Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
v červenci a v srpnu jsme byli na IUI a u toho dělali i SPG a v papírech máme leukospermie 4,4 ale tak nějak jsem to zjistila až teď nikdo k tomu nic neřekl a někde jsem četla, že s touto diagnozou není možnost oplodnění…Jak to tedy je a co to znamená?
Díky
To teda nevím, nikdy jsem to neslyšela, ale zkus poradnu, taky jsem tam psala tak uvidíme co mi poradí. A držím pěstičky ať to není to co myslíš ![]()
Ahoj partner měl také leukospermie. Bral 14 dní antibiotika a za 14 dní jsme šly na ivf a za 10 týdnů se nám má narodit holčička. Je to způsobeno zánětem v tělě. Tak by mělo stačit přeléčit antibiotiky.
to jsem taky četla ale to by snad něco řekli kdyby to byl náš případ a nedělali IUI ne
Nám tenkrát říkali, že normálně by to asi nešlo, ale že při IVF to nevadí. My měli i icsi tak třeba je nějak vybrali. Tohle fakt nevím. Ale myslím, že alespoň antibiotika by mu měli předepsat. přítele s tím poslali za urologem a ten mu je psal. Asi i zavisí do jakého caru chodíš
teď mi partner řekl, že mu dávali antibiotika a pak dělali kontrolní spg a řekli, že někdo to tak má…jsem to ale sklerotik…ale stejně proč to tam nenapsali že to nic není?Nějak tomu nerozumim nebo už mi z toho všeho asi šibe ![]()