Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já vždy přesně sedmý den po Agolutinu, ale nastoupit může až 14.den, další cyklus běží normálně, první den menstruace je 1.DC, ale ovulaci nezajistí, bohužel.
ja mam takhle blbe vynechanou menstruaci poprvy, TT jsem uplne hypnotizopvala, ale dnes i v nem. z krve hcg. neg.Takze ted cekat na MS. Aha, on je to AGOLUTIN, ja tyhle nazvy leku ignoruju, ani se nesanzims i je pamatovat, protoze si rikam, ze je to poprvy a naposled, co jsme s nim prisla do kontaktu ( spis s i to preju:-))) diky za info, treba jeste nekdo napise a ja to porovnam. Praveze doktor mi rikal, ze 14 dnu, coz je des.
perfect day píše:
ja mam takhle blbe vynechanou menstruaci poprvy, TT jsem uplne hypnotizopvala, ale dnes i v nem. z krve hcg. neg.Takze ted cekat na MS. Aha, on je to AGOLUTIN, ja tyhle nazvy leku ignoruju, ani se nesanzims i je pamatovat, protoze si rikam, ze je to poprvy a naposled, co jsme s nim prisla do kontaktu ( spis s i to preju:-))) diky za info, treba jeste nekdo napise a ja to porovnam. Praveze doktor mi rikal, ze 14 dnu, coz je des.
Ahojky
nic si z toho nedelej, ja taky dneska dostala davku , a neni to bohuzel poprve. Ovu ti to sice nezajisti ale tech 14 dnu je jen orientacnich vetsinou prichazi MS mnohem drive, u me i uz na 5 den. Ten 7 den je ideal, a tech 14 dni je uz vrchol kdy by to melo fakt prijit pokud neprijde , zda se ze v tom je jeste nejaky problemik . Takze tech 14 dnu se urcite nedes ![]()
Nebuď z toho smutná, já jich dostala už snad milion
jinak nejdřív může nastoupit špinění,klidně dva tři dny, jen tak trošinku krve a tak, tak se nevyděs, menstruace se rozjede potom, za první den menstruace se počítá fakt silné kvácení. Držím palce, ať se brzy zadaří.
já měla agolutinů…,nepočítaně. MS vždy pátý den. Teda MS, počítá se i špinění, protože někdy nic víc nebylo a byla jsem ráda i za to špinění. Dr.říkala, že i to špinění se bere jako MS.
prosím radu. v uterý injekce agolutinu.ve st bolelo břicho šíleně já počítala,´že ms dorazí a ve čt bolesti ustaly a konec.byl jen pár kapek tmavý výtok. myslíte, že do těch 14 dní dorazí nebo už je to bez šance? těhu určitě nejsem. tyhle bolesti mám už 3 m po sobě ale nikdy z toho ms nebyla-nízká sliznice, vždy ustaly.ted poprvé mám injekci.
Krasne odpoledne,
pred 14 dny mi ho tez pichla a dnes doktorka zjistila rane tehotenstvi ![]()
Ale pichla mi dalsi Agolutin, pry na podporu tehotenskeho vyvoje, mate s tim nekdo tez takove zkusenosti?
Predem dekuji za odpoved ![]()
@cenecka21 píše:
Krasne odpoledne,
pred 14 dny mi ho tez pichla a dnes doktorka zjistila rane tehotenstvi
Ale pichla mi dalsi Agolutin, pry na podporu tehotenskeho vyvoje, mate s tim nekdo tez takove zkusenosti?
Predem dekuji za odpoved
taky sem to tak měla při prvním
za jak dlouho jste zacaly menstruovat? Menstruace bude normalni a pak ovulacni cyklus? (tento cyklus byl, nebo vlastne jeste je, podle BT anovulacni..)