Malá děloha - pomáhá cvičení Mojžíšové?

Anonymní
18.1.12 18:14

Malá děloha

Ahoj potřebuji poradit, jsem po třech potratech a dnes mi doktorka zdělila, že mám malou dělohu, chtěla bych se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenosti, a zda se vám miminko podařilo donosit? Dále bych se chtěla zeptat zda na malou dělohu pomáhá cvičení dle mojžíšové?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
18.1.12 18:23

mluvila jsem s jednou, ktera mi rikala, ze kvuli male deloze potratila 6× a ze ji to budou nejak roztahovat. Tak to snad jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 18:51

tak to mě moc nepotěšilo, spíš by mě zajímalo zda a jak na to působí tak Mojžíšovka, všude čtu že by cvičení mohlo pomoci, ale chtěla bych znát konkrétní případy

• Citovat
  • Upravit
441
18.1.12 21:10

Ahoj,
asi nejlepší řešení bude začít Mojžíšovou cvičit.Dívala jsem se do knížky Metoda Ludmily Mojžíšové a tam píšou,že metoda pomáhá když je děloha přetočená a při Hypoplazii dělohy(malá,nevivinutá děloha)uspěšnost 100%.
A ono jak funguje toto cvičení,tak k tomu vede,že by to mohlo na 100% pomoct.Určitě lepší než nějaké roztahování?
Mám za sebou dva potraty a jedno mimoděložní.Nemám dělohu malou,ale bohužel se mi málo roztahují cévy a nestačila jsem vyživovat plod.A tak jsem lehla na karimatku a vycvičila si Mojžíšovou dvě děti!!!
Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.12 05:39

Jéé konečně někdo reagovala a kladně :dance: mě dr. řekla, že můžu třeba ještě znovu potratit než se děloha roztáhne…prý s každým potratem je děloha zase o něco větší…Mojžíšovku cvičím zatím teda jen týden ale určitě u ní vydržím taky jsem četla, že to právě pomáhá při malé nebo nevivinuté děloze ale 1000%? to je moc fajn, a můžu se zeptat jak jsi dlouho cvičila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 14:27

Nemáte prosím ještě někdo nějakou zkušenost???

• Citovat
  • Upravit
441
19.1.12 18:52

Ano, schválně jsem se dívala do knížky je tam psané na 100%,což je paráda!!
Já mám Mojžíšovou vycvičené obě děti děti(4a 7 let).
Cvičila jsem asi 6 měs než jsem otěhotněla a pak celé těhotěnství až do porodu.JAk jsme chtěli druhé,tak jsem zase cvičila.Nechtěla jsem rizkovat potraty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
19.1.12 20:41

hele jak je nekde 100%, tak je to na 99,9% kec - to preci neni mozne. Ani vzteklina nema uplne tu 100% umrtnost, jak se rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 05:41
eliskaanezka píše:
Ano, schválně jsem se dívala do knížky je tam psané na 100%,což je paráda!!
Já mám Mojžíšovou vycvičené obě děti děti(4a 7 let).
Cvičila jsem asi 6 měs než jsem otěhotněla a pak celé těhotěnství až do porodu.JAk jsme chtěli druhé,tak jsem zase cvičila.Nechtěla jsem rizkovat potraty :palec:

děkuju, tak to jsem četla správně na netu…Mojžíšku teda cvičím tak se ještě zeptám fyzioterapeutky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.12 05:42
Pudloslava píše:
hele jak je nekde 100%, tak je to na 99,9% kec - to preci neni mozne. Ani vzteklina nema uplne tu 100% umrtnost, jak se rika.

tak když to tam píše tak to asi možné je :!

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášen
20.1.12 08:22

Ahoj, mi můj gynekolog zjistil malou dělohu před 5 lety ještě před prvním těhotenstvím. Dostala jsem na 3 měsíce nějaké hormony (název bohužel nevím), sice nic příjemného (začala jsem zadržovat vodu), ale za ty tři měsíce se děloha srovnala a teď mám za sebou 2 úspěšná těhotenství. Obě děti jsem donosila do 38+0, takže pohoda. Eva

• Citovat
  • Upravit
10486
20.1.12 08:24

jéé děkuji další povzbudivá zpráva :palec: příští týden jdu k dr. tak se s ní budu muset domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
20.8.13 23:02

Ahojky 4roky zpet mi rekl doktor kdyz mi delal sono, ze mam malou delohu.Jsem tehotna ve 25tt, gynekolog mi nic o male deloze nerek a ja jsem se ho neptala. Myslite ze muzu mit nejake komplikace? Myslim tim ze mimi nebude mit dost mista nebo tak neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7768
20.8.13 23:10

Holky, mě dr taky řekla, že mám malou dělohu, ještě ke všemu ji mám zahnutou dozadu a porodila jsem syna s váhou 3900g :srdce: Byla jsem kvůli tomu i u jiného doktora a ten mi řekl, že děloha je sval, který se natáhne, že to ničemu nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
20.8.13 23:52

Tak to jsem rada.Na genetice rikala doktorka ze mimi ma dost mista tak doufam ze to tak zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí