IUI třetí a další, čekání //

976
25.1.12 21:03

IUI třetí a další, čekání //

Ahoj holky, je tu mnoho diskusí, ale dovoluji si Vás pozvat na další. Čekám na třetí IUI a jsem tu nová, také si touto cestou dovoluji poznat nějaké nové spřízněné duše.
Takže vzhůru do písmenkování, všechny Vás moc vítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1570
25.1.12 21:34

:mavam: Ahoj Pavlo,mi jdeme na druhé mohu se přidat?Nebo jestli bys nechtěla k nám do skupiny? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
25.1.12 22:21

Ahoj, vítám tě tu.
No,přiznám se, že se mi nechtějí pročítat ty hafa stránek, ale klidně?
Já jdu zítra k dokrotovi na UZ a pak se uvidí, jak to bude vypadat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
26.1.12 09:21

Ahoj holky,tak já jdu na třetí IUI za chvíli.Ve 13:45.Manžel jde o 2 hodky dříve.Já mám za sebou i IVF,zatím vše neúspěšně.No tak uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
26.1.12 15:08

Ahoj málo tak to držím palecky
Já mám taky už za sebou ivc a dvě iui, zítra jdu na třetí :-)
Budeš brát nejaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.1.12 15:15

Ahojky můžu se přidat taky jdu ted na druhé iui, tak jsem zvědavá a jak to vypadá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
26.1.12 16:50

Tak jsem už doma,vše normál.Takže za 14 dní test,nebo menstruace.Od zítra Utrogestan.Kam chodíte holky do CAR?Já Gennet Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
26.1.12 22:28

Ahoj, tak já zítra jdu na to, jsem teprve 11. den, ale je tam nějaký velký folikul, tak doufám, že to dopadne. Dnes jsem dostala Ovitrall a docela mě po něm bolí bříško.
Jinak už jsme se bavili o záložním plánu, ale na ten snad nedojde.

Já CAR Gest, Praha, Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
26.1.12 22:29
Mal píše:
Tak jsem už doma,vše normál.Takže za 14 dní test,nebo menstruace.Od zítra Utrogestan.Kam chodíte holky do CAR?Já Gennet Praha.

Takže se budeme podporovat :lol: a doufat v ty nejlepší zítřky, jo??
Kolik si máš brát toho Utrogestanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
26.1.12 22:30
molla píše:
Ahojky můžu se přidat taky jdu ted na druhé iui, tak jsem zvědavá a jak to vypadá u tebe?

kolikátý den jsi po a brala jsi nějaké léky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
27.1.12 21:15
Kolik si máš brát toho Utrogestanu?

No,jasný,že se budem podporovat. :mavam: Já už doufám dva a půl roku,už mě to někdy leze krkem,jak pořád nic,ale to asi ani nemusím psát,viď? Utrog.mám 1-0-1 nebo 0-0-2,jak budu chtít.Ráno už jsem jeden zavedla a taky jsem trochu zašpinila.Včera mě bolelo břicho,jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
27.1.12 21:23
Mal píše:
Kolik si máš brát toho Utrogestanu? No,jasný,že se budem podporovat. :mavam: Já už doufám dva a půl roku,už mě to někdy leze krkem,jak pořád nic,ale to asi ani nemusím psát,viď? Utrog.mám 1-0-1 nebo 0-0-2,jak budu chtít.Ráno už jsem jeden zavedla a taky jsem trochu zašpinila.Včera mě bolelo břicho,jinak nic.

ahoj no to je jasné, přiznám se, že jsem dnes nějaká zmatená.
dr to tam posunul a pak jsem ho poprosila ještě o UZ a folikul byl na stejném místě,přitom to bylo 26 hodin po OVitralu a měla jsem už ovulovat a dorazil mě tím, že řekl, že mám brát Utro až od pondělí, to snad bude po ovu
nevíš,jak dlouho tam vydrží životaschopné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
28.1.12 09:23

Ahoj,myslím,že ovu začíná 36-48 hod po píchnutí buď Ovitr. nebo Pregnyl.Ale dr. mi teď řekla,že může být i dřív.Spermouši vydrží asi 2-3 dny.Tak neboj,je to v poho.Mě zase bolelo břicho už ve středu jako když je ovulka a insem. byla ve čtvrtek,tak zas nevím,jestli nebylo pozdě.Ach jo,prdim na to,nebudu nad tím přemýšlet,už se stejně nedá nic dělat.
Co máte v plánu,když to nevyjde?My asi další IUI,asi v březnu,dubnu.Na IVF se zatím nechystám,necítím se,že bych zvládla případný neúspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
28.1.12 20:46

Ahoj,
přemýšlím jestli si nemám měřit teplotu, ale pomohla bych tomu něčím??
pokud to nevyjde tak mám ještě tři pokusy, takže do dalšího určo půjdeme, ale budu už si píchat Puregon.
Pokud by to nedopadlo i tak tak hned potom zkusíme další IVF (jedno neúspěšné mám za sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.2.15 11:12

Ahojky, tak komu vyšlo 3nebo 4 IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie