1. IVF únor/březen 2012

135
30.1.12 09:25

1. IVF únor/březen 2012

Ahojky, dlouho jsem jen anonymně četla vaše přísvěvky a rozhodla jsem se, že založím tuhle novou diskusi. Je pro všechny, kteřé se připravují na své 1. nebo xxx té IVF a vkládají naději do rukou lékařů.
U mě se bude jednat o 1. IVF a abolutně nemám páru do čeho to vlastně jdu, proto bych byla ráda, kdyby se přidaly další holčiny a vzájemě sme se tady mohly podporovat a radit si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
30.1.12 09:27

tak vítej mezi náma snažilkama a snad se brzy zadaří :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 09:32

Děkuji deni ;) musíme holt doufat, že se zadaří brzy, vkládám do toho IVF velké naděje, ale zároveň mám obavy co se všechno bude dít, no zvládly to jiné tak já taky :oops: moc ti držím palce , abyses také už dočkala, máš toho za sebou už celkem dost jak koukám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.1.12 09:34

tak to víš u někohoto nejde hned,ale to po čtení těhle stránek určitě víš.No tak není to jednoduché,ale ničeho se neboj..to zvládneš.Už jsi měla pohovor v car..nebo kdy se začne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 09:42

jojo pohovor a vše nutné máme už hotové, teď čekám až přijde MS a začínáme, ale jelikož mě MS chodí tak po 40 a více dnech, tak to hned tak nebude :roll: doufám, že nejdýl v březnu začnu píchat…
A jak to máš vlastně ty? 3. KET asi nevyšel…když jdeš v létě na 4. IVF tak asi né, to tě vážně obdivuju, že to zvládáš, no nic jiného člověku nezbyde než stále dokola zkoušet a doufat, že to tentokrát vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.1.12 09:46

no ze začátku byla čárka skoro neviditelná a nesílila..krev ukázala myslím 17 den hcg 49 a to prostě nic..možná se mimčo u mě malinko rozhlídlo a zase odešlo..nevím :think: :think: :cert: :cert: Tak co může člověk dělat..mno :think: jsme zdraví..není problém tak hold zkoušíme.Ted už jsem i samoplátce takže žádná sranda.ted zkusíme ty nejlepší metody co ivf nabízía pak uvidíme :think: :think: No tak to je za chvíly..jinak příčina je tedy ten vejcovod..a manža je v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 09:54

:,( je mi to opravdu líto, když už člověk prošel tím vším a pak zase neúspěch…jsi silná a teď když zkusíte ty nejlepší metody, tak to vyjít už musí a budeš mít aspoň vnitřní klid, že jsi prostě už víc udělat nemohla…
Jinak u nás ani u přítele není vše tak jak by mělo, SPG se do normy ještě vejde, ale s odřenýma ušima, nějakých 60% jich má změnu morfologie nebo co, takže si musíme připlatit za to PICSI…hlavně když to pomůže.
No jo ty už jsi vlastně samoplátce, nooo tak snad ani nechci vědět kolik tě to bude stát, asi darda…kéž by to aspoň vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.1.12 10:16

No tak spermuše to není snad takový problém a pcsi si s tím určo poradí :palec: Ony všechny metody ivf nejsou nic stoprocentního,ale nápomocnýho určitě.No mě ted ještě pojištovna zaplatí léky..ale tím,že si nechám udělat ten monitoring embryí tak se to už vyšplhá na cca kolem 60000 :jazyk: :jazyk: Samozřejmě,že do toho jdu s tím,že to vyjít nemusí..bohužel :( Ale tak hlavně,že na to je a můžeme to ještě pořád zkoušet,ale náročný to je :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.1.12 10:22

Ahojte mozem sa pridat? Ja mam pred sebou svoje 1.IVF a uz cakam len na MS, aby som zacala so stimulaciou. Mala by som to dostat kazdym dnom, hoci pri mojom nepravidelnom cykle to moze este chvilku trvat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 10:35

Vítej Kasko :mavam: to víš, že můžeš k nám. Já teď také čekám na MS, ale já si ještě určitě min. do konce příštího měsíce počkám to už budeš určitě napřed :-) můžu se zeptat co vás dovedlo k IVF, problém u tebe nebo u partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.12 10:45

Ahoj holky…jsem na tom stejně jako Miči84, dlouho čtu všechny možné diskuze a říkám si, že se nebudu registrovat, ale nakonec mi to nedalo a budu ráda, když mě vezmete mezi sebe:))…jsme v procesu 1.IVF, já jsem ok, manžel horší SPG, stimulujeme dlouhým protokolem od 22. dne cyklu, OPU bude asi ve středu 1.2.Strašně spoléhám na vědu a Dr. u Apolináře, ale zároveň mám strach, protože těch věcí, které se můžou po…, je taky dost:))..takže jakákoliv psychická podpora vítána..a ráda se podělím o info, co už jsem posbírala:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 10:53

ahojky Montmark :mavam: je až neuvěřitelný, kolik je holek co tohle všechno podstupujou…když mi bylo řečeno, že musím na umělé oplodnění, myslela jsem si, že sem exot, ale když vidím, kolik nás tady je, tak mi to dodává odvahu a naději do „boje“
Ty jo, tak už budeš mít za chvilenku :potlesk: a jak to celé zvládáš? Určo ti budu na středu držet palečky. Já budu mít krátký protokol, prý je to u mě lepší, protože bych mohla mít ten hyperstimulační syndrom, tak zvolili krátký, že je tam u něj menší riziko…injekce už mám doma, ale MS přijde až za blhví kdy, takže čekám a čekám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.12 11:05

:))..taky jsem si myslela, že jsme asi divný, že všichni okolo nás plodí jak na běžícím páse a my nic..,jsme oba fit, já 33 , manžel 34 - sportovec a podnikatel, takže stres + spocená hokej. výstroj + horská kola v super oblečku / měla jsem tušení, že asi bude problém, ale doufala jsem až do první IUI - ta byla v prosinci..a nic, takže bylo jasno:))
Zvládám to celkem dobře,překvapivě, pořád čekám, že mě bude něco bolet..a nic extra, jen občas zapíchání v podbřišku. Dneska odpo jdu na UTZ, jsem děsně zvědavá, kolik folíků budeme mít…Píchám si od 5. dne cyklu Puregon / připlatili jsme si celkem zatím 4 tis a to jenom kvůli tomu, že je to pohodlnější /… a dneska večer asi Pregnyl, a pak už to pofrčí:))…ze začátku jsem si říkala, že je to nekonečný čekání, jak na injekce, pak na to, jestli dostanu mrchu a kdy…docela to naštěstí uteklo…
Mičí, kam chodíš do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.12 11:10

deni 8o 60.000,– tak to je opravdu síla! Alespoň, že ty léky ti ještě zaplatí…tak proč se to sakryš nechce podařit, když žádný zjevný problém není co…dělali vám imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.1.12 11:12
Miči84 píše:
deni 8o 60.000,– tak to je opravdu síla! Alespoň, že ty léky ti ještě zaplatí…tak proč se to sakryš nechce podařit, když žádný zjevný problém není co…dělali vám imuno?
neboj na umělko chodím už 12 let a mám všechno co existuje a všechno je v pořádku ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí