Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den ženy, beru HA Jeanine 4 měsíc a dá se říct že už jsem se s ní srovnala a nedělá mi problémy až na jednu věc, menstruaci všechny ty 4 měsíce dostávám týden před pauzou, ne špinění ale rovnou MS. U doktora jsem se o tom zmiňovala a on jen nad tím mávl rukou, řekl že při ultrazvuku je vše v pořádku, beru nej HA co je na trhu a něco na ten způsob že co bych vlastně chtěla. No můžu říct že mi došla řeč a odcházela jsem skoro v šoku. Hledám si jiného gynekologa ale zatím se ptám, stává/stávalo se tohle některé z vás? Nerada bych začla zkoušet jinou antikoncepci ale nevím jak dlouho tohle ještě vydržím a jestli má vůbec cenu počkat. Teď jsem podle neurologa měla najet na dlouhé cykly a nevím jestli to má cenu vůbec zkoušet. Omlouvám se za dlouhý dotaz
Já jsem Jeanine brala 1/2 roku. Menstruaci jsem tedy měla pravidelnou, ale měla jsem z ní vysoký tlak. Doktor mě do ní pořád tlačil. Nevím proč. Nakonec jsem jí přestala brát a už žádnou nechci. Podle mého zase tak dobrá není. Možná z ní mají nějaké body nebo já nevím co. Ale určitě ti sem napíšou holky, které ti doporučí jinou antikoncepci nebo svoje zkušenosti.