Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Volala bych do CAR a ptala se tam
Mě třeba na začátku braní ha dr říkal, že stačí i jednodenní lehké krvácení, aby byla ha spolehlivá, takže si říkám, že když jde o hormony, že by to mohlo být obdobné, ale fakt bych volala a ptala se.
A chápu, že počuraných testů už jsi určitě viděla mraky, ale já bych i předtím testla, zda nejsi těhotná.
No prave, ze ja som este ziadne hormony nebrala. Mam zacat az s MS. Tak asi to objednanie nezrusim a vyriesim to zajtra priamo s MUDr. A mas pravdu, pre istotu este zajtra rano ten tehu test pocuram ![]()
Tak to jsem měla to samé taky jsem jen špinila a nevděla jsem zda to je MS nebo není a kdy se mam objednat na vyšetření.Čekala jsem až se mi to pořádně rozjede,abych měla jistotu,že to MS je.
No moj problem je, ze som sa objednala hned vcera rano, ale to som bola presvedcena o tom, ze to MS je. Ale poobede to uz tak nevyzeralo a dnes teda uz vobec nie. A teraz neviem, ci tam ist alebo to zrusit?
Anonymní píše:
No moj problem je, ze som sa objednala hned vcera rano, ale to som bola presvedcena o tom, ze to MS je. Ale poobede to uz tak nevyzeralo a dnes teda uz vobec nie. A teraz neviem, ci tam ist alebo to zrusit?
Já bych fakt volala, hned. Vždyť se to musí začít píchat nějaký druhý den ms, ne? ![]()
A pokud vím, tak se za ms bere první jasně červená krev, špinění je jasné, ale když šla jasně červená…
No mam zacat pichat 3. den MS, co by bolo zajtra. A na zajtra som objednana s tym, ze by som mala dostat aj injekcie. Picha sa to vecer, takze to by bolo v pohode. Len nechcem byt zajtra za blba, co nepozna ani,ci ma MS.Tak to necham na zajtra a na doktorku, pri najhorsom odidem s hanbou
Ze sa mi to muselo stat zrovna teraz.
Anonymní píše:
No mam zacat pichat 3. den MS, co by bolo zajtra. A na zajtra som objednana s tym, ze by som mala dostat aj injekcie. Picha sa to vecer, takze to by bolo v pohode. Len nechcem byt zajtra za blba, co nepozna ani,ci ma MS.Tak to necham na zajtra a na doktorku, pri najhorsom odidem s hanbouZe sa mi to muselo stat zrovna teraz.
No to je klasika, člověku ms chodí v pohodě, nikdy problém, ale zrovna když potřebuje, tak přijde dřív, později, divně… ![]()
Nemyslím, že bys byla za blba, ani si nemyslím, že bys byla první, co se s tím potýká, vždyť v caru řeší různé anomálie, třeba i holky s nízkou sliznicí, tak tam určitě i narazí na jednodenní ms a jiné chuťovky ![]()
Prosim o radu, som pred 1.IVF a uz cakam len na MS, aby som zacala so stimulaciou. Vcera rano som bola presvedcena, ze MS dorazila. Jasne cervene drobne krvacanie vsak nasledovalo spinenie, ktore do obeda ustalo a od vtedy nic. Samozrejme som sa uz hned rano objednala na vysetrenie do CARu, kde som mala prist v prvych 3 dnoch MS. Teraz neviem, ci mam to objednanie zrusit, ci slo vobec o MS. Pripadam si ako blb, ktory nerozozna ci ma alebo nema MS, ale nieco take sa mi este v zivote nestalo. DAkujem za rady