Jeden den slabá čárka druhý den bílá...

Anonymní
18.3.21 17:20

Jeden den slabá čárka druhý den bilo

Jsem 6. Dní po ket, vcera večer mi naběhl pěkná slabá čárka v limitu. Ráno jsem zkusila 2. Ranní moci a byl slabý duch, odpoledne bilo, je nějaká šance že se čárka ještě objeví? Ket byl ve stimulovanem cyklu, pregnyl ani ovitrelle jsem si nepichala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1169
18.3.21 17:51

Možná to byly ještě zbytky ovitrelle nebo něčeho jiného, co se píchá před KET. I proto se má testovat až později. Zkus to min. 10 dnů po KET znovu a uvidíš. Držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 17:54

@Enitka psala jsem že jsem nic nepichala takže zbytek něčeho to opravdu být nemůže Předchozí těhotenství jsem od 5 dne měla ducha a byly to těhotenství…

• Citovat
  • Upravit
1169
18.3.21 17:57
@Anonymní píše:
@Enitka psala jsem že jsem nic nepichala takže zbytek něčeho to opravdu být nemůže Předchozí těhotenství jsem od 5 dne měla ducha a byly to těhotenství…

Jo promiň, já jsem to asi nějak nedočetla. Tak je tu ještě možnost biochemického těhotenství nebo mohl být vadný test. Určitě bych zkusila zítra znovu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 18:01

@Enitka pr
Avezw já mívám odpoledne a večer silnější čárky jak rano a ráno tam byl viditelný duch taky. No uvidím zkusím stejně jdu 14.den na krev

• Citovat
  • Upravit
5944
18.3.21 18:06

Taky se mi 3 dny střídal duch s negativním testem, bohužel těhotenství to nebylo a nebo skončilo ještě drive, než jsem měla 100% čárku, ale to nemusí být tvůj případ. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 18:36
@Anonymní píše:
Jsem 6. Dní po ket, vcera večer mi naběhl pěkná slabá čárka v limitu. Ráno jsem zkusila 2. Ranní moci a byl slabý duch, odpoledne bilo, je nějaká šance že se čárka ještě objeví? Ket byl ve stimulovanem cyklu, pregnyl ani ovitrelle jsem si nepichala

To bude spíš negativní, jestli už čárka byla a zmizela, ale zítra nebo pozítří uvidíš. Znám to moc dobře, taky testuju už 6.den po KET a toto jsem už párkrát zachytila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.21 19:06

Holky díky za odpovědi, ještě zkusím, a příští pátek uvidím na kontrole co bude

• Citovat
  • Upravit
353
18.3.21 19:38

Ahoj, pokud tam byla čárka ráno, tak tam bude i zítra ráno. Odpoledne si test nedělej, ne tak brzo. To ti nic neukaze protože moc je naredena. Já si dělala test odpoledne a nic tam nebo a pak hned den později ráno, hned na lacno, a duch tam byl. Další ráno se pak druhá Zvyraznila.
Ale tak uvidíš.
Držím palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 20:07

@Lili93 předchozí produkt těhotenství jsem od 5.dne měla sílící duchy a odpoledne jsem měla holt silnější jak z ranní. Uvidím co to udělá

• Citovat
  • Upravit
1169
19.3.21 15:39
@Anonymní píše:
@Enitka pr
Avezw já mívám odpoledne a večer silnější čárky jak rano a ráno tam byl viditelný duch taky. No uvidím zkusím stejně jdu 14.den na krev

Myslím vadný ten test, který zůstal bílý. Zkoušela si testovat dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 16:20

@Enitka jo a byl bílý

• Citovat
  • Upravit
1169
19.3.21 19:03
@Anonymní píše:
@Enitka jo a byl bílý

Ach jo. Tak to je mi líto. Ale ještě bych neházela flintu do žita, dnes jsi 7.den po KET že? Mělo by se testovat až tak 10.den po, ideálně 14 dnů dle doporučení CARu. Ještě můžeš zkusit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 19:37

@Enitka tak určitě to zkusím ještě 10.den, a 14.den Jdu stejne na krev do car

• Citovat
  • Upravit
1169
19.3.21 19:59
@Anonymní píše:
@Enitka tak určitě to zkusím ještě 10.den, a 14.den Jdu stejne na krev do car

Tak pak dej vědět, jak si dopadla. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí