Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Volej volej Lus - otravuj
No my máme po konzultaci v CARu - po revizi mi doporučovali jít na veraskopii (nebo tak nějak) ale můj gyn. si myslí že je to zbytečné. A stejně tak se na tom shodlo „koncilium“ V caru. Při páteční konzultaci tam kvůli nám byl docent a dva doktoři
![]()
Simi, zítra žhavím drátky!!
Jako už mě to fakt sejří!!Tak nemá říkat 4-5 týdnů, když je z toho 9 ![]()
Tak to máte teda 110%-ní péči ![]()
Jsem zvědavá jaký postup vám teď navrhnou.....Věřím tomu, že spermijky se zase nějaké najdou a tentokrát už to výjde!!! ![]()
No navrhují použít zamražené spermijky na klasické IVF - dlouhý protokol. Manžílka jsme už objednali 31.1. na spg, aby se příp. zamrazilo další.
Ale co máme zamraženo z toho začátku září tak to nejsou 4 spermijky. JE to nějaký „poměr“ - on mi to dr nějak vysvětloval, ale ve zprávě je napsané … 4 spermie / BK .....
jako když v počasí hlásí srážky - 4mm na centimetr čtvereční ![]()
Strsim píše:
No navrhují použít zamražené spermijky na klasické IVF - dlouhý protokol. Manžílka jsme už objednali 31.1. na spg, aby se příp. zamrazilo další.
Ale co máme zamraženo z toho začátku září tak to nejsou 4 spermijky. JE to nějaký „poměr“ - on mi to dr nějak vysvětloval, ale ve zprávě je napsané … 4 spermie / BK .....jako když v počasí hlásí srážky - 4mm na centimetr čtvereční
Ahoj Simi - nám říkal Dr. „stačí jen 1 spermie“ tak hlavu vzhůru!!!Určo to dobře dopadne!!!! ![]()
Ahojte tak mame vysledky ako som predpokladala azoospermia dr.nas doporucil do caru na dalsie vysetrenia testosteron mame v norme.som smutna ale vvedela som to a vy kocky mate co nove
Andrejko neboj - určitě to není konečná - počkejte na další vyšetření - maximálně to bude mít mužíček složitější o M/T ![]()
a vy co mate nove?prave citam ze sa nasli dalsie spermijky??to je super
![]()
jojo - byli jsme od nového roku 2× na spg - 30.1. nic nenašli, 17.2. už zase naštěstí pár potvůrek jo… Byli jsme v Alpách zalyžovat - tam jsem sebou hned první den sekla - neteřinka tvrdí že jsem najela na kámen já tvrdím že se mi rozvibrovala lyže - takže teď lítám po rehabkách, a zítra jdu na kontrolu k ortopedovi, nicméně to vypadá že artroskopii se nevyhnu, termín mám předběžně stanovený 22.3. a zítra doktor rozhodne jestli jo nebo neee…
23.3. jdeme na konzultaci a budu chtít podepisovat papírky na Ifko - už nechci na nic čekat - domeček se rýsuje, už kluci tahají elektriku takže do podzimka se stěhujeme a chci do domečku konečně to miminečko nebo dvě ![]()
Andrejko a zrekapituluj teda ještě jednou vaši situaci… prosím pro sklerotika…
ach jaj tak to ti nezavidim ako keby toho nebolo malo este ten uraz.
ja verim ze sa to tentokrat podari a budete rovno 4
takze 2 roky sme sa snazili o babo nakoniec sme isli na spermio zistene male semenniky vcera vysledky azoospermia testoeteron v norme ved lekar sa cudoval.odporucenie do caru.takze takto ![]()
nie 2×.a stale 0.lekar vravel ze je sanca ze sa pri tom zakroku nieco najde neviem odkial to tak vedel ked tu caje pisu ze absolvovali vselijake geneticke vysetreenia a tak neviem zeby preto ze testosteron mal v poriadku??
Andrejko je to o tom, že může někde být ložisko spermatogeneze - nemusí se třeba tvořit spermijky, ale oni jsou schopni je laboratorně dopěstovat.
koukni třeba na nás - M/T neúspěšná - nic nenašli ale v spg se občas nějaké potvůrky najdou - tak hlavně nestresuj - dokud vám doktoři neřeknou „KONEČNÁ“ - máte k dispozici jen dárce tak to nevzdávejte ![]()
ved hej caka nas este dlha cesta len to ze roky ubiehaju stale som si vravela ze chcem byt mlada maicka a nakoniec to takto dopadlo.