Jeden vejcovod

271
22.3.12 08:35

jeden vejcovod

Ahoj holky mam za sebou laparoskopii kde mi odstranili nepruchodny vejcovod…druhy je pry v poradku. Chtela jsem se zeptat zda-li je na tom nejaka stejne a kdy se muzu snazit o tehotenstvi pripadne kdy se vam zadarilo otehotnet. V poindeli jsem byla operovana. Dekuji mooc Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
383
22.3.12 09:10

ahoj,jsem na tom úplně stejně jako ty.Brali mi ho před měsícem.Snažit jsme se mohli hned a teď čekám,jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.3.12 09:18

Ahoj vlastní zkušenost nemám, ale sprostředkovaně ano. Kamarádka byla v lednu na lps a odstranili ji vejcovod po mimoděložním. Můžou se snažit až za 3 měsíce, ale pokud vzali vejcovod proto, že byl špatný, tak by se asi mělo dodržet 6ti nedělí a pak můžete zkoušet.
Jinak jsem se na otěhotnění s jedním vejcovodem ptala svého doktora a je možné otěhotnět každý měsíc, protože pokud je zdravý vejcovod dostatečně dlouhý a nemáš žádné srůsty, které by mu bránili, tak se natáhne na vaječník,kde vejcovod není. Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAJAA
22.3.12 09:44

Mam jen jeden vejcovod, stejne jako ty, snazit po trech mesicich, jinak mam tri deti :lol: Na operaci jsem byla uz pred osmi lety a dalsi otehotneni bylo uplne v pohode. Drzim palce.

• Citovat
  • Upravit
383
22.3.12 09:53

No tak to je pěkný.My se snažili hned.Teď jsem 10DPO a semtam mám křeč v místě,kde mě odebrali vejcovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAJAA
22.3.12 09:57

Je, to jsem mela taky, docela me to v tom miste, kde mi ho vzali, pri tehu i bolelo, jak se to natahovalo. Ale jen pri prvnim tehu, tedy prvnim uspesnem tehu. Dalsi uz ne. Tak vam vsem drzim palce.

• Citovat
  • Upravit
383
22.3.12 10:21

Tak snad je to příznak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.3.12 10:30

holky anik nevite jak jste me pozitivne naladily :-) akorat teda nevim kazda pise neco jineho kdy se zacit pokouset :think: asi by bylo nejlepsi se zeptat gynekologa ze? no tak tedy doufam ze se nam hned zadari :-) vsem moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.3.12 10:35
sonata001 píše:
ahoj,jsem na tom úplně stejně jako ty.Brali mi ho před měsícem.Snažit jsme se mohli hned a teď čekám,jak to dopadlo.

Tak drzim moc moc palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.3.12 10:37

Ahoj

Mám odstraněný vejcovod z důvodu mimoděložního těhotenství.
Po prvním mimoděložku jsem otěhotněla za dva měsíce po laparce. Po druhém za tři měsíce.
Povoleno snžaení jsme měli po šestinedělí.

• Citovat
  • Upravit
271
22.3.12 10:39
konévka píše:
Ahoj vlastní zkušenost nemám, ale sprostředkovaně ano. Kamarádka byla v lednu na lps a odstranili ji vejcovod po mimoděložním. Můžou se snažit až za 3 měsíce, ale pokud vzali vejcovod proto, že byl špatný, tak by se asi mělo dodržet 6ti nedělí a pak můžete zkoušet.
Jinak jsem se na otěhotnění s jedním vejcovodem ptala svého doktora a je možné otěhotnět každý měsíc, protože pokud je zdravý vejcovod dostatečně dlouhý a nemáš žádné srůsty, které by mu bránili, tak se natáhne na vaječník,kde vejcovod není. Přeji hodně štěstí :kytka:

druhy a vse kolem je pry v naprostem poradku tak snad to vyjde co nejdriv…dekuji mooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.3.12 10:46
La kofola píše:
AhojMám odstraněný vejcovod z důvodu mimoděložního těhotenství.
Po prvním mimoděložku jsem otěhotněla za dva měsíce po laparce. Po druhém za tři měsíce.
Povoleno snžaení jsme měli po šestinedělí.

tak to je celkem brzo super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
22.3.12 10:52

Zeptej se gynekologa,stejně půjdeš na stehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.3.12 10:55
sonata001 píše:
Zeptej se gynekologa,stejně půjdeš na stehy :)

ano v pondeli je jdu vytahovat tak se na to hned poptam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
22.3.12 11:03

Ahojky, já jsem před dvěma lety prodělala mimoděložní těhotenství, kdy mi museli odebrat jeden vejcovod a od té doby jsem už dvakrát otěhotněla, takže se nemusíš bát. Taky jsem se ptala, jestli to nebude mít nějaký vliv na otěhotnění. V nemocnici mi řekli že vůbec, že se může i stát že vajíčko ze strany bez vejcovodu se může dostat na druhou stranu do druhého ponecháného vejcovodu, nebo dojde k jeho vstřebání. Mě teda na straně po odebraném vejcovodu měla zvýšenou citlivost jen pár měsíců ale při následném těhu jsem žádné tlaky nepociťovala. Vše v poho, taky to tak určo budeš mít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí