Jedna sa o MS?

Anonymní
2.2.12 09:52

Jedna sa o MS

Prosim o radu, som pred 1.IVF a uz cakam len na MS, aby som zacala so stimulaciou. Vcera rano som bola presvedcena, ze MS dorazila. Jasne cervene drobne krvacanie vsak nasledovalo spinenie, ktore do obeda ustalo a od vtedy nic. Samozrejme som sa uz hned rano objednala na vysetrenie do CARu, kde som mala prist v prvych 3 dnoch MS. Teraz neviem, ci mam to objednanie zrusit, ci slo vobec o MS. Pripadam si ako blb, ktory nerozozna ci ma alebo nema MS, ale nieco take sa mi este v zivote nestalo. DAkujem za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
2.2.12 09:55

Volala bych do CAR a ptala se tam :nevim: Mě třeba na začátku braní ha dr říkal, že stačí i jednodenní lehké krvácení, aby byla ha spolehlivá, takže si říkám, že když jde o hormony, že by to mohlo být obdobné, ale fakt bych volala a ptala se.
A chápu, že počuraných testů už jsi určitě viděla mraky, ale já bych i předtím testla, zda nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 10:01

No prave, ze ja som este ziadne hormony nebrala. Mam zacat az s MS. Tak asi to objednanie nezrusim a vyriesim to zajtra priamo s MUDr. A mas pravdu, pre istotu este zajtra rano ten tehu test pocuram :)

• Citovat
  • Upravit
5463
2.2.12 10:22

Tak to jsem měla to samé taky jsem jen špinila a nevděla jsem zda to je MS nebo není a kdy se mam objednat na vyšetření.Čekala jsem až se mi to pořádně rozjede,abych měla jistotu,že to MS je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 10:30

No moj problem je, ze som sa objednala hned vcera rano, ale to som bola presvedcena o tom, ze to MS je. Ale poobede to uz tak nevyzeralo a dnes teda uz vobec nie. A teraz neviem, ci tam ist alebo to zrusit?

• Citovat
  • Upravit
31594
2.2.12 10:32
Anonymní píše:
No moj problem je, ze som sa objednala hned vcera rano, ale to som bola presvedcena o tom, ze to MS je. Ale poobede to uz tak nevyzeralo a dnes teda uz vobec nie. A teraz neviem, ci tam ist alebo to zrusit?

Já bych fakt volala, hned. Vždyť se to musí začít píchat nějaký druhý den ms, ne? :think:
A pokud vím, tak se za ms bere první jasně červená krev, špinění je jasné, ale když šla jasně červená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 10:39

No mam zacat pichat 3. den MS, co by bolo zajtra. A na zajtra som objednana s tym, ze by som mala dostat aj injekcie. Picha sa to vecer, takze to by bolo v pohode. Len nechcem byt zajtra za blba, co nepozna ani,ci ma MS.Tak to necham na zajtra a na doktorku, pri najhorsom odidem s hanbou :oops: Ze sa mi to muselo stat zrovna teraz.

• Citovat
  • Upravit
31594
2.2.12 11:34
Anonymní píše:
No mam zacat pichat 3. den MS, co by bolo zajtra. A na zajtra som objednana s tym, ze by som mala dostat aj injekcie. Picha sa to vecer, takze to by bolo v pohode. Len nechcem byt zajtra za blba, co nepozna ani,ci ma MS.Tak to necham na zajtra a na doktorku, pri najhorsom odidem s hanbou :oops: Ze sa mi to muselo stat zrovna teraz.

No to je klasika, člověku ms chodí v pohodě, nikdy problém, ale zrovna když potřebuje, tak přijde dřív, později, divně… :lol:
Nemyslím, že bys byla za blba, ani si nemyslím, že bys byla první, co se s tím potýká, vždyť v caru řeší různé anomálie, třeba i holky s nízkou sliznicí, tak tam určitě i narazí na jednodenní ms a jiné chuťovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí