Nevyvinuté semeníky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
16.1.12 13:55

Nevyvinute semenniky

Ahojte ma tu niekto podobny problem priatel bol na vysetreni koli neschopnosti splodit dieta a bolo mu zistene ze nema dobre vyvinute semenniky ma ich o cosi vacsie ako oliva je tu niekto s podobnym problemom?prosim ozvite sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.1.12 14:23

Ahoj Andri, my máme stejný problém, ale je na mé straně. Mám prý nevyvinuté vaječníky o velikosti 10×15mm - u mě je doporučena dárkyně, děti mít nemůžu…
A co příteli řekl doktor?Dělali mu spermiogram?

• Citovat
  • Upravit
40
16.1.12 15:49

ahoj mi cakame na vysledky spermiogramu ale ja tusim ze dopadnu zle.doktor nebol velmi optimisticky.a vy ako isli by ste do darcovstva moj priatel nechce o tom ani pocut.ja stale cakam na zazrak aj ked viem ze to asi neni mozne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
16.1.12 15:58

Andri, neztrácej hlavu!Nemusí být tak zle!
U nás je problém i u mě (tam jedině dárkyně), ale i u manžela…U něho čekáme na výsledky genetiky - zjistili mu špatnou DNA spermií a doporučili i dárce - takže celé embryo - to ale odmítáme!!Dárkyni ano, ale dárce už ne!
Držím palce!!!Určo to dopadne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.1.12 16:07

je to vsetko take tazke uvidime co prinesie zivot.a vy ste s tym ako zmiereny da sa to vobec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
17.1.12 12:31

Ahojky,
zpočátku to bylo dost těžké se s tím smířit a myslím, že na 100% se s tím nesmířím nikdy (je to dost těžké vědět, že nikdy nebudu mít své genetické dítě), ale na druhou stranu budu za darované vajíčko vděčná a hlavně za to, že mimi bude geneticky aspoň manžovo!To je ale to, z čeho mám největší strach vzhledem k jeho problémům.....
Vajíčko ale beru jen jako buňku, dítě si odnosím, porodím a vychovám já takže bude moje!!
Jsem vděčná, že tyhle šance jsou…být to před 30-ti lety tak nemám ani tu šanci…
Píšu si s holkama, co mají mimi z darovaných vajíček a jsou šťastné a vůbec to neřeší, že mimi není z jejich DNA…
Jsou horší věci než tohle.....Tahle situace mě dost změnila v určitých názorech, dívám se na to teď úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.1.12 13:30

ahoj presne si to hovorim takto aj ja len priatel nie a nie popustit ze by ho nemal rad ze to nebude jeho a tak.no uvidime mozno zmeni nazor viem ze to je prenho tazke ale ja dieta velmi chcem.mozno cas vsetko vyriesi a bude sa pozerat nato inac.a mozno sa paru spermijky najdu aj nase jedna kocka pisla ze jej manzel mal to iste a nasla sa 1 spemijka.Drzim vam palce nech vam vsetko dopadne dobre.A tiez som vdacna za vsetky tie moznosti co teraz su

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
17.1.12 13:50

Andri - já si myslím, že pro ty chlapy je to o dost těžší…Přece jen k tomu dítěti nemají takový vztah jako matka, která si ho buduje už celých 9 měs. v těhotenství…
Když nám Dr. doporučil celé embryo tak to manža taky odmítl…Ale já teda taky…To by nebylo vůbec naše dítě, možná na to taky příjde, ale zatím doufám, že ne.....
Ale chápu, že manža nechce…na druhou stranu, jestli tě miluje tak nebude sobec a přistoupí na to.....Však je to poslání ženy - mít dítě!!
Manža mi řekl, že pokud by nemohl mít děti ani on, že děti nechce ani adoptované, ale já bez dítěte žít nechci.....Ten život by byl strašně prázdný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.1.12 18:33

adoptovane by som nechcela zas ja a zas on radsej adoptovane ako darca.no uvidime co nam zivot prinesie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
18.1.12 13:34

Tak to nechápu, protože pořád lepší dárce než adoptované…Ty si aspoň prožiješ těhu a pro něho to bude cizí stejně jako adoptované…tak to ho nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.1.12 19:18

neviem ani ja to nechapem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.1.12 19:13

čauky

trošku vstoupím do vaší diskuse - můj muž má asi obdobný problém - podle doktora má varlata vyvinutá jen ze stavebních buněk, nikoli z funkčních. Dokonce jsme podstoupili operaci Mese/Tesa a neúspěšně. Podle dr. je tkáň varlat příliš atrofická.
Nicméně a to je pro tebe Andrejko důležitější - muž si vybojoval spermiogram před operací a v tom pár spermijek bylo. Dokonce se podařilo oplodnit vajíčka a ta se chytla (bohužel ale bobci to vzdali a po náznaku srdíčka se srdeční akce zastavila a já musela na revizi).
Prostě při operaci nenašli vůbec nic, ale na spermiogramu se mršky našly - takže to nevzdávej

:mavam: LUs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.12 09:17

ahoj dodala si mi nadej na druhej strane je mi luto ze vam to nevislo.nerozumiem ze pri operacii nic nenasli a pred nou ano .potom sa musia tvorit nie neviem ako to je napisem ti spravu chcem sa ta nieco opytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
24.1.12 11:10
Strsim píše: čauky

trošku vstoupím do vaší diskuse - můj muž má asi obdobný problém - podle doktora má varlata vyvinutá jen ze stavebních buněk, nikoli z funkčních. Dokonce jsme podstoupili operaci Mese/Tesa a neúspěšně. Podle dr. je tkáň varlat příliš atrofická.
Nicméně a to je pro tebe Andrejko důležitější - muž si vybojoval spermiogram před operací a v tom pár spermijek bylo. Dokonce se podařilo oplodnit vajíčka a ta se chytla (bohužel ale bobci to vzdali a po náznaku srdíčka se srdeční akce zastavila a já musela na revizi).
Prostě při operaci nenašli vůbec nic, ale na spermiogramu se mršky našly - takže to nevzdávej

:mavam: LUs

Ahoj Simčo :mavam:

já si také říkám, že i mému manžovy nějakou zdravou mršku najdou!!Kurňa, však jich má zatím dost!!!Kéž bych na tom byla taky tak :roll:

Jak se Simi vede?Jde to?My čekáme už 9. týden na genetiku. Zítra tam opět volám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.1.12 15:09
Andrea 81 píše:
ahoj dodala si mi nadej na druhej strane je mi luto ze vam to nevislo.nerozumiem ze pri operacii nic nenasli a pred nou ano .potom sa musia tvorit nie neviem ako to je napisem ti spravu chcem sa ta nieco opytat

no muž šel před operací na spermiogram - vzorek centrifugovali a celý schovali. Pak šel na M/T a při operaci nenašli vůbec žádné spermijky. Tak zkoušely prohledávat ten vzorek. Hledaly holky asi 3 hodiny, ale našli 9 zdravých spermijek pro 9 vajíček.

Bohužel to nevyšlo, ale snad to vyjde příště. Manžel mi téměř od začátku vztahu slibuje dvojčátka, tak na ně čekám (teď to vypadalo na jednoho bobka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí