Malá děloha - pomáhá cvičení Mojžíšové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
20.8.13 23:52

Tak to jsem rada.Na genetice rikala doktorka ze mimi ma dost mista tak doufam ze to tak zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
20.8.13 23:52

Tak to jsem rada.Na genetice rikala doktorka ze mimi ma dost mista tak doufam ze to tak zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.13 00:16

Mě taky kdysi gynekoložka tvrdila, že mám malou dělohu. Porodila jsem syna 3,5 kila, bez jakýchkoliv komplikací…Jenže nevím jestli je to s tou dělouhou u mě pravda, protože ta stejná doktorka mi tvrdila, že teď už můj 10měsíční syn je mimoděložní… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
21.8.13 00:25

Taky dobry…Me zas zarazi ze zadny gyndar mi o male deloze nic nerek mam ted druheho.Na sonu jsem byla kvuli mocaku a zjistily ze mam malou delohu-s tim ze by to nemelo vadit kdyz jsem jeste nerodila. Zaroven mi nasel cysty 4centimetrove o tech gynda nevedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.13 00:44

Tak držím palce ať vše dobře dopadne :kytka: Není nad to mít opravdu dobrého gynekologa, na to jsem přišla až po téhle zkušenosti…Paní doktorka byla o mimoděložním tak přesvědčená, když mi ukazovala snímek se slovy, že to musí okamžitě pryč.. Naštěstí ta její diagnóza byla ukázkou toho, že je ve svém oboru opravdu mizerná.. Od té doby už mě ní nikdo neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
21.8.13 06:31
@nikynkaa píše:
Ahojky 4roky zpet mi rekl doktor kdyz mi delal sono, ze mam malou delohu.Jsem tehotna ve 25tt, gynekolog mi nic o male deloze nerek a ja jsem se ho neptala. Myslite ze muzu mit nejake komplikace? Myslim tim ze mimi nebude mit dost mista nebo tak neco?

ja myslim, ze kdyby to vadilo, uz bys potratila v uplnym zacatku. znam pani, co takhle potratila 6× - ale pokazde do 7TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí