Leukospermie 4,4

EE
61
30.1.12 17:40

leukospermie 4,4

Ahoj
v červenci a v srpnu jsme byli na IUI a u toho dělali i SPG a v papírech máme leukospermie 4,4 ale tak nějak jsem to zjistila až teď nikdo k tomu nic neřekl a někde jsem četla, že s touto diagnozou není možnost oplodnění…Jak to tedy je a co to znamená?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
30.1.12 17:52

To teda nevím, nikdy jsem to neslyšela, ale zkus poradnu, taky jsem tam psala tak uvidíme co mi poradí. A držím pěstičky ať to není to co myslíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.1.12 17:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.1.12 17:58

Ahoj partner měl také leukospermie. Bral 14 dní antibiotika a za 14 dní jsme šly na ivf a za 10 týdnů se nám má narodit holčička. Je to způsobeno zánětem v tělě. Tak by mělo stačit přeléčit antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
30.1.12 17:58

to jsem taky četla ale to by snad něco řekli kdyby to byl náš případ a nedělali IUI ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.1.12 18:05

Nám tenkrát říkali, že normálně by to asi nešlo, ale že při IVF to nevadí. My měli i icsi tak třeba je nějak vybrali. Tohle fakt nevím. Ale myslím, že alespoň antibiotika by mu měli předepsat. přítele s tím poslali za urologem a ten mu je psal. Asi i zavisí do jakého caru chodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
30.1.12 18:06

teď mi partner řekl, že mu dávali antibiotika a pak dělali kontrolní spg a řekli, že někdo to tak má…jsem to ale sklerotik…ale stejně proč to tam nenapsali že to nic není?Nějak tomu nerozumim nebo už mi z toho všeho asi šibe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.1.12 18:08

Tak to vážně netuším. Nejlepší by bylo zeptat se doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí