Aglutin na vyvolání MS

perfect day
10.1.12 16:36

Aglutin na vyvolání MS

za jak dlouho jste zacaly menstruovat? Menstruace bude normalni a pak ovulacni cyklus? (tento cyklus byl, nebo vlastne jeste je, podle BT anovulacni..)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
10.1.12 16:44

Já vždy přesně sedmý den po Agolutinu, ale nastoupit může až 14.den, další cyklus běží normálně, první den menstruace je 1.DC, ale ovulaci nezajistí, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
10.1.12 16:48

ja mam takhle blbe vynechanou menstruaci poprvy, TT jsem uplne hypnotizopvala, ale dnes i v nem. z krve hcg. neg.Takze ted cekat na MS. Aha, on je to AGOLUTIN, ja tyhle nazvy leku ignoruju, ani se nesanzims i je pamatovat, protoze si rikam, ze je to poprvy a naposled, co jsme s nim prisla do kontaktu ( spis s i to preju:-))) diky za info, treba jeste nekdo napise a ja to porovnam. Praveze doktor mi rikal, ze 14 dnu, coz je des.

• Citovat
  • Upravit
3325
10.1.12 16:53
perfect day píše:
ja mam takhle blbe vynechanou menstruaci poprvy, TT jsem uplne hypnotizopvala, ale dnes i v nem. z krve hcg. neg.Takze ted cekat na MS. Aha, on je to AGOLUTIN, ja tyhle nazvy leku ignoruju, ani se nesanzims i je pamatovat, protoze si rikam, ze je to poprvy a naposled, co jsme s nim prisla do kontaktu ( spis s i to preju:-))) diky za info, treba jeste nekdo napise a ja to porovnam. Praveze doktor mi rikal, ze 14 dnu, coz je des.

Ahojky :) nic si z toho nedelej, ja taky dneska dostala davku , a neni to bohuzel poprve. Ovu ti to sice nezajisti ale tech 14 dnu je jen orientacnich vetsinou prichazi MS mnohem drive, u me i uz na 5 den. Ten 7 den je ideal, a tech 14 dni je uz vrchol kdy by to melo fakt prijit pokud neprijde , zda se ze v tom je jeste nejaky problemik . Takze tech 14 dnu se urcite nedes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.1.12 17:02

Nebuď z toho smutná, já jich dostala už snad milion :cert: :cert: jinak nejdřív může nastoupit špinění,klidně dva tři dny, jen tak trošinku krve a tak, tak se nevyděs, menstruace se rozjede potom, za první den menstruace se počítá fakt silné kvácení. Držím palce, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
10.1.12 20:41

já měla agolutinů…,nepočítaně. MS vždy pátý den. Teda MS, počítá se i špinění, protože někdy nic víc nebylo a byla jsem ráda i za to špinění. Dr.říkala, že i to špinění se bere jako MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
5.4.13 03:54

prosím radu. v uterý injekce agolutinu.ve st bolelo břicho šíleně já počítala,´že ms dorazí a ve čt bolesti ustaly a konec.byl jen pár kapek tmavý výtok. myslíte, že do těch 14 dní dorazí nebo už je to bez šance? těhu určitě nejsem. tyhle bolesti mám už 3 m po sobě ale nikdy z toho ms nebyla-nízká sliznice, vždy ustaly.ted poprvé mám injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cenecka21
1.7.13 14:25

Krasne odpoledne,
pred 14 dny mi ho tez pichla a dnes doktorka zjistila rane tehotenstvi :-)
Ale pichla mi dalsi Agolutin, pry na podporu tehotenskeho vyvoje, mate s tim nekdo tez takove zkusenosti?
Predem dekuji za odpoved :-)

• Citovat
  • Upravit
3409
1.7.13 14:34
@cenecka21 píše:
Krasne odpoledne,
pred 14 dny mi ho tez pichla a dnes doktorka zjistila rane tehotenstvi :-)
Ale pichla mi dalsi Agolutin, pry na podporu tehotenskeho vyvoje, mate s tim nekdo tez takove zkusenosti?
Predem dekuji za odpoved :-)

taky sem to tak měla při prvním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí