1.IVF Brno Repromeda

38
22.1.12 15:46

1.IVF Brno Repromeda

Ahojte všichni, kdo se chcete se mnou podělit o první zážitky a pokusy z 1.IVF a je jedno kde…jestli v Brně a nebo kdekoliv :mavam: Po roce snažení jsme s manželem přestoupili na cestu Asistované reprodukce místo klasického snažení každý měsíc a doufání že MS nedorazí…dle doktorů já jsem v naprostém pořádku, prý ani cysty nemám, nic…profil a imuno taky super…takže jediný špatný výsledek byl manželův spermiogram…takže nám bylo doporučeno IVF a ve čtvrtek jdeme na 1.konzultaci. Jsem z toho trošku zmatená, z diskuzí a povídání tuším co mě čeká, ale i tak bych si s kýmkoliv o tom popovídala :) :kytka: Nejvíc mě štvou ty peníze co to všechno stojí, vím že je to nějak spoluhrazeno s pojišťovnou, ale i tak jsou to pálky jako blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6975
22.1.12 15:55

https://www.emimino.cz/…ankovani/43/#…

Příspěvek upraven 27.07.14 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veres
6.4.13 18:03

Ahoj, ja mam zase jiny problem, me staci, kdyz se o me ten muj otre a jsem v tom, ale nemuzu donosit zdravi mimco, takze mi byla taky doporucena repromeda. Tam mi pan doktor navrhl mimotelni otehotneni, vsechny vysledky mam v poradku, i partner spermiogram a nikdo mi nedokaze rict cim to je. Takze ted jen cekam mesicky a hura zahajit lecbu. Tak sem zvedava, je hrozny zit v nejistote, jak to dopadne:-(

• Citovat
  • Upravit
348
12.7.13 17:15

Ahoj :mavam: já začala v květnu jezdit do Repromedy a od středy 10.7.mám první ket zavedené jedno rozmražené embryo.Jo peníze jsou síla my dali 36700 za výkony léky vtom započítané nemám :roll: jsem spokojená s personálem i doktorem já chodím ke Koukalovi a ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veres
4.8.13 18:26

Ahoj, tak jak ti to dopadl? Ja sem podstoupila to mimotelni a výsledek-3 embryjka která zustala, meli genetickou vadu, tak ted nevim jestli to zkusit znova a nebo si dat třeba rok pauzu a zkusit to prirozene :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.14 19:24

Ahojky, já mám za sebou odběr vajíček a oplodnilo se mi jich celkem 8 a další týden mám zavolat jak se embrya vyvinula. Také mí hrozí druhá stimulace. Jaké máte zkušenosti vy? je těch 8 embryíí málo?
Děkuji za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
348
8.11.14 10:58

10.7.2013 ZAVEDENÍ EMBRYA TED 8MESÍCU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.15 11:40

Ahoj všem :D

Je tu někdo aktuálně na téma repromeda Brno?

Byli jsme na první info schůzce a tak bych chtěla pokecat s někým, kdo má nějaký zkušenosti.
Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
16.3.16 20:08

Je tu nekdo aktualne kdo navstevuje repromedu v Brne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
17.3.16 10:25

@Mišuta29

Ahojky já :mavam:

Čekám na ms a jdeme do ivf.
Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.3.16 13:12

@audiomax 4.4 jdu na posledni konzultaci pred ivf( to ma byt v kvetnu) mam za sebou laparku imuno a genetiku! Jen teda me zarazí ty ceny! V jiných soukromych Carech jsou o půlku levnější! Vase první ivf?! A na kolik mare udělenou kalkulaci?! Muj muz uplne ok ja levý vejcovod nepruchodny a drobna endometrioza a nízké amh a zatim základ 35tis a ty jo ket maji za 7500kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.3.16 13:15

@audiomax a musela si mit predoperacni?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.3.16 10:38

@Mišuta29

No o cenách mi ani nemluv, nám to napočítali skoro 40 tisíc. Je to masakr. A nepřemýšlela jsi že půjdeš jinam? My tam začali chodit loni po létě, řešit přítelovo erekci a domluvili jsme se na IUI, pak jsem nějakým zázrakem otěhotněla, bohužel v 9 tt srdíčko dobojovalo, tak jsem tam byla na revizi, takže všechny vyšetření už mám hotové. No a pak mi doktor Kafka zjistil, že nemám ovulaci, jen párkrát do roku, tak jsme domluvili hned ivf, není na co čekat.
Ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.3.16 11:27

@audiomax chodíme tam od leta! K Hromadove! To vis ze sem premyslela… Jen vsude je neco a ja doufam ze to vyjde na poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.3.16 11:56

@Mišuta29

Jo, já taky přemýšlela, ale nerada měním, už to tam znám, s Kafkou jsem spokojená a tak těch pár tisíc asi oželím. A teda taky doufám, že nám to vyjde napoprvé.
Ted se trochu hrozím víkendu, protože jak naschvál mě ms dojde o víkendu a oni tam jsou jen v sobotu dopo. Tak se budu modlit, aby mi to nějak vyšlo. Čím budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí