jsem Ayreen, což je složením to stejné a už nikdy. Pleť sice byl asi lepší, ale ani tak žádný zázrak. Zato jsem měla neskutečné bolesti hlavy, migrény i několikrát do týdne. Nálady jak na houpačce a k tomu tedy nulové libido.
Ahoj, ja ji brala 10 let zpet a musim rict, ze to byla nejlepsi anti, kterou jsem mela. Akne mi zmizelo do par tydnu a ex mi rikal, ze po ni vypadam jako takova holcicka ![]()
Kazdopadne jsem pak vysadila anti uplne a rok trvalo nez sem se nestydela vylezt z baraku
na obliceji a krku jsem mela velmi silne akne(priserny hluboky bolaky) a nic na to nefungovalo ![]()
Brala jsem ji taky hodně let a na akné mi určitě pomohla, ale už si tedy vůbec nepamatuju, po jak dlouhé době to na něj zabralo. Vyhovovala mi, nezpůsobovala mi žádné problémy a i po vysazení to bylo ok (horší, než během braní, ale žádná hrůza), akorát jsem pak měla pocit, že se mi víc tvoří lupy, ale těžko říct, jestli to bylo tím.
Taky jsem ji brala na akné ale žádnou změnu jsem tedy neviděla..
Já měla Bonadeu, to je asi to samé a zlepšení nastalo po 4 měsících braní, úplně hezká byla pleť 6 měsíců od začátku braní. Po vysazení se to stejně vrátilo, to není řešení.
Ahoj,
Mate prosim nekdo zkusenost s antikoncepci Jeanine a jejim vlivu na tvorbu akne? Pripadne za jak dlouho se vam plet spravila…
A celkove, jak na vas tato antikoncepce pusobi ci pusobila. Mockrat dekuji