Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Píchala jsem teď 10 dní - měla jsem mega množství folikul a mám 2kg dole ![]()
Janinac píše:
Píchala jsem teď 10 dní - měla jsem mega množství folikul a mám 2kg dole
Kamarádka během stimulace přibrala, trpěla změnami nálad, ale největší zdravotní komplikace měla po odběru vajíček - dostala horečku a nahromadila se jí voda v břišní dutině (nebo tak něco, nevím přesně). Když to tak shrnula, prý by do toho darování znovu vůbec nešla, že jí to nestálo za to.
Tím chci říct, že každý organismus reaguje individuálně a asi se nedá předem odhadnout, jak ![]()
Lu78 píše:
Kamarádka během stimulace přibrala, trpěla změnami nálad, ale největší zdravotní komplikace měla po odběru vajíček - dostala horečku a nahromadila se jí voda v břišní dutině (nebo tak něco, nevím přesně). Když to tak shrnula, prý by do toho darování znovu vůbec nešla, že jí to nestálo za to.
Tím chci říct, že každý organismus reaguje individuálně a asi se nedá předem odhadnout, jak
Tak to čtu poprvé,že to někomu neudělalo dobře.
Janinac píše:
Píchala jsem teď 10 dní - měla jsem mega množství folikul a mám 2kg dole
Ahoj,to jsme na tom stejne
ja byla na darovani dnes,2 kila dole a 37 foliku ![]()
Mě zůstala váha na místě, nic mi nebylo, ale darovat jsem nemohla: nic nevyrostlo:(
kdyz se „ztloustne“, tak je to jenom nahromadena voda pri OHSS, ktery muze nastat, ten ale muze byt nebezpecny…navic se presne nevi, co ty davky hormonu, ktere do sebe musis nacpat delaji s tvyma vajecnikama, teoreticky je vyssi riziko vzniku rakoviny… ![]()
Anonymní píše:Janinac píše:Ahoj,to jsme na tom stejne
Píchala jsem teď 10 dní - měla jsem mega množství folikul a mám 2kg doleja byla na darovani dnes,2 kila dole a 37 foliku
nebyla jsi v Pronatalu v Praze?
Já 52 foliku ![]()
Janinac píše:Anonymní píše:nebyla jsi v Pronatalu v Praze?Janinac píše:Ahoj,to jsme na tom stejne
Píchala jsem teď 10 dní - měla jsem mega množství folikul a mám 2kg doleja byla na darovani dnes,2 kila dole a 37 foliku
Já 52 foliku
No jasne,to jsi byla ty vedle me??
to je mazec ![]()
Margery píše:
Mě zůstala váha na místě, nic mi nebylo, ale darovat jsem nemohla: nic nevyrostlo:(
A když ti nevyrostou,to si tu odměnu dostala taky? Jen pro zajímavost:-)
janibubi píše:Margery píše:A když ti nevyrostou,to si tu odměnu dostala taky? Jen pro zajímavost:-)
Nedostala jsem nic. Ještě mi řekli, že asi nebudu moct mít děti, když mi nevyrostly po hormonální léčbě:(
Margery píše:janibubi píše:Nedostala jsem nic. Ještě mi řekli, že asi nebudu moct mít děti, když mi nevyrostly po hormonální léčbě:(Margery píše:A když ti nevyrostou,to si tu odměnu dostala taky? Jen pro zajímavost:-)
Tak to je nespravedlivé
Holky,
prosím která ste darovaly vajíčka,jak se píchají ty hormony,tloustne se po nich? Nikde sem se o tomhle nedočetla.
Děkuji